от всички боклуци самсунг са най зле аз съм се убедил .. до нас има една аптека с 2 самсунга към края на октомври стават като тоя на снимката и се размразяват към началото на май ,влизал съм там нищо не топлят
от всички боклуци самсунг са най зле аз съм се убедил .. до нас има една аптека с 2 самсунга към края на октомври стават като тоя на снимката и се размразяват към началото на май ,влизал съм там нищо не топлят
Здравейте!Понеже осаката на майка ми често замръзва искам да питам има ли приложение бутона AUH за включване на допълнителния нагревател и къде се намира той/на външното или вътрешното тяло/.Каква му е консумацията на този нагревател и как се използва?Модела е 12JS.Досега го размразяваше като обръщаше режима ама не е много ефективно.
трябва да се намира на дистанционното-там няма ли такъв бутон.
А ще помогне ли за размразяването щом е във вътрешното тяло зад турбината?
Не, той по-скоро е да компенсира като климатика спре да отдава достатъчно топлина и в студа не може да ти поддържа температурата. Осака, кво да го правиш...
Нагревателя се включва при разлика между зададена температура и тази в стаята 6 градуса.Тоест ако го изключваш и се получи тази разлика.Така по-бързо влиза в режим и нагревателя отпада.Ако не си помогне не може да избута гаранцията като марковите.Затова ако правиш икономии плащаш по-вече ток.
Проблем с климатик Мидеа
Добър вечер на всички,имам проблем с моя инверторен климатик Мидеа-12.Не размразява преди го правеше но от скоро несъм го чувал...и 1 път духаше по хладно, но го разледих със топла вода.
Кажете от какво може да е
Благодаря предварително
Много малко информация даваш,за да ти се отговори точно.Причините може да са много.
е незнам какво повече да кажа щото неразбирам мн мн иначе ще го кажа.....
1. Точен модел.
2. Колко заскрежава топлообменника?
3. При какви външни условия не влиза в дефрост - зависи ли от температурата или независимо от нея не влиза?
4. Пробва ли да го изключиш за 15 минути от контакта?
Каква беше тази зима? В мразовитият Добрич, който в прогнозите за времето често го дават като пример за едно от най-студените места в страната - климатика ми от началото на отоплителният сезон даже скреж не е хващал. Не е побелявал. А изобщо не го спирам, като отивам на работа само намалям градусите на 18°C.
Миналата зима ми се случи на 2-3 пъти да му хвърлям гореща вода. Сега даже не побелява. Интересна работа.
Тази година по принцип ледените блокчета бяха много малко в Ямбол, въпреки високата влажност и ниските температури.При сходни условия миналата година/ниски температяри и много мъгла/, половината машини, окачени по сградите приличаха на айсберги.И аз не мога да си обясня причината.
Причината е, че все пак нямаше висока влажност, съчетана с ниски температури. Влажните и мъгливи дни бяха често над 0-та. Имаше скреж и лед, но не стигна до перката, както миналата зима! А тези дни при слънце и над 12 градуса си е лято!