svetliof - ти с какъв ТВ си бре? Защо са ти дребни? Наистина с този размер на 15" ТВ сигурно ще са трудни за гледане. Но както каза някой по-нагоре, аз също взех да им свиквам и това, че аут***** им е слаб и малко се сливат знаците не ме отказва да гледам с новия ъпдейт - все пак както ти казваш си е ценно да не ти се режат редовете, а малко *****и превеждат и правят титри с повече от 50 знака на ред. Колегите преводачи са ми казвали че прекарват титрите на всеки филм през Subtitle Workshop за да намалят броя на знаците на ред и т.н. Но мен силно ме мързи да правя това за всеки филм (моята колекция е доста внушителна). И затова сега съм доволен. Даже се замислям ако хвана да сменя шрифта примерно с Хебър или Ариал колко знака ще загубя заради това, че са по-широки. ДОри да ползвам Ариал кондензед пак ще загубя поне 5 знака на ред. Ще видим. Най-добре е всеки да може да си експериментира с шрифта и др. неща. Аз се пробвах с МТК Ремакер, писах си с пичовете от онзи сайт няколко пъти и те казаха че няма да има проблем. Е да, ама като сменя шрифта, после фирмуера не знам защо не ще да се ъпдейтне - плейъра пише че го копира и дотам. ДОбре поне че не умира и не се налага да следвам оня линк по-горе за умрелите плейъри
Затова моля някой, ако знае точно (някъде бях чел тука или в дир.бг) как се сменя с МТК ремакер да пише!