Ще те видим и чуем при -10,-15°. Дано е с добро...
Ще те видим и чуем при -10,-15°. Дано е с добро...
миналата зима и при -20 нямаше проблем само дето по често размразаваше но си топлеше идеално пак и сметката за ток не беше висока така че...... поне ще имате лед за уиското по от рано![]()
Ей хора, при мен се заформя голям проблем.
Машината е Fujitsu General ASH12UB, преди малко влезе в дефрост при външна около +18 С, и зададени пак толкова в режим отопление (така си стои от снощи).
Навън е доста влажно (Варна), но не мисля, че това трябва да има някакво значение.
Не може да бъркам режима, не ми е първия нито единствения климатик. След края и включване на перката от външното тяло излезе облак пара- ясно е, че питата е успяла да се загрее доста.
За първи път го виждам да "размразява", купен е това лято, истински студ още не е виждал.
Какво според вас може да му е?
Като работи духа ли жега яко? На това време трябва да лъха лава.
Да, видимо си работи съвсем нормално.
Също така се пуска рядко и за съвсем кратко време, няма как нещо да се е обледило, а и почти нищо не потече докато траеше дефроста.
Общо взето никакви признаци за проблем, като махнем гореописаното. Възможно ли е за момент нещо да се е бъгясала електрониката, ... или външната да му идва висока за режим отопление, все пак навън е топло.
Не бързай да мислиш че имаш проблем остави го да си работи и го наблюдавай.
Под нас има магазин на него има монтиран едно Беко и одеве като се пребирах такава пара излезна от него направо неможах да повярвам температурата е 12 градуса и много влажно.
Значи моя не е единствен. Къде е монтирано това Беко, защото моя е в терасата- нито капе в/у него, нито е на течение...
Като се замисля, възможно ли е да има и датчик за влага, който при повишена влажност да го вкарва в дефрост през определено време, независимо от външната t. Ако е така, какъв е смисъла от тази гимнастика.
Или пък t датчици да отчитат грешно от влагата, което вече е проблем.
Не се сещам какво друго би го накарало да прави така.
Няма датчик за влага.Температурните датчици почти не се влияят от влажността.
Много причини може да има за да тръгне да размразява при положителни температури, а датчика ще мери различна температура само ако е мокър, т.е. ще мери по така начереният мокър термометър. Само дето на всички климатици той рядко се мокри.
Защо един климатик, като марката не уточнявам за да няма субективизъм се размразява и по средата остава една ивица скреж? При работа съответно там най-напред се заскрежава.
По някакава причина там количеството фреон е по-малко от нормалното.При работа налягането е по-малко ,съответно е по-ниска температурата на изпарение и оттам заскрежава повече. При дефрост е същото-количеството фреон е по-малко,съответно и нагряването е по-малко и скрежа остава частично.
Може да се дължи на производствена грешка от стеснение в този участък,може и целия фреон да е намалял по някаква причина.И на място с малко по-малко сечение вднага се проявява така.
Да доуточня, този ефект се наблюдава, когото е зададена макс. температура и климатика работи почти без да спира. За през ноща беше на 23*С и сутринта беше нормално външното тяло. Защо ми се струва, че дефроста е малко, само няколко минути. Чета за някакви 10-15 мин. при разни климатици. Може ли да се увеличи времето или е софтуерно заложено?
наблюдава се така,защото само тогава климатика се натоварва,съответно и разликите в наляганията са по-големи.Когато вътре е темперирал стаята му е необходима малка енергия отвън и охлаждането на външната пита е по-слабо,и скрежа е малко или липсва.Дефроста се определя от сензора за дефрост,поставен обикновено в долната част на питата,вътре,на едно от колената. Ако можеш,махни ламарините и премести сензора върху проблемната зона. Така,докато тя не се загрее,дефроста ще продължава,
Здравейте,
Имам Тойотоми А32 - засега при температури до -3/4 градуса работи без грешка.
Като се включи външното тяло и се заскрежава -при спиране до 1 минута скрежта изчезва.
Което значи , че дефроста работи добре.
Проблема ми е , че дренажния отвор ми замръзва.
Пуска една висулка, след време втора и после лека полека дупката се затваря.
Махнал съм щуцера.Засега проблема го решавам с една спринцовка и вряла вода сутрин и вечер.
Климатика е съвсем леко наклонен назад и към компресора.
Да не би да е от това.
По принцип трябва да е нивелиран много добре.Ако отворите са ти към предната решетка /не знам на тези машини къде са/, тогава наклона, който имаш е пречка за добро оттичане и се събира вода, която замръзва малко, по малко.Нивелирай си тялото с някакви подложки.