ПРОЛЕТ ПУКНА ;-)
PV-372x вече го има на страницата на ELITE
да чакаме ли скоро нови firmware-та ?
ПРОЛЕТ ПУКНА ;-)
PV-372x вече го има на страницата на ELITE
да чакаме ли скоро нови firmware-та ?
М/у другото: И з в и н я в а м с е з а отклонението на темата!
Имаме чувството, че да поемаш някакъв ангажимент [в случая...Вие го знаете] е въпрос на чест, но за съжаление не и у нас. И най-големите балъци си оставаме само май ние потребителите.
P.S. Просто гледна точка. .... и вярно е! Пролет пукна, ...НИЕ не.
Поздрави!
Здравеите Вси4ки във форума!
Искам да си взема елит divx, но смятам да го ползвам само за xvid филми та въпросите ми са:
1. Вси4ки филми във формат xvid ли се налага дасе преработват за да не ми накъсват. MPEG4Modifier върши работа, но ако имас PC но на мен ми ги дават?
2. Имам Philips 737 4ете фси4ко без xvid s qpel i gmc, да ми препоръчате кой модел на елит да си взема и да съм доволен?
Здравейте,
Разбрах, че 372 плейва всичко без XVID-GMC, но ми попадна точно такъв филм и засича :-(. Как да го конвертирам, така че да не засича?
Мерси предварително.
PV-372x
РЕШЕНИЕ РЕШЕНИЕ
не е мое, но го тествах и РАБОТИ
намерих го във форума на клубс.дир.бг http://clubs.dir.bg/showthreaded.php...collapsed&sb=5
1. на нерото се казва че се прави
UDF/ISO
2. от UDF опциите се слага отметка на "Force DVD-Video compatibility mode (required for XBOX TM)
3. филмите са в отделни папки и имената на папката, филма, субтитрите да са еднакви
това е - печете и гледате
КАК ТЕСТВАХ:
взех два филма, за които бях сигурен че работят нормално + субтитри от CD
изпълних 1 и 2
направих папка с име FILM1 и вътре копирах първия филм + субтитрите с ги преименувах на FILM1.AVI и FILM1.SRT
направих папка с име FILM2 и вътре копирах първия филм + субтитрите с ги преименувах на FILM2.AVI и FILM2.SRT
ПИШЕХ ИМЕНАТА САМО С ГЛАВНИ БУКВИ
изпекох na 8x DVD+R
сложих в PV-372x
РАБОТИ
П.С. ако имате желание пробвайте варианти - дълги имена на филми, големи и малки букви СРТ СУБ ТХТ и т.н.
Ето го и PV - 373X
http://www.elite.bg/bg/home_video/pv_373x.htm
<font color="orange">Mod EDIT Sunny:
Ще ви помоля да не пишете еднакви мнения в двете теми за Elite, защото става такова такова повторение и объркване, че още малко и заключвам едната! </font id="orange">
Днес имах възможност да тествам ЕЛИТ 390 ...... ами к'во да ви кажа много измислена работа е с този ZORAN чип. Спрямо MEDIATEK на 390 му липсват почти 80% от екстрите и реалните възможности.
Ами това е................................... Поздрави на НОВИТЕ Ъпдейти!!!
[]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Днес имах възможност да тествам ЕЛИТ 390 ...... ами к'во да ви кажа много измислена работа е с този ZORAN чип. Спрямо MEDIATEK на 390 му липсват почти 80% от екстрите и реалните възможности.
Ами това е................................... Поздрави на НОВИТЕ Ъпдейти!!!
[]
<div align="right">Originally posted by kukuruz - 16/03/2005 : 07:23:19</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Би ли ги изброил липсващите екстри и възможности, че аз имам по един и от двата вида и не виждам чак толкова разлики.
Никакви корекции на звук, картина и куп бъгове за оправяне. Бях пред замянка заради прехвалените субтитри и уж качество на картинката от мой познат, но няма да стане. Цялостното оформление на информацията е за докорегиране, а за преправяне с тези мудни темпове от страна на SUPPORT ELITE новите модификации на плеърите НЕ ги виждам. Според мен една стока трябва да бъде изрядна при производството си, а не дооправяна на пазара.
Поздрави!
kukuruz, vse pak nay-dobro si ostava 388 !!!
<font color="orange">Mod. EDIT Sunny: Желателно е да пишеш на кирилица.</font id="orange">
Ima PV-390. Dovolen sam ot disaina, nai dobar e ot vsi4ki, no eto kakav mi e problema: Subtitrite si varviat normalno, no treperqt leko i moriat o4ite! Tova ne6to ima li go pri niakoi ot vas i kakvo moje da se napravi?
<font color="orange">Mod. EDIT Sunny: Желателно е да пишеш на кирилица.</font id="orange">
Fujy,
за съжаление истината убива мечтите.
P.S.Мнение:
Първоначалното адекватно отношение на SUPPORT ELITE ни даде краткия миг да повярваме, че дори и в България съществуват фирми в които можеш да вярваш - НО УВИ ... като се събудиш ...И Нищо!
Да са ни честити Пролетните ЪПДЕЙТИ и приятелски отношения с ЕЛИТ.
М/у другото: Обръщайте внимание какво Ви пише SUNNY!
Поздрави !!!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Fujy,
за съжаление истината убива мечтите.
P.S.Мнение:
Първоначалното адекватно отношение на SUPPORT ELITE ни даде краткия миг да повярваме, че дори и в България съществуват фирми в които можеш да вярваш - НО УВИ ... като се събудиш ...И Нищо!
Да са ни честити Пролетните ЪПДЕЙТИ и приятелски отношения с ЕЛИТ.
М/у другото: Обръщайте внимание какво Ви пише SUNNY!
Поздрави !!!
<div align="right">Originally posted by kukuruz*-*17/03/2005*:* 20:34:12</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е Да всеки си е имал някакви идеи за какво ще го ползва и е решил че "това" което си купува може да му свърши идеална работа. Е да ама се оказва че не е така понеже няма информация за реалните възможности на устройството с примери какво чете и какво не - все пак се купува готов продукт а не полуфабрикат предложих да ги има на сайта ама някой каза че познанието си имало цена- какво да се прави.
Та ако ще ревете още на супорта - е какво да ви кажа и неговите ръце са вързани все пак ако не знаете тук в България само се сглобяват готовите компоненти и никой не дава инфо какво да промениш това коетое направил -просто готовия компонент трябва да отговяря на определени изисквания.
ТА ЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДО SUPORT ELITE - ясно ми е че нямате сорс-кодовете пък и си имате куп други грижи и нямате никакво време най-вероятно екипа ви е сведен до минимум а по този начин обработката на софтуера и чистенето от бъгове става много трудно и по този начин се губят клиенти. От друга страна мога да ви предложа какво напрви една друга малка фирма с която работех и имаше подобни проблеми - от някъде се появи един фен-сайт който се поддържаше от ентусиасти които обработваха софтуера така както на тях им вършеше работа и го качаха на страничката - естествено всеки си слагаше логото и координатите и т.н. ако искаше някой от ползвателите да ги разкара се свързваше и договаряше цената.
Та защо не спонсорирате с някакво пространство някои от ентусиастите ако са съгласни де които изровиха толкова нещо за чипа - настройки на шрифта, промяна на логото и какво ли още не, да се качат там, някой ако промени софтуера за даден модел да го кача там а вие да си го пробвате и да удряте щемпела "одобрено работи може да се ползва без проблеми за еди-кой си модел", да се сложи схемата на дата-кабела и съответния софтуер и от къде може да се извадят пиновете (и как) да се съживи фирмуера (който го има на страницата)
Пък ако искате нещо подобно за Зоран -чипа спонсорирайте някои които изровиха толкова нещо с един плейър със зоран чипможе да направят нещо по въпроса.
Е извинявам се на модератора просто това би било много голямо удобство за всички нас.
Купих си 399, но не чете субтитри с разширение .srt. Иначе е добре. Има ли някаква зависимост как да са записани файловете. Например филма и субтитрите да са сложени в отделна папка , а не направо на диска.
Благодаря Ви!