Condens 2300i W има едноконтурен и двуконтурен вариант - ето линк https://www.bosch-homecomfort.com/bg...i-w-1140415-p/
От м.юли вече има едноконтурен С2300,но само 24кВат, което не го прави предпочитан за малки площи пред С2500, а и с по-висока цена. С2500 не е стар котел, на под 10 години е модела
Минимума на 2300 при нискоТ режим (подово) от 3 отива на 3.4kW , а на 2500 от 2 на 2.3kW.
Здравейте, след допитване в групата избрахме 2300 и цт200, днес се опитах да включа котлето, пламъкът не светва! пускам 23 стайна температура, и си седи на 18примерно, котлето не се включва? някой може ли да помогне?
Мина ли на зимен режим - т.е. включени радиатори? При запуска от инсталатора всичко работеше надявам се...??
Котела има инструкция за експлоатация (ако не е налична, си я изтеглете) та, тя е за четене
ох, малко късничко отговарям, не нямаше инструктажи, нищо, (не съм и сигурен дали владеят вс свързано с цт200) проблема е било в приложението с летния режим, когато навън е 18-20 градуса, не помня на колко беше, котлето не тръгва, а първия ден рано сутрин си работеше. звъннах на бош за информация, е върнаха ми обаждане обаче с 3 дни закъснение
Когато техниката започне да решава вместо хората дали да работи или не, е*ем ти и прехвалената техника. .
Техниката се настройва и управлява от хора, за настройка на умната техника; се изискват умни хора. Няма такова нещо " не знам дали сервизния разбира".Като не работи нещото, викаш си сервиза, да се оправя. Като не може - ще пита, където трябва. Като не се справи - обаждаш се тогава на Бош и казваш "Вашият сервиз от еди коя си фирма не се справи, пратете ми друг или му опъвайте ушите. Или ще се научи, или няма да е сервиз на Бош. За следващия път говоря
Този пост е редактиран от Lazar; 30-10-24 в 03:04.
Може ли да препоръчатате техник за гр. София, който да погледне котел Аристон 24 конвекционален. Проблемът е, че не се пуска при отопление, а работи само БГВ. При задържане на reset бутона се включва за 10тина минути и след това спира сам до следващото рестартиране.
Има програматор Bisolid, на който премигва ERR, но и преди е излизала грешката, но сега не може да се премахне, не знам дали не е от него проблема.
Благодаря
Sent from my iPhone using Tapatalk
Явно не е от програматора.
Излиза грешка 201.
Sent from my iPhone using Tapatalk