Виж дали силата на звука е на 0. Говоря за увеличаването на звука от самия плеър.
Виж дали силата на звука е на 0. Говоря за увеличаването на звука от самия плеър.
Приятели, имам нужда от помощ и съвет.
Имам външен хард диск Transcend Store Jet 2.5'' SATA 250 GB . КОгато го включа към пуканката към лицевото УСБ, понеже задното е заето от Wi-Fi адаптер, вътрешния хард спира и пуканката забива. След като направя рестарт на пуканката тогава намира и външния хард. До тук добре, но когато плейвам филм от външния хард след около половин , час филма прекъсва и забива цялата пуканка, рестартирам и пак на същото место забива пак. Когато го прехвърля на вътрешния хард няма проблеми. Филма е обикновен Xvid, даже не е HD. Външния хард няма отделно захранване, а usb му е разклонен на 2 усб, ако не стига ток да включа и двете. Както и да го включвам все тая. На компютъра разботи нормално.
Моля за съвет и помощ !
Поздрави !
Според мен е от захранването. Пробвай с някаква флашка в USB-то и виж дали има проблеми. Или с друг външен диск със собствено захранване.
Да на 0 е,някъде другаде е проблема. Аз все си мисля,че конвертора вкарва някакви изкривявания и след това при увеличаване от киното те се усилват.Първоначално публикувано от lazarus18
Пукатката А 110 свири добре dts файлове и през цифровия изход, и на аналоговия изход също се чува но не е нищо особно. Възпроизмежда dts както 16 битов така и 24 битов с 96 kHz. Ако имате шум при свирене на описанете файлове сменете разширението на файла с *.dts и така винаги ще свири.
Може и да е от конвертора, но все пак е слабо вероятно - ако той е това което си мисля, той не конвертира сигнала от цифров в аналогов. 74HC04P е проста микросхема с шест инвертора. По-скоро търси прекалено дълъг кабел, лош контакт, лоша ширмовка или нещо подобно.Първоначално публикувано от plamenhhh
Първоначално публикувано от Tougi
Само когато усиля киното и то на места на филма със силни звукови ефекти. Ще си проверя кабелите,но уж всичко е наред.
някои може ли накратко да ме светне за това
http://www.networkedmediatank.com/sh....php?tid=22120
ПРивет, купих си WD 1t мрежови, вързах го към рутура и дотук сичко перфектно ... РСНто си го чете и т.н. но не пуска СУБТИТРИ ...!? Към самия диск има някакъв медия ТИНКИ УИНКИ, но не знам за какво мога да го ползвам... Тъкмо си реших временно проблема с мястото и със субтитрите пак прецакване!? Моля за акъл, как да реша казуса!?
Как влизаш в мрежовия диск? През кой протокол? Има ли NFS този диск?
Какво точно искаш да те светнем? Достатъчно подробно и просто е описано...Първоначално публикувано от SLAVETO
доста търсих този файл start_app.sh но не мога да го намеря, ако може малко помощ за да инсталирам D-Link DWL-G122
Като отвориш PCH от компютъра не го ли виждаш? При мен си седи там, в основна директория.
Някъде пишеше, че мрежовите WD имат вградена защита на авторските права - сиреч, не дава да се пускат видеофайлове ако се логнеш с друг акаунт освен с администраторския. Може и да е глупост, не знам.
Щом филмите вървят, явно при теб това не е така, ама чак пък да не чете субтитри...
Такова животно нема, ако ще по самба, ако ще по nfs. Според мен е нещо толкова просто, че няма на къде. Ама ха де, не мога да си го представя.
twonky медията едва ли ще ти върши работа, пък и сигурно е trial версия - докато я разучиш, ще минат 30-те дни...
Знаеш ли си поне IP-то на попкорна? Нямаш ли някой приятел, който поне малко разбира от компютри да го викнеш да ти помогне?Първоначално публикувано от SLAVETO