Грешно съм те разбрал,извинявам се!Първоначално публикувано от veszxr
![]()
Грешно съм те разбрал,извинявам се!Първоначално публикувано от veszxr
![]()
мисля, че е и мой ред да се похваля. и аз си взех днас 9900, и съм мног ощастлив, щото ми ъпдейтнаха фърмуеъра в магазина! както всеки каза по-горе, и аз съм много доволен.
Ето и един скрийншот на ДивЕкс субтитри на LG DVX-9900 с последния фърмуер на Fallen Angel. Това е най-големият шрифт, който може да се избира от менюто. Телевизора е 29 инча.
http://polska.hit.bg/lg_dvx9900-screenshot.jpg
Единствената забележка към плеъра, ако може да се нарече такава, е, че субтитрите се появяват отляво надясно, а не изведнъж (това е съвсем длабо доловимо), но това да му е недостатъка - всичко друго е 6![]()
Oх.. гледам тази хубава тема и yсещам как се разтроявам между LG 9700/9900 , Pioneer DV-380 и Sony DVP-NS32/52
Най ми харесва Сонито после Пионера ама пък ЛГ предлага толкова много неща за по-малко пари...
Едит: Извинявам сеЩе ходя да си играя другаде
Тази тема е само за LG DVX 9700/9900 и най-малко ми се ще да се разводнява със сравнения.Ако искаш сравнения,мисля,че трябва да си пуснеш нова тема.Първоначално публикувано от DIL
От нас можеш да получиш препоръка да си вземеш LG,но изборът си е твой!
Успех!![]()
Да попитам тогава..
Пускали ли сте Xvid WAF release и какъв е резултата ?
T.e. филм с разделителна способност 800х336 (или друга по-голяма от PAL стандрта)..
примерно http://www.sab.bz/viewnfo.php?id=11382"]Batman.Begins.2005.XviD.AC3-WAF [/url].
Един приятел има Samsung P355 и при него излизат зелени квадрати в дясната част на екрана.
Ако си направиш труда да прочетеш първия пост в темата, ще намериш отговор на въпроса си.
Помощ!!! Исках да си ъпдейтна DVD-то DVX-9700, но не махнах диска, когато ми поиска :-( , знам че е важно, но се случи. Натиснах UP и като резултат се оказах с блокирано CD. Като го включа и нищо не става, абе направо ми се прецака тотално. Купих го преди няколко дни, така че е в гаранция, какво да правя? Дали изобщо ще може да се оправи?
а как стои въпроса с ъпдейтването на DVD+VHS LG 9700 с този софтуер става ли? устройството е комбинирано DVD с DiVX и български субтитри и записващо видео....9700 е съвпадение на номера с двд-то на LG?!!
До 3 дни от датата на покупката ти го сменят без пазарлъци. След това* - в сервиза. Можеш и сам да го оправяш, но трябва да го флашнеш през серийния порт, процедура, която лично аз не съм правил, и включва отваряне на плейъра, намиране на изводите на серийния порт и направа на кабел.Първоначално публикувано от Pixma
Няма да стане. По-добре отиди на pl.lgservice.com и си свали последния официален, субтитрите би трябвало да са оправени. Аз бях известно време с последния официален и субтитрите никак не са лоши.Първоначално публикувано от aram
Здравейте всички, и аз си закупих LG DVX9700на база прочетеното в този форум.
Но искам да кажа че плеъра не чете VP6 кодек( пуска му само звука),
но не знам дали има плеър който го чететака че не е болка за умиране.
Освен това имам само един филм с такъв кодек.
Иначе при всичко друго се представя прекрасно.![]()
Поздрави и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ на всички.![]()
Здравейте имам следния въпрос -> след флашване с фърмуера на Fale Angel, в меню Others се появяват две менюта, за размера на субтирите
и едно "PanScan Restrictions" (или нещо такова). За какви ограничения на PanScan-а става въпрос ?
Поздрави и
Отговора е тук:Първоначално публикувано от Raicon
http://board.softpedia.com/lofiversi...php/t1553.html
"Most of 16:9 DVD-Videos do not allow pan&scan (restricted operation) so I patched the firmware to allow it on any 16:9 DVD-Video. But, since some users reported problems with subs with some dvds I added the "Panscan Restriction" option... set it "on" and pan&scan will only works if allowed, set it "off" and pan&scan will work with any DVD-Video (but in some cases subs may be displayed wrongly)."
-CTPAX-,Първоначално публикувано от -CTPAX-
Преработения firmware има ли го някъде за download? Ако не би ли го изпратил на lparvin@webmomentum.net. И ако нямаш против мога да го кача на моя сървър да си го теглят и другите, ако искат.
Благодаря предварително!
И аз се ще бъда много благодарен ако мога да получа версията на -СТРАХ-, естествено ако той няма нищо против.Първоначално публикувано от lumpy
Ако има такава възможност, адреса ми е n1co@mail.bg - едно малко хлапе ще бъде много благодарно
Благодаря предварително и поздравления за всички които са допринесли за тази супер полезна тема.
P.S. Весели Празници на всички![]()