Страница 58 от 98 ПърваПърва ... 848565758596068 ... ПоследноПоследно
Резултати от 856 до 870 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2005

И аз забелязах подмяната, но не отбелязах в (плюсове) по-горе - сори. Наистина са по-готини знаците (за не знаещите - rdk е подменил и графичните символи, които плейърите изобразяват по време да речем на пауза, превъртане и т.н. с по-красиви).

Има и нещо друго. Май трябва да се направи отделен форум вече за любителите на МТК чипове Тук става все по-трудно да се следи, търси и т.н. Например ако искам да потърся някаква ключова дума в темите, то резултата ми изкарва цялата тема и чао - оди си намери къде точно в 45-те засега страници Затова и не бях видял, че има линк за "умрелите плейъри" - просто да прочета наново всички 45 стр. е ужасно.

Май отиват нещата към супер специализиран форум за целта. Даже може и да не е само за МТК и Елит, ами за всички плейъри в БГ, защото.... тук идва третото - аз съм фен и всичко, ама след 1 или 2 години примерно като плейъра ми сдаде багажа и се наложи да си купя нов? Наново почваме да четем и тестваме.... ами ако не предлагат с МТК чипове? Искам да кажа, че явно ще бъде постигнато определно ниво на перфектен фирмуер за нашите модели, ама като сдадат багажа и трябва да взимаме нови, те може да са съвсем различни и тогава не само тази тема ще стане безполезна, но и натрупаната тук информация ще стане сложна за изваждане. Трябва си цял сайт за целта ако питате мен. Лошото е, че само давам идея, а нямам време да поддържам подобно нещо. Май ЕЛИТ трябва да си направят специализиран сайт, за да можем ние, феновете да си следим и обменяме опита там и съответно - да си купуваме новите модели по-натам, ако продължат да правят

2.  

3. Тук е от
    Sep 2004

До КТТ,

ами мене ме интересува моднатия фирмуеър за 388Х. След като всичко му работи ще съм ти много благодарен да ми го изпратиш на ciel@abv.bg[:P]

4. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Кой от сродните модели е без осветление на чекмеджето за да разгледам и тяхните фърмуери.

5. Тук е от
    Apr 2005

на моя модел (399X) светят само бутоните (супергрозно между другото и ярко)

6. Тук е от
    Oct 2004

Може ли да получа и аз фирмваре за 388.

surfacem@abv.bg

Благодаря предварително.

7. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Докъде я докарахте?

ciel, прежали ли се?

Не ви ли прави впечатление, че браузера при фен елит е малко крив в горния десен ъгъл.

Шрифта от последните апдейти на елит като че ли беше по симпатичен. Не може ли той да се уголеми малко.

Къде се загуби SUPPORT ELITE.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2004

До КТТ,

ами не съм го пробвал още...Днес ще го направя (по-късно,че сега съм на работа) и ще видя как е...Голям мерак ми е[] Ако не ми хареса може и да сменя само шрифта в оригиналния, че наистина е неприятно да свети лоудера постоянно. Все пак основното са субтитрите (поне за мен)...Кой каквото търси[:D]

10. Тук е от
    Jul 2005

Re: Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Здравейте на всички във форума. Аз имам ELITE PV-377X.
    Досега бях с офицялният ъпдейт на ELITE, който пристигна в сервиза през февруари, и май не е пускан в сайта им.
    Преди няколко дни сложих FAN ъпдейта, но преработения за 377. За съжаление нито бутоните на панела, нито дисплея работят. Затова пък всичко останало е :Super:.

МНОГО БЛАГОДАРНОСТИ НА АВТОРИТЕ НА НОВИТЕ ЪПДЕЙТИ!

Ето няколко снимки на резултатите от ъпдейта. Това което не е снимано не е претърпяло визуални промени.
    http://www.geocities.com/elitevarna/
    Има и user manual приложим за ELITE.

11. DEF
    DEF е офлайн
    Member
    Тук е от
    Nov 2004

Здравейте на всички. А някои знае ли дали и нас притежателите на домашни кина DHT790x ще ни огрее с нов firmware?

12. Тук е от
    Dec 2004

Браво на ВСИЧКИ !!! - които раздвижиха летаргията около нашите плеъри. Очакваме ГОЛЕМИТЕ ФИНАЛИ на Ъпдейтите! Продължавайте в същия дух!!!
    Поздрави !!! :Super:

13. Тук е от
    Dec 2004

KTT,
    ще съм много благодарен, ако може на ми изпратиш корегирания от теб ъпдейт за 388Х на kukuruz@mail.bg

14.  

15. Тук е от
    Dec 2004

КТТ,
    още веднъж благодаря! Жив и здрав!!

16. Member
    Тук е от
    Jan 2004

Искам да попитам дали някой знае, какво става с плейърите на ELITE. Направи ми впечатление, че от почти месец в магазините в София, изчезнаха устройствата от пазара (с изключение на домашните системи с колони). Някой знае ли ще се появяват ли нови модели, нови бройки от старите и т.н.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

sorrowsad, от 3 месеца чакам новата доставка на ЕЛИТ. Трябваше да дойдат в началото на вгуст, но пак получих НЕО . Някакъв нов модел ще да е, обаче никакво инфо нямам, какъв ще е и с какъв чип, нито възможностите му. Ако получа някакво инфо първо тука ще пиша и ще дам разяснения. Аде със здраве.

18. Member
    Тук е от
    Jan 2004

Ето малко информация от писмото което получих от ELITE. Новите модели ще са два. Това са PV-366X (MTK MT1389DE/MT1389FE decoder, подържва всичко като останалите + USB) и PV-400USB (MTK MT1389DE/MT1389FE decoder, също + USB).

PV-366X
    [img width=800 height=138]http://hpv.hit.bg/PV-366X.jpg[/img]

PV-400USB
    [img width=800 height=107]http://hpv.hit.bg/PV-400USB.jpg[/img]

@LUDIA
    моля те пусни информация като/ако получите пратка от тях - новите или от старите модели. Казаха, че може би към септември ще се получат.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 58 от 98 ПърваПърва ... 848565758596068 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе