Ако успееш да го закачиш, можеш първо да пробваш да изтриеш ръчно всичко от първия партишън (NMT) и да инсталираш отново - той и без това няма да ти трябва, щом си стигнал до там.
Ако успееш да го закачиш, можеш първо да пробваш да изтриеш ръчно всичко от първия партишън (NMT) и да инсталираш отново - той и без това няма да ти трябва, щом си стигнал до там.
благодаря момечета, ще пробвам
по някое време дръпнах такъв драйвер тук от форума
Сега се сетих нещо. Я пробвай първо с това:Първоначално публикувано от Fata
http://www.nmtinstaller.com
# Ability to Clean the NMT (Reinstall default NMT Applications)
# Ability to Deep Clean the NMT (Reinstall default NMT Applications and move out non-default folders)
Интересно, дали пуканката ще се справи с тези:
http://thevideobay.org/browse/cat/video
Линкът нещо не се отваря при мен...Първоначално публикувано от Tougi
Какво им е особеното на файловете там?
Това е наследникът на thepiratebay. Действително, в момента не се отваря. То и преди на заглавната страница имаше предупреждение с ЕЙЙЙ такива букви, че сайтът е в тестов режим...
Здравейте,
Максималната ми скорост на сваляне на филми през пуканката е около 900 kb/sec без да съм слагал ограничения в нито една от опцийте на пуканката и на рутерат ми.Пробвах с около 10 филма но максималната скорост на сваляне беше същата.Пробвах да сваля същите филми само че с настолния компютър и там скоростта на сваляне си беше нормална 2.4 mb/sec .Защо може е да така? Аз лично не се сещам.
някой да знае дали продават вече у нас Popcorn Hour C-200? http://www.popcornhour.com/onlinesto...nfo&item_id=12
Те още никъде не го продават така че няма как тук да се продава.Първоначално публикувано от ghost_of_sparta
Отворил ли си порт 51413 в рутера?Първоначално публикувано от DIORSTOYANOV
Такааааа ... сегаааа, ще се постарая да бъда максимално кратък, но трябва да опиша ситуацията.
Хардуеър.
1. Телевизор: Samsung LE40A786 (и преди и след ъпдейт на firmware при игра на Gran Turismo и др. на PS3 проблем с лаг няма ! )
2. AV Reciever: Yamaha RX-V663
3. PC - Laptop Toshiba Satellite X200-25g
След доста четене и настройки - успях да подкарам хардуеърното ускорение през видео картата (8700GT).
Проблема, който стои пред мен е следният - той ме кара да прибегна до закупуването на Popcorn Hour NMT A-110.
При пускане на HD филми - DTS звукът си върви. При пускането ма музика DTS - албуми ... звук няма. Тошибата е свързана към ресивъра чрез HDMI. Всякакви плеъри / кодеци и настройки. ТЦ.
Молбата ми към хората с Popcorn Hour NMT A-110 е да свалят примерно албума на Металика от 91 - ва в DTS формат и да кажат - могат ли да го пуснат през пуканката.
П.П
Голям меломан съм и имам цели лейбъли на музиката, която много обичам - предимно във FLAC.
Popcorn -а би ми дал свобода за складирането на над 1TB музика, но ме лишава от възможността на ползвам макар и смешната CREATIVE Sound Blaster X-Fi Notebook.
Но пък нямам дори и бегла представа как се справя пуканката със звука.
Може би разковничето е закупуването на качествено DVD - през което да пускам музиката, но не се сещам за DVD с FLAC съвместимост...
Свалих този албум- Metallica (1991) - Black Album (DTS) за да пробвам. При мен "пуканката" е свързана с HDMI към ресивър и от там с HDMI към ТВ, а аудио настройките са на DTS-HD и Digital на първите два таба. Албумът се просвири без проблем и ресивърът го разпозна като DTS. След това пробвах без да включвам ресивъра, като промених аудиото на "пуканката" на Analog, но така изкарва само шум. Интересно, че и на ПСто като пробвах с BS и MPC изкарваше само шум и чак с VLC просвири. Дано съм помогнал.
Естествено, че плеъра поддържа DTS музика.
Засега единствения проблем е като албума е записан като един .wav файл + .cue. Не знам дали са го оправили да разпознава отделните песни.
Нека някой да пробва със този албум, че ми е разкачена техниката в момента:
********************/details.php?id=17...ist=1#filelist
Като стана дума за музика...
Off-topic: Случайно ми попадна покана за Фафлите. Не съм меломан, не бих могъл да поддържам коефициент там, пък ми е жал да пропада бадява. Та ако някой от форума ляга и става с мечта за вафли, нека се обади на лични.
Здравейте, имам следното питане.
Притежаван А110, и тъйкато киното ми няма оптичен вход ползвам това: http://eshop.bg/eshop3/index.php?url...&get_keys=myid за да слушам DTS. Всичко хубаво, но за белязах че ако увелича малко повече VOLUME-то на киното се появява едно много силно кривене на звука ( пищене) , основно на сцените с ефекти. Предполагам,че проблема ми е от конвертора (отворих го-освен кондензатори и резистори има и този чип HD74HC04P ) , въпроса ми е къде бих могъл да търся проблема? Благодаря предварително !!!