Първоначално публикувано от
bigchicken
Знам, че трябваше да съм с подово, но по ред причини отпадна прекрасен проект за масивна къща и сега са три контейнера от онези със сандвич панелите, обединени в 100 квадрата РЗП. Всекидневната е между тях със собствена конструкция. Нямаше как на нещо, което и акт 16 няма да получи в близко бъдеще да набухам и десет бона за подово. Да не говорим, че от две фирми си дочаках офертите, ама друг път. Не искат да ми вземат парите, а вече и няма, та да са живи и здрави. Сега ще си пускам сам и пакетите за бъдещите климатици. Чакай някой да ти свърши работа, хеле пък в София!
Заради проблемите с тока по селата с въздушни линии, газовият котел е неминуем, независимо какво друго има. Сега отивам командировка, не мога да се пусна да видя при вятър и замръзващ в движение дъжд какво е станало.
Какво им е на радиаторите? По принцип, или това, че са високи? Конвектори и не харесвам и няма как да стане по същата причина, поради която ще съм с високи и тесни радиатори...
А за климатиците, това, което имам в момента и трябва да се премести е един вехт Дайсейкай 6, който е супер за всекидневната, голямата спалня е ясна, притесняват ме малките по 9 квадрата, не съм гледал още какъв минимум има на пазара, като да не работи на он/оф...