И аз забелязах подмяната, но не отбелязах в (плюсове) по-горе - сори. Наистина са по-готини знаците (за не знаещите - rdk е подменил и графичните символи, които плейърите изобразяват по време да речем на пауза, превъртане и т.н. с по-красиви).
Има и нещо друго. Май трябва да се направи отделен форум вече за любителите на МТК чиповеТук става все по-трудно да се следи, търси и т.н. Например ако искам да потърся някаква ключова дума в темите, то резултата ми изкарва цялата тема и чао - оди си намери къде точно в 45-те засега страници
Затова и не бях видял, че има линк за "умрелите плейъри" - просто да прочета наново всички 45 стр. е ужасно.
Май отиват нещата към супер специализиран форум за целта. Даже може и да не е само за МТК и Елит, ами за всички плейъри в БГ, защото.... тук идва третото - аз съм фен и всичко, ама след 1 или 2 години примерно като плейъра ми сдаде багажа и се наложи да си купя нов? Наново почваме да четем и тестваме.... ами ако не предлагат с МТК чипове? Искам да кажа, че явно ще бъде постигнато определно ниво на перфектен фирмуер за нашите модели, ама като сдадат багажа и трябва да взимаме нови, те може да са съвсем различни и тогава не само тази тема ще стане безполезна, но и натрупаната тук информация ще стане сложна за изваждане. Трябва си цял сайт за целта ако питате мен. Лошото е, че само давам идея, а нямам време да поддържам подобно нещо. Май ЕЛИТ трябва да си направят специализиран сайт, за да можем ние, феновете да си следим и обменяме опита там и съответно - да си купуваме новите модели по-натам, ако продължат да правят![]()