RAICON какво е + Position: 0, +10, +20 ... +120
RAICON какво е + Position: 0, +10, +20 ... +120
ами това е позицията на субтитрите, т.е. можеш да си ги позиционираш по вертикала на екрана
А като цяло фърмуер-а на Xypro е доста добър
Първоначално публикувано от The Gambler
И аз имах този проблем. С формуера на СТРАХ съм. Мислех си че е от кабелите. Изпосмених всякакви кабели. С чинчове нещата са си добре, но със скард кабел все жълто-зелено. Сметнах че е скард буксата на ДВД-то и разглобих и него. Пак нищо. Оправих си проблема като елиминирах един от кабелите в скард буксата на кабела и нещата се оправиха. Сега гледам така, но дали това е решението незнам.
Сега прочетох написаното във форума и споделям моя опит.
Точно така е.Моля -Страх- (а и всички останали) да ме извинят. :coolsmiley:Първоначално публикувано от -CTPAX-
Объркал съм се с версиите.
Здравейте,от скоро съм собственик на LG 9900.Сблъсках се със следният проблем,имам филм който е с размери 800x336.Както разбирам от коментарите,плеяра чете само файлове с размери до 720x576.Въпросът ми е следният
има ли възможност това да се промени,чрез ъпдейт примерно или ако някой би ме посъветвал как да намаля резолюцията на ави файла,така че да може да се чете от плеяра.Благодаря ви предварително и моля простете на лаика за непрофесионалния език.*
http://www.imtoo.com/downloads/avi-mpeg-converter.exeПървоначално публикувано от hristiyan73
Здравейте днеска купих DVX-9700 преинсталирах го с http://www.setcom.bg/DVX9900_v1.R7_C...ngel%20Mod.rar
предоставен ни от -СТРАХ- за което много благодаря !!!
субтитрите се увеличиха и слезнаха с един ред на долу изглеждат много по добре
Здравейте: Все повече се замислям дали да не си купя LG 9900 , но чух че повечето от тези които ги продават в "Техномаркет " май не са истински LG а някакви ментета наподобяващи оригинала! - Има ли нещо вярно?
и още ме интересува за звука на DVD - то защото имам тонколони 2.1 и имат само чинч входове за сигнала на звука , искам да знам дали само през скарт буксата на DVD - то мога да извадя звук за мойте тонколнки?
Благодаря предварително
Здравейте,
Извинявам се ако някъде го е пишело(аз май не видях) - интересува ме свири ли MP3 записани на DVD(+-R/W) носител.
Благодаря!
Да,възпроизвежда ги без проблеми.Първоначално публикувано от kek
Здравейте!
Имам DVX 9900* и наблюдавам темата, но ми се струва, че един малък недостатък на този плеър се пропуска, а именно, че при възпроизвеждане на MP3-ки не преминава автоматично в следващата папка. Така се ограничава и функцията Random, защото върти песните само в активната папка. Това ми се струва доста досаден пропуск във всички фирмуери. Не че съм ги пробвал всичките, но доколкото виждам, става въпрос само са субтитри.
Бих искал да попитам -СТРАХ- и pland на какво се дължи това, и има ли възможност да се оправи?
Иначе плеъра е върхът, само тоя кусур да можеше да се махне ....
Благодаря предварително!
Абе и още един малък недостатък имат 9700/9900 - превъртането при DivX не работи коректно т.е. почти не работи (ver. 1.43404). Пускаш 2х - превърта, пускаш 4х, 8х, 16х, 100х..... скоростта на превъртане не се променя :-((((
Превъртането си работи нормално и скоростта се променя - вижда се много ясно от дисплея на плеъра, който показва времето - при 2х скоростта на промяна е една, при 100х - доста по-висока.Първоначално публикувано от stefancho
По всяка вероятност си попаднал на повреден файл. Свали си някаква програма за divx repair като divfix и провери файла за грешки - повреден индекс или нещо друго.Първоначално публикувано от stefancho
Става въпрос за зеления екран, като се пусне картината през SCART.
При мен също го имаше този проблем. През коаксиалния изход върви добре, а през Scart-а в зелено и се оказа, че е от настройките. Значи в менюто Displey, после TV Output трюбва да бъде RGB за да тръгне през SCART нормално, иначе картината е в зелено. Поне при мен това беше проблема.
Надявам се да съм помогнал, ако е така кажете.
Успех