Страница 50 от 98 ПърваПърва ... 40484950515260 ... ПоследноПоследно
Резултати от 736 до 750 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2005

Проблемът със субтитрите в PV-371 се реши след дадения съвет от

Support Elite. Трябвало е само в настройките на плеъра, ТВ системата да се настрои на PAL. Така, че не е проблема в телевизора. Мога вече да кажа, че този плеър на Elite е наистина добър и да го препоръчам на приятелите си. И на мен ме си и случвало да размаже някои от буквите, но това не е болка за умиране.

Телевизорът ми е Самсунг и все още няма данни за него относно влизането в сервизния му режим.

Моделът е CW-29M206P. АКо някой знае нещо може да пише.

tonydony@abv.bg

2.  

3. Тук е от
    Jan 2005

Имам следния проблем с PV-370Х. VCD и SVCD във всички формати излизат с артефакти (квадрати). Аз ли съм карък или това е характерно за този плейър?

4. Тук е от
    Feb 2005

Откъде мога да си купя 377X, няма го в големите магазини, нито Technolux, METRO или ТЕХНОМАРКЕТ-а?

5. Тук е от
    Dec 2004

SUPPORT ELITE,изпреварват ви.Вчера баща ми си купи NEO PDX77 DivX със субтитри на български. Тествах го яко с дискове, които имаха проблем на ELITE 370. На NEO-то нямаха проблем, нито с рязане на редове, нито с центриране, на полупрозрачна лента са с нормална големина 23,излизат прекрасно на 3 реда, когато има курсивен текст си го показва нормално, не реже опашките на буквите от първия ред като "у","р","щ" и др., показва името на файловете изцяло на екрана. Не знам с какъв процесор е. Знам, че преди да си купя ЕLITE този модел на NEO беше страшно оплют по форумите, но явно съпорта им яко се е заел за работа и сега нещата са ОК.Дано и ние участниците в този топик,като собственици на различни модели плейъри ELITE с радост да установим, че все пак не сме се прецакали и не хукнем да си пазаруваме от конкурентите.

Наистина ви благодарим за направеното досега, но остана още мъничко да се пипнат нещата, ми хайде пипнете ги де, има и момчета които са готови да ви помагат, дайте им шанс.

Честита Баба Марта на всички изстрадали собственици на DVD плейъри ELITE и на SUPPORTA.

Чакаме с пукването на пролетта да цъфне и последния окончателен ъпдейт за всички модели и дано да е без бъгчета.

6. Тук е от
    Dec 2004

Имам Елит 370. Купих го окооло Коледа. Гледани са 10-на филма DivX и са слушани няколко часа MP3.

Забелязвам, че има проблем с възпроизвеждането на DivX. Получава се накъсване на картината, което дразни. Не съм сигурен от какво се получава, но за мен е проблем, защото картината не е плавна.

Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?

Ако го занеса в сервиза ще ми го оправят ли?

Не съм слагал никакви пачове на фърмуера, с оригиналния (първия изобщо ако се не лъжа) е.

Мерси предварително на всички отговорили.

7. Тук е от
    Mar 2005

След като бях готов да питам кого трябва да убия за да мога да пиша в този форум - регистрацията не ставаше и не ставаше - да кажа

ELITE 399Х (и май беше 370) разпознава файловете с разширение .SMI като файлове със субтитри и опитвайки се да ги прочете/кешира или каквото прави там, забива до степен "изключи ме от тока, пък после ще видим"

Ако тези .SMI са единствените на диска, то филмът изобщо въобще хич никак не тръгва. Ако са няколко и при натискане на бутона subtitle попаднете на него, получавате този незабравим резултат

Пък аз нали съм карък, почти цялата си колекция от филми (четирицифрено число) съм записал по този начин.

Много силно се съмнявам хората от съпорта на Елит със средствата на reverse-engineering-а да направят така, че .SMI да се чете. Но на първо време вероятно може поне да не забива, пък ще си гледам филмите без субтитри.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2004

Снощи бяхме на почерпка по-случай купуването от мой приятел на NEO PDX77 DivX - и както горе описва Universe_bg също констатирах, че машинката се държи доста по-добре от нашите. Прав е Universe_bg ! Време е Екипа на ЕЛИТ да завърши работитите, които толкова много хора ОЧАКВАТ.

Честита Баба Марта! Живи и здрави нерви на всички!!

10. Тук е от
    Feb 2005

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК *3-ти март* НА ВСИЧКИ!

Притежавам плеър ELITE модел PV-371X.

Имах проблем със изписването на втория ред от субтитрите, който се изписваше буквално под видимата част на екрана. Виждаха се

само най-горните часити от буквите, т.е. въобще не се четеше втория ред. Бях решил, че това е поредната ми грешка при закупуването на техника, която е евтина, а не маркова и скъпа.

Споделих проблема във форума с въпрос специално към Support Elite и след дадения съвет- *в режима за видеонастройки системата да се настрои на PAL и О чудо всичко си дойде на мястото*.

Сега наистина мога да кажа че това е един добър плеър, нищо че е евтин. Важно е какво има вътре в него и да върши работа.

Ще го препоръчам на приятелите си.

11. Тук е от
    Nov 2004

Имам Elite PV-370X.

На някой случвало ли му се е, да подкара мултисесийно DVD с няколко DivX филмчета на този или друг модел? При мен се вижда само първата сесия.

От настройките на софтуера за запис ли зависи или въобще не се поддържат мултисесийни дискове от player-a [?]

10x in advance

12. Тук е от
    Nov 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Имам Elite PV-370X.

На някой случвало ли му се е, да подкара мултисесийно DVD с няколко DivX филмчета на този или друг модел? При мен се вижда само първата сесия.

От настройките на софтуера за запис ли зависи или въобще не се поддържат мултисесийни дискове от player-a [?]

10x in advance

<div align="right">Originally posted by zash - 04/03/2005 : 14:34:59</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Не може да чете след първата сесия. Не е от софтуера. Според мен цената на матриците (DVD-R, DVD+R, CD-R) позволява да преглътнеш факта (;-).

Към gjordanov:

Потвърждавам, че и аз не успях да пусна нормално филм със .SMI субтитри. Пробвах преди три месеца, но от тогава нищо не е мръднало. Поведението е буквално същото. Само исках да отбележа, че ЕЛИТ никога и никъде не са твърдели, че плайерите им с МЕДИАТЕК поддържат .SMI субтитри, така че това се явява малко като "бонус" (;-) и не се очаква да попадне в графата за оправяне на грешки. Същото като с някои други софтуерни "feature"-и - не си плащаш за тях и просто ти ги "закоментират" (или RET още в началото на процедурата, или нещо друго със същия ефект) във софтуера. Това е съвсем нормална и приета практика. Всичко останало е на добра воля.

Поздрави

13. Тук е от
    Oct 2004

Виждам че вече се продава и Елит 373. Някой да сподели нещо за него?

Към Кукуруз - това Нео да не е с дървени субтитри като LG-тата? И те са с перфектна полупрозрачна ивица ама шрифта им е правен като в час по тредово обучуние...

14.  

15. Тук е от
    Dec 2004

Към stelkom2004. Уверявам те,субтитрите на NEO PDX77 са перфектни, с нормална големина на полупрозрачна лента и добър шрифт.Машината е добра, но не съм я тествал обстойно.Сугурно и този DivX плейър има кусури като Elite,но ние имаме последните и ще им сърбаме попарата,докато съпорта оправи проблемите или някои ентусиасти(доста по-светнати от останалите) не оправят нещата и не ги споделят с аудиторията на този топик.Чао!

16. Тук е от
    Oct 2004

universe_bg, какъв е сер.номер на плейъра за който се изказваш толкова ласкаво? Явно са няколко серии - приятел се отзова отрицателно за такова Нео с номер 2ххххх, аз пък върнах на Елит 377 шрифта моднат от Jordany - най-лесно ми е четим. Тия момчета от Елит-а явно нещо дремят в час. И понеже планирам да си взема 2-ри Див-Х плейър - Може и да е Нео.

17. Тук е от
    Dec 2004

Stelkom2004, незнам подробности какво има вътре НЕОто, но субтитрите са перфектни. Абе майната му на НЕОто - нека ЕЛИТ да си довършат работата ..... другото е здраве! Аз и компанията с 388Х забележки 95% към нашата стока нямаме, АМА ИМА там едни 5% недоправени неща, но карай ЧАКАНЕТО ... чакането това е СИГУРНОТО в BG!

Поздрави на ВСИЧКИ!!!

18. Тук е от
    Dec 2004

offtopic.stelkom2004 серийния номер на NEO PDX77 e 112501012,но пак казвам не съм го тествал обстойно,само констатирах че субтитрите му са перфектни.Който иска да се пробва, аз засега съм доволен от Елит 370 с изключение на 5% бъгове които има да се доизкусуряват. Вярно е , че на Jordani шрифта е най-добър. Четох по темата, че някои са постигнали и по-добри резултати но нямам време да се занимавам с разучаване на програми, които не познавам.Ако някой побликува на добра воля апдейт, който е по-добър ще го пробвам на плейъра.Мисля все пак,че това е работа на съпорта но....

Айде чао!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 50 от 98 ПърваПърва ... 40484950515260 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе