Страница 60 от 98 ПърваПърва ... 1050585960616270 ... ПоследноПоследно
Резултати от 886 до 900 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Re: Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

doshev,
    получи ли го?
    Поздрави!

2.  

3. Тук е от
    Aug 2005

Да полъчих го и много благодаря на КТТ и на всички, които се трудят да направят живота ни по-лесен!!!

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Някой чувал ли е за този нов модел: PV-390X, май бил с чипсет на Zoran, но няма никакъв ъпдейт на сайта на Елит. Дайте инфо за него, ако някой има наблюдения. Има ли някакви сериозни предимства и недостатъци чипсета Zoran Vaddis в сравнение с MT?

5. Тук е от
    Sep 2004

Здравейте на всички! От доста време имам ъпдейта на КТТ, но до онзи ден не го бях сложил.Няма на дълго и широко да обяснявам какво се получи след него,защото вече всички знаем за какво става дума,но като цяло е много добре :Super:.И все пак това светещо чекмедже ме наведе на една мисъл.Същия ден един приятел си купи Нео Е70. Какво да кажа-никой да не мрънка от Елитите-че те са КЛАСИ над това Нео.Но...и при него ,като е изключено,свети лоудера и трябва да се гаси от бутона отзад.Освен това все ми се струва,макар че не видях никъде да пише какъв процесор използва,че това Нео е с Медиатек и при това използва разработка на Филипс по отношение на субтитрите-малки и жълти гнусотийки Използва обаче и някакъв си 2Д акселератор за подобряване на картината...Ами Елитчето ми наистина предава по-хубаво след ъпдейта от КТТ(Елитфен разбирай). Като си припомним,че все пак момчетата си признаха,че са имали и помощ от Елит съпорт...Ами не че съм Шерлок Холс ,но обикновенно 2+2 прави 4. Въпросът кой от къде ..... не ме интрересува като краен потребител. Само искам да се появи официален ъпдейт, при който всичко на е на 6...и то по-скоро.Има още малко неща за дооправяне по последния (оставащия зум,бавното превъртане-хайде-светещия лоудер ще го преглътна) и всичко ще е о'кей!

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

ciel, всички NEO и ELITE се правят в една фабрика в КИТАЙ или както му викам аз в ПРЪЦ(P.R.C.). Всичко зависи от това какво искат фирмата дала поръчката и как ще го дооправят тука!!! Та занчи мога да кажа че авера ти дето си е купил Е-70 е нямал късмет. Понеже този фирмуер със жълтите събтитри малки, гадни, грозни и залепени букви като Ш.Щ,Ю е на старите доставки на почти всички NEO ДВД плеъри. Но от 2-3 месаца има нови доставки с оправен фирмуер. Явно просто сте попаднали на остнала бройка от някоя стара доствака. Сори ман, ако искате пипитайте в магазина дали са получавали наскоро нови бройки и ако да да ти я сменят тая или другият вариянт е да се отиди в сервиза да сменят фирмуера, ако го имат. И да, ELITE винаги са били по-хубави от NEO!!!

7. Member
    Тук е от
    Oct 2001

здравейте,
    Интересува ме какви ще са негативните ефекти, ако сложа update-a от сайта на Elitefan на плейър PV-371X. Дали ще се сбози всичко или само дисплея и копчетата на панела /надявам се че копчетата на дистанционното ще си работят ОК/.
    Или да си сложа само update-a от сайта Elite.bg .той поне се води официален.

8.  

9. lil
    lil е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003

UPDATE за pv-390x

Появи се UPDATE за pv-390x*в elite.bg
    Ако някои го е пробвал, да каже доволен ли е!
    А ако някои каже и програмка подобна MTKReMaker но за Зоран има голямо черпене*

10. Тук е от
    Sep 2004

Хе-хе...Ludia,много си прав за това, че всичко правят в Китай. Колкото повече, обаче, гледам как работи Неото на моя човек, толкова повече се убеждавам, че има дооооста общи неща между неговия фирмуеър и този на Елита ми (и явно с първите на Филипс). Ами Неото пренася думи, които не може да изпише до края на реда, на нов ред. Готино е, стига да можеше да се четат За сметка на това не вървят доста филми (по-точно или въобще не тръгват или нямат картина), което малко ядоса гордия притежател на Неото, защото Елита (бяха едно до друго) просто си ги хапваще като шкембе чорба след тежък запой - методично и целеустремено. След тази демонстрация поне четири човека ме попитаха от къде да си купят Елити....При нас няма (Пазарджик и Пловдив) или поне няма от моделите с медиатек чип. Някой да знае какво става с новите модели или поне от старите от къде могат да се вземат? И какво стана със съпорта на Елит? Живи ли са тези хора...Взех да се притеснявам...
    М-да...Който не гледа преди да пише...Явно са живи в Елит...Е сега и един ъпдейт за 388. Ако ли не - ще видим новите, стига да ги пуснат скоро, но ако и 366 се държи като 388 след ъпдета от Елитфен - съжалявам мила, много те обичам, но ще си взема ново гадже (е, зависи от цената). И все пак ще е жалко, ако по този начин ни карат да си купуваме нови неща. Колеги от Елит - НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА!!! В един момент това ще се обърне срещу вас!

И още нещо-вчера пуснах едни стари клипчета и се оказа, че половината нямат звук. Аудиото е кодирано с нещо си, наречено РСМ. Какво е това? При официалния ъпдейт няма проблеми с това кодиране, а с този на Елитфен не работи..Лошо...

11. Member
    Тук е от
    Aug 2005

И аз съм на това мнение:
    Колеги от Елит - ТАКА-ааааааааааааааааа НЕ СЕ ПРАВИ !!!
    В един момент това ще се обърне срещу вас! Почти е на ръка разстояние. Другаде по-света едва ли ще си позволят лукса да си заровят главите в пясъка!
    Поздрави!

12. Тук е от
    Sep 2005

Някой виждал ли е някаде да продават ELITE PV - 400USB и накаква цена са . От МЕТРО не знаеха нищо и продалжват да продават старите модели,същото бе и в ТЕХНОЛУКС.

13. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    първо браво на всички за модифицирането на firmware а на двд тата на елит, евала ви правя!
    В началото и аз мислех Елит за боклуци, но благодарение на вашите усилия двд тата им се превърнаха в доста добри!
    Мисля и аз скоро да си взимам , но има време!
    Сега имам един друг въпрос към разбиращите, една приятелка не ме послуша и си купи двд на crown 4333 divx модела(slim модел, нов е в сайта на зора) та съответното двд има много ама много малки и смотани субтитри и прочие! Тези дни ще се опитам да намеря информация за чипа му, но ако той е mediatek както и на двд тата на елит може ли да се сложи firmware на двд елит, като както прочетох в темата по-назад може да му се сложи кода за управление от дистанционното, не ме грее че няма да му работи дисплея!
    Та ако някой има информация за съответното двд или с какъв чип е и дали може да помогне в този случай ще съм му много благодарен, естествено че ще има заплащане срещу съответната услуга!
    Приятен ден на всички

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

някои да каже не6то пове4е за новия Елит,примерно колко струва?

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2001

Ето Септември се изнизва, а от страна на Elite.bg за моя DTH-790Х все още няма ъпдейт както обещаха преди 4 месеца. Elitefan също няма. Вие да знаете нещо повече по въпроса?*

17. Тук е от
    Sep 2005

Нека и аз да попитам нещо:

Съвместим ли е firmware от elitefan с модела DHT-791X ?

Мога ли да използвам официалния ъпдейт за DHT-790X (DHT_790X_FE_outline.iso) с гореспоменатия модел ?

18. Тук е от
    Sep 2005

Здравейте всички,
    аз съм от т.нар. 'скрити юзъри' - само чета и не коментирам - просто не разбирам достатъчно за да се намесвам.
    Да ама сега искам да помоля КТТ да ми изпрати фирмуера за 388 на export@deroni.com - да си го пачна най-сетна като има вече добри резултати - че пакетирания битстрийм много рядко успявам да го махна в последно време - повечето релийзи са нещо повредени и MPEG4modifier не иска да ги отваря, а пък прекараш ли филм през някакъв вид 'fixer' - заминават субтитрите - после итях трябва да оправяш и т.н.
    Искам също да попитам дали ще има подобно фирмуеърче и за 370 - мой близък е с такъв - да му го сменя и на него.
    Пък някой път ще почерпя...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 60 от 98 ПърваПърва ... 1050585960616270 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе