Тези неописани пластмасови шпилки, дали са шпилки или са дистанционерите на транспортните болтове?Първоначално публикувано от tanatos
Тези неописани пластмасови шпилки, дали са шпилки или са дистанционерите на транспортните болтове?Първоначално публикувано от tanatos
Да ,това са според мен,но и днес изрично четох превода на упътването/а и тази пералня ми е 3-та/,там пише: свалят се транспортните болтове,пуска се водата и ГАЗ. Как да е,вече пералнята си е 6.Никъде ни сричка за шпилки и т.н.
Ама това са втулки, а не шпилки.През тях минават болтовете, а шпилката е като болт.
Хора, опитвайте се да описвате проблемите точно и без съчинения по преразказ.
Тия дистанционни втулки не са водачи или нещо свързано с болтовете!!!
Няма логика да се махнат,без да си отворил капака,за което говори разстоянието между тях и стоперните болтове......което е точно 4 см.
Нищо не преминава през тях,те са съвсем независими,въпреки че впоследствие се разбира че изпълняват ролята на такива.
Сега ясно ли се изразих ?
Разбира се, че се отваря капака! На двете ми БЕКО-та беше описано надлежно в упътванията, ебаси упътването дето има тоя Бош... То какво, само за сервизни техници ли е?
Как махна стиропорите или и стиропори нямаше?
Сигурен съм, че през тях са минавали болтовете, просто са се разместили. Проходни ли са?
Нямат отвори,на края си завършват с кукички,дори на двете горни бях прекарал маркуча за мръсната вода.
До тях са отворите за болтовете,за тях има 4 декоративни капачки,които трудно поставих.
Както и да е,сега луфта си е пак 40 мм,но това явно е нормално,а пералнята вече не трака.
Благодаря на участвалите
Здравейте,искам да проверя връзките на платката и евентуално влага.Пералнята дава грешка F01.Как да стигна до платката .Опитах да отворя горния капак,но нещо заяжда в предния край,при касетата за препаратите.
Благодаря предварително.
F01 е грешка на мотора. Тук можеш да погледнеш повечето кодове, те обикновено са едни и същи за повечето модели: http://www.hotpointservice.co.uk/hs/...AQ:ERROR_CODESПървоначално публикувано от chavdar_st
F01 - Short circuit motor triac - Book a washing machine repair.
F02 - Motor jammed tacho detached - Book a washing machine repair.
F03 - Wash thermistor open/short circuit - Book a washing machine repair.
F04 - Pressure switch jammed on empty - Book a washing machine repair.
F05 - Pressure switch jammed on full - Book a washing machine repair.
F06 - Program selector error - Book a washing machine repair.
F07 - Heater relay stuck - Book a washing machine repair.
F08 - Heater relay cannot be activated - Book a washing machine repair.
F09 - Incompatible eeprom - Book a washing machine repair.
F10 - Pressure switch not sensing correctly - Book a washing machine repair.
F11 - Pump cannot be activated - Book a washing machine repair.
F12 - Communication error - Book a washing machine repair.
F13 - Dryer fan or dryer thermisotor faulty - Book a washing machine repair.
F14 - Dryer element faulty - Book a washing machine repair.
F15 - Dryer element relay faulty - Book a washing machine repair.
H20 - Not filling. Check tap, hose and inlet valves
Провери връзките на мотора и на платката, ако нищо не се промени най-вероятно си за нов мотор.
П.С. Ако викнеш техник и ти каже че е от мотора мога да продам работещ такъв от същия модел AMD129EU, при мен изгоря платката за пореден път и няма да ремонтирам а разпродавам. Този модел АAMD129 е пълен с проблеми отвсякъде ...
П.П.С. А тук пише нещо друго, http://www.tehcomservis.com/forum/to...rum=1&topic=1:
F01: Във веригата на симистора има късо съединение или утечка.
1. Проверява се куплунга за мотора на платката.
2. Проверява се за наличие на вода и влага.
3. Проверява се куплунга на двигателя за механични повреди на проводниците.
4. Заменя се платката.
Имам следния проблем-магнетвентил не работи,на двете клеми има напрежение,това означава ли че бобината е пробила?
Не е задължително, но твърде вероятно.Премери я с омметър на обхват 10к.Първоначално публикувано от VLADO 66
Ще ти покаже 2-3к ако е здрава, ако е прекъсната ще се появи само цифрата 1.
Това е ако се мери с цифров мултицет.
Не пише друго.Същото е симистора управлява двигателя.Първоначално публикувано от Sad Reader
Благодарско.Първоначално публикувано от badr
Здравейте и от мен,вчера като ми се изпраха дрехите и тръгнах да ги простирам усетих че нещо не са се изпрали много добре мокри но го няма този аромат на омекотител ,отварям капака където се слага праха и какво да видя там си е,омекотителя също а дрехите мокри.Пробвах пак само че махнах капака за да гледам от къде тече водата,само там където се пада ваничката за пред пране а в другата средна вана и там където е омекотителя въобще не капе,и днес пробвах пак същата работа,(да поясня пералнята е Whirlpool Mod.5103 на 7 или 8 години)Някой ако се сблъсквал с такъв проблем и има решение ще съм благодарен да ми пише
Трябва да проследиш откъде пълни пералнята точно когато се извършва тази допълнителна оработка.
Това е последното изплакване преди центрофугирането.
През останалото време водата не минава през ваничката за омекотителя.
Здравейте! Преди известно време бях ви писала за проблем с пералня Аристон ARXXD, която по време на пране правеше паузи. Занесохме я на сервиз, казаха ни, че са и сменили платката. При три последователни цикъла на пране пералнята работи нормално и аз, естествено, се зарадвах. Но днес, на четвъртото пране, всичките дрехи бяха напълно мокри, не са били центрофугирани изобщо. Възможно ли е да е отново от платката или този път е от нещо друго? Пералнята е все още в гаранция, като на гаранционната ми карта останаха само две талончета.
Имаш ли програма само центрофугиране,ако да-следващия път,когато видиш,че са мокри директно задай тази програма.Възможно е да не може да балансира дрехите,преди да включи центрофугата и след n-брой опити да спре.
Нека и другите съфорумци да кажат,поне аз затова се сетих.