RKR 18 Radiant казвам го на ваша отговорност тъй като сте доста форумници с опит
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1298582400[/time]_________________________________________________
при минимална мощност 4 киловата с които за 24 часа в равновесно състояние на системата направи ако не греша по памет 10 и нещо кубика и до 29 градуса и продължи да ги качва които после ограничих с програматора колко да харчи? Ще опитам да си изровя записките отпреди месец ако не съм ги затрил някъде.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1298586158[/time]_________________________________________________
Съжалявам не мога да намеря записките, ще видя утре ако не ме отвеят ветровете ненадейно нанякъде .Моля не се лъжете че всичко е въпрос на котел.Според мен котела и системата са едно цяло и всеки опит да се измисли нова термодинамика разтройва това цяло и надробява глупости. Резултата е издухване на газ през комина.Построяваш си системата така че котела да работи или като двигателя на кола по магистрала или като кола на градско по светофарите тоест спри тръгни газ спирачки пали гаси бензина отишъл а си на две преки.