Страница 8 от 35 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 516
Like Tree1Одобрявам

Divx Players LG DVX-9900/DVX-9700

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Re: Всичко за Divx Players LG DVX-9900/DVX-9700

Цитат Първоначално публикувано от veszxr
    Аз питах дали има друг фърмуер от където мога да изтегля,намерих го,много хора са го пробвали и работи перфектно,това че не е официален май няма проблем,FallenAngel нестава знам,ако знаете други линкове за update просто пишете!
    Грешно съм те разбрал,извинявам се!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2002

мисля, че е и мой ред да се похваля. и аз си взех днас 9900, и съм мног ощастлив, щото ми ъпдейтнаха фърмуеъра в магазина! както всеки каза по-горе, и аз съм много доволен.

4. Member Аватара на dzver
    Тук е от
    Dec 2005

Ето и един скрийншот на ДивЕкс субтитри на LG DVX-9900 с последния фърмуер на Fallen Angel. Това е най-големият шрифт, който може да се избира от менюто. Телевизора е 29 инча.

http://polska.hit.bg/lg_dvx9900-screenshot.jpg

Единствената забележка към плеъра, ако може да се нарече такава, е, че субтитрите се появяват отляво надясно, а не изведнъж (това е съвсем длабо доловимо), но това да му е недостатъка - всичко друго е 6

5. DIL
    DIL е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jun 2001

Oх.. гледам тази хубава тема и yсещам как се разтроявам между LG 9700/9900 , Pioneer DV-380 и Sony DVP-NS32/52
    Най ми харесва Сонито после Пионера ама пък ЛГ предлага толкова много неща за по-малко пари...

Едит: Извинявам се Ще ходя да си играя другаде

6. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от DIL
    Oх.. гледам тази хубава тема и yсещам как се разтроявам между LG 9700/9900 , Pioneer DV-380 и Sony DVP-NS32/52
    Най ми харесва Сонито после Пионера ама пък ЛГ предлага толкова много неща за по-малко пари...

Някой ако има поглед върху трите модела, дали може да разсее мъглата паднала пред мене и да помогне за избора
    Тази тема е само за LG DVX 9700/9900 и най-малко ми се ще да се разводнява със сравнения.Ако искаш сравнения,мисля,че трябва да си пуснеш нова тема.
    От нас можеш да получиш препоръка да си вземеш LG,но изборът си е твой!
    Успех!

7. DIL
    DIL е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jun 2001

Да попитам тогава..
    Пускали ли сте Xvid WAF release и какъв е резултата ?
    T.e. филм с разделителна способност 800х336 (или друга по-голяма от PAL стандрта)..
    примерно http://www.sab.bz/viewnfo.php?id=11382"]Batman.Begins.2005.XviD.AC3-WAF [/url].
    Един приятел има Samsung P355 и при него излизат зелени квадрати в дясната част на екрана.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Ако си направиш труда да прочетеш първия пост в темата, ще намериш отговор на въпроса си.

10. Тук е от
    Dec 2005

Помощ!!! Исках да си ъпдейтна DVD-то DVX-9700, но не махнах диска, когато ми поиска :-( , знам че е важно, но се случи. Натиснах UP и като резултат се оказах с блокирано CD. Като го включа и нищо не става, абе направо ми се прецака тотално. Купих го преди няколко дни, така че е в гаранция, какво да правя? Дали изобщо ще може да се оправи?

11. Тук е от
    Nov 2002

а как стои въпроса с ъпдейтването на DVD+VHS LG 9700 с този софтуер става ли? устройството е комбинирано DVD с DiVX и български субтитри и записващо видео....9700 е съвпадение на номера с двд-то на LG?!!

12. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Pixma
    Помощ!!! Исках да си ъпдейтна DVD-то DVX-9700, но не махнах диска, когато ми поиска :-( , знам че е важно, но се случи. Натиснах UP и като резултат се оказах с блокирано CD. Като го включа и нищо не става, абе направо ми се прецака тотално. Купих го преди няколко дни, така че е в гаранция, какво да правя? Дали изобщо ще може да се оправи?
    До 3 дни от датата на покупката ти го сменят без пазарлъци. След това* - в сервиза. Можеш и сам да го оправяш, но трябва да го флашнеш през серийния порт, процедура, която лично аз не съм правил, и включва отваряне на плейъра, намиране на изводите на серийния порт и направа на кабел.

Цитат Първоначално публикувано от aram
    а как стои въпроса с ъпдейтването на DVD+VHS LG 9700 с този софтуер става ли? устройството е комбинирано DVD с DiVX и български субтитри и записващо видео....9700 е съвпадение на номера с двд-то на LG?!!
    Няма да стане. По-добре отиди на pl.lgservice.com и си свали последния официален, субтитрите би трябвало да са оправени. Аз бях известно време с последния официален и субтитрите никак не са лоши.

13. Тук е от
    May 2003

Здравейте всички, и аз си закупих LG DVX9700 на база прочетеното в този форум.
    Но искам да кажа че плеъра не чете VP6 кодек( пуска му само звука),
    но не знам дали има плеър който го чете така че не е болка за умиране.
    Освен това имам само един филм с такъв кодек.
    Иначе при всичко друго се представя прекрасно.

Поздрави и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ на всички.

14.  

15. Тук е от
    May 2003

Здравейте имам следния въпрос -> след флашване с фърмуера на Fale Angel, в меню Others се появяват две менюта, за размера на субтирите
    и едно "PanScan Restrictions" (или нещо такова). За какви ограничения на PanScan-а става въпрос ?

Поздрави и

16. ihi
    ihi е офлайн

Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от Raicon
    Здравейте имам следния въпрос -> след флашване с фърмуера на Fale Angel, в меню Others се появяват две менюта, за размера на субтирите
    и едно "PanScan Restrictions" (или нещо такова). За какви ограничения на PanScan-а става въпрос ?
    Отговора е тук:
    http://board.softpedia.com/lofiversi...php/t1553.html

"Most of 16:9 DVD-Videos do not allow pan&scan (restricted operation) so I patched the firmware to allow it on any 16:9 DVD-Video. But, since some users reported problems with subs with some dvds I added the "Panscan Restriction" option... set it "on" and pan&scan will only works if allowed, set it "off" and pan&scan will work with any DVD-Video (but in some cases subs may be displayed wrongly)."

17. Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от -CTPAX-
    Всъщност аз смених при мен фонтовете за медиум и биг размер на субтитрите с ариал нароу 23, съответно без болд и с болд, като намалих до минимум разстоянието между буквите. Без болд стана перфектно, нещо като субтитрите на филмите по бтв.
    -CTPAX-,
    Преработения firmware има ли го някъде за download? Ако не би ли го изпратил на lparvin@webmomentum.net. И ако нямаш против мога да го кача на моя сървър да си го теглят и другите, ако искат.

Благодаря предварително!

18. Тук е от
    Apr 2005

Цитат Първоначално публикувано от lumpy
    -CTPAX-,
    Преработения firmware има ли го някъде за download? Ако не би ли го изпратил на lparvin@webmomentum.net. И ако нямаш против мога да го кача на моя сървър да си го теглят и другите, ако искат.

Благодаря предварително!
    И аз се ще бъда много благодарен ако мога да получа версията на -СТРАХ-, естествено ако той няма нищо против.
    Ако има такава възможност, адреса ми е n1co@mail.bg - едно малко хлапе ще бъде много благодарно

Благодаря предварително и поздравления за всички които са допринесли за тази супер полезна тема.

P.S. Весели Празници на всички

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 35 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. HD Players
    От sssaaa във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 1
    Последно: 16-11-11, 18:36
  2. LG DVX9900 vs DVX-9900H vs DF-9900
    От gringo във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 4
    Последно: 01-02-07, 03:57
  3. DVD LG 9900 свързан с 5.1 Luxeon чрез Audigy 2 NX ???
    От cip във форум Аудиотехника
    Отговори: 3
    Последно: 19-01-07, 22:32
  4. FIRMWARE за LG7900/9900 и NEO HT335 divx MT1389FE/DE
    От dindo във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 3
    Последно: 09-11-06, 10:52
  5. MAX CS players
    От PSYLON във форум ИГРИ
    Отговори: 4
    Последно: 02-04-01, 14:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе