Няма много информация за тази грешкa, но сякаш е зациклило на БГВ и трипътния вентил не може да прехвърли на отопление.
Няма много информация за тази грешкa, но сякаш е зациклило на БГВ и трипътния вентил не може да прехвърли на отопление.
Техника премести ли мостчето в панела за да тръгне управлението?
Така да попитам и друго въпросче, 10 дни бях в чужбина и съм задал 5 градуса вътрешна температура на термостата и при всяка проверка темп, варираше около 15-17гр. тоест не би трябвало да се включва котлето нали? а днес платих една сметка за този период, и след проверка в приложението виждам че има разход около 1м3 на ден, защо? дали е някаква защитна система или при външна температура под 5 градуса се включва?
добавка, при WDC Onn, терморегулаторът не изключва, задал съм 22г, те станаха 24 и още си гори. изключвам и спира. Защо? проблем с приложението или? Така при изключено Weather dependent control, имаме ли регулация на водната темп? или само по стайна темп, до зададена максимална темп на водата?
Здравейте,
Предстои ми избор на газов котел, спрял съм се на двуконтурен Bosch GC7000iW 20/24 C 23 но него го спират.
Апартамента е 80 кв. с една баня и отделно тоалетна.
Въпроса ми е, дали някой от новите модели е по подходящ?
GC5700iW 24/30 C 23
GC7800iW 24/30 C 23
Поздрави,
Този пост е редактиран от SASHnismo; 28-11-24 в 20:28.
Отиваш до Одрин купуваш си един Вайлант 24кв за 1500 лв и ти си човека.И без това наште търгаши гледат само да ти вземат парите а после гаранция Франция.Поне в нашияград е така.
И защо се спряхте точно на този модел котел, или кой ви го препоръча за апартамент 80кв?
Аз си мисля,че по добрия вариант е 2300 с пъти по малка минимална мощност
GC2300iW 24/30 C 23 е със същите параметри, но с 300 лв. по евтин, поради някаква причина.
Аз до колкото виждам и двата котела са с минимална мощност 3kW в GC5700iW има вграден бойлер 42литра което означава, че няма да се включва всеки път когато се пусне водата на мивката.