не нямам,дали е пре...н диска или пуканката или аз нещо не сам направил?
не нямам,дали е пре...н диска или пуканката или аз нещо не сам направил?
Според мен устройството е загубило по някаква причина диска.
Не го вижда.
Пробвай това, което написах по-горе: Извади го от кутията, почеси се където не те сърби и го постави наново
Ако се появи бутона - бинго.
Ако не пробвай диска на някое PC.
П.С: Сериозен съм![]()
[quote=Esper ]
Според мен устройството е загубило по някаква причина диска.
Не го вижда.
Пробвай това, което написах по-горе: Извади го от кутията, почеси се където не те сърби и го постави наново
Ако се появи бутона - бинго.
Ако не пробвай диска на някое PC.
П.С: Сериозен съм
[/quote
готово правя го
извадих го сложих на ново същия резултат;няма никой
да пробвам на домашния комп,но незнам неговия какъв е сата...има ли значение?
p.s.диска на пуканката се върти.....?
Ами няма значение какъв е диска, който работи в момента на компютъра ти.
Има значение единствено дъното ти да поддържа SATA дискове за да можеш да включиш диска от пуканката.
Виж дали ще го разпознае BIOS-a, пусни си уиндовса или каквато там OS ползваш, форматурай го и така.
По такъв начин ще разбереш дали проблема е в пуканката или в диска.
BTW докато е в пуканката чуваш ли го да се развърта?
да върти се в пуканката
Греда...на ПС-то е с др.конектори-нестава..имам и нотбоок,и PS3 ,но и 2-те са в гаранция и незнам какво да правя,някаква др идея как да разбера какъв е проблема?Първоначално публикувано от playdeni
Предполагам можеш да опиташ и Setup -> Maintenance -> Reset to Default
Не вярвам да помогне обаче - няма какво да се обърка в настройките на диска защото просто няма такива.
Аз си мисля обаче, че нещо лошо е станало по време на самия ъпдейт.
Колко време го чака докато се ъпдейтваше през мрежата?
До къде беше стигнало когато му дръпна щепсела?
"Downloading" или "Updating" (по спомени)?
Ако е така, май бях попадал на тема, където дивайса може да се пре-флашне с нов фърмуер дори и когато е докаран до там, че изобщо не може да зареди.
Някакви джъмпери се цъкаха вътре но не обърнах внимание защото не ме интересуваше.
На твое място бих потърсил PC с налична SATA за да премахна съмненията около диска все пак.
Друга идея аз нямам.
ами,до данлоад и го изключих,няколко пъти върнах настройките но уви,а дане би да съм си купил диск,който нестава за пуканката?;WD HD SATA 2 500GB GREEN POWER -16MB CACHE?
За съвместимост на A110 с различни модели дискове, порови тук:
http://www.networkedmediatank.com/sh...d.php?tid=7735
Но дори и да го откриеш там, това не е гаранция, че не става.
няма го,незнам какво да правя,всички са на някаде и няма никой с пс ,покрай мен,мисля да ходя да сменя диска
![]()
Диска е от поддържаните и много хора го ползват.
На мой приятел съм слагал точно такъв и си го ползва все още.
Вариантите са или диска да е прецакан нещо или плеъра да не му работи SATA интерфейса. Потърси първо кабелче за свързване на SATA дискове и опитай така да го закачиш, а не директно. Може да е хлабава връзката. Намери човек с компютър, на който да закачите диска да видите дали изобщо работи.
playdeni: според мен, диска си работи, ама ти не си направил нещо според инструкциите.
След слагане на диска, той трябва да се форматира и да се инсталират приложенията. Всичко това го има подробно в Quick Start Guide, прочети го внимателно -> Setup -> Maintenance -> NMT setup wizard. Форматирането е във формат ext3, така че, без драйвер диска няма да можеш да го видиш на Windows PC.
Отказът за повторно показване на филмите най-вероятно е свързан с bookmarking-a в новия софтуер. При повторно стартиране на прекъснат филм, пуканката се опитва да го пусне от мястото където си го спрял. Погледни как се пуска филма отначало, а не от bookmark (едното май беше от play, а другото с enter, не мога да си спомня в момента).
P.S. Инсталирането на firmware ВИНАГИ е по-добре да се прави от фрашка. Все пак, това са над 50 МБ.
Май не си обърнал внимание, че при него в момента точно това липсва.Първоначално публикувано от Tougi
NMT setup wizard бутона го няма, когато пуканката не си открие диска.
Да, това май съм го пропуснал. Причината да няма програми може да е от това, че той е ъпдейтнал само firmware-то, а трябва да свали и приложенията.
Абе само си гадаем. playdeni, я обясни подробно, стъпка по стъпка какво си правил. Все пак не ми се вярва проблема да е в чисто новият диск.