Здравейте на всички,
Вече месец имам 371х,всичко си е наред с няколко забележки.Малко но поне за мен,съществени.Искам да попитам всички посетители в този форум дали при всеки се случва или е съм бахти каръкаЗначи когато гледам DVD филми,през 5-10 мин. субтитрите се размазват изцяло или частично.Отначало помислих че е от филма,но вече съм изгледал десетки филми и за съжаление, на всички е така.
Ако слушате мр3 на DVD-то си,искам да ви питам.Не е ли малко неприятно че не се виждат имената на песните,ако името на изпълнителя е по-дълго.Зная че дясното прозорче от менюто е за превиу на снимки и е много удобно за тази цел,но за сметка на песните и филмите (ако са с по-дълго заглавие)Зная още,че всеки иска нещо различно,други интереси,затова ви питам дали всички имаме еднакви потребности,за да улесним екипа на Елит.
Дано не ставам банален като го повтарям отново,но няма ли да е по удобно да се добави опцията "random".
Четох по-нагоре във форума един спор.
КОКОSH,критикуваш наред,не мислиш ли че е време да спреш?
Форума не е ли място дето хората споделят проблемите и желанията си,или от уважение да поздравят участниците във форума,или греша?Конкретно не те разбрах какво имаш против,да се ДОБАВИ опцията "рандом",след като повечето DVD плеиари я имат.Защо Елит да я няма?!
Сега,ако мога да попитам Елит Съпорт,кога да очакваме нови ъпдеити,мина толкова време...?
Поздрави на всички