Притвори лирите на 1,5 оборота от затворено положение,
е и седмичен термостат естествено.
Притвори лирите на 1,5 оборота от затворено положение,
е и седмичен термостат естествено.
Този пост е редактиран от ccankov73; 11-01-19 в 17:50.
Здравейте , искам да попитам за този жичен седмичен програматор от снимките , къде трябва да вържа двете жици излизащи от котела и има ли значение плюса и минуса къде ще се пъхнат.Благодаря предварително.
Здравейте,
По-рано писах и описах системата си ,котела ми е Viessman Vitodens 100 26kW и искам да си купя модулиращ термостат(по вътрешна температура да моулира),молбата ми е да препоръчате какво да купя.Държа на качество и надеждност.Благодаря предварително.
Здравейте!
1.Чрез безжичния Car v2 на Immergas може ли да се рестартира при нужда котел VICTRIX TERA 28 1 (ако е "забил" ) или това е по силите само на жичния вариант?
2.Kолко издържат батериите на безжичния Car v2?
3.Интерфейсната платка за комуникационна система DOMINUS изисква ли наличие на car v2 / tybox ?
----
отговори от страна на официален вносител:
1. да - може да го прави и безжичния.
2. няма информация
3. да - изисква се.
Този пост е редактиран от MartinM; 26-07-19 в 22:48.
Този НЕ модулира, само он/офф е
И аз се интересувам за безжичен с модулация за Viessman и ако може достъп от телефона
Нямам много опит, от миналия декември съм на газ. Обаче, при настроени 50 градуса на водата, котела редовно "пада" до 39 градуса и тогава изключва. Не знам дали е от термостата или котела си намаля силата до последно, преди да се изключи при достигната стайна температура.
Моят е безжичен и на колкото съм сложил котелът за отопление на толкова работи. Котелът изключва сам по температурата на връщата вода, но не сваля зададената.
ПП Висман знам, че продават 2 модела, но тук и на други места пишат, че има проблем с вифи моделите
Когато стайното управление при мен съм го настроил да не е на собствен режим модулация, а он-оф, тогава котелът модулира по температура на водата.Това модулиране е по следния начин. Котелът тръгва на максимална мощност, след като температурата на водата стане толкова колкото максимално е зададена в настройките му, котелът намалява мощността си с цел температурата на водата да не преминава зададената. Няма как температурата на водата да стане по-ниска от максимално зададената, докато стайният регулатор не изключи по температура на въздуха.