Модел 374 е със Зоран процесор доколкото знам.
Модел 374 е със Зоран процесор доколкото знам.
Модел 374Х е със:
SANYO лоудър и оптика
Zoran Vaddis 776 процесор
А има ли начин да се намали полупрозрачния фон на субтитрите, например да са само около текста, а не да заемат цялата дължина на екрана?
Привет на всички!
Искам да подаря на мой роднина Елит PV-366X, но отскоро на сайта на Елит не публикуват данни за оптиката и процесора на изделията. Дори са ги изтрили от описанието на моя модел - PV-370X (от който съм много доволен, особено след като му инсталирах софтуера от ЕлитФен).
Та въпросът ми е: знае ли някой с какъв процесор е PV-366X, или по какъв начин може да се разбере на място в магазина?
Предварително благодаря!
Моделът 366Х е с МТК процесор .
За да не пиша на ново погледнете в http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg162732 тук за проблемите с 371х.
Някой сблъсквал ли се е стакъв проблем и има ли решение![]()
Аз си купих PV-374EX и не ми разпознава нито един ъпдейт и форматите им ... моля помогнете!![]()
Пич, за PV-374EX няма ъпдейт още, а този за PV-374X не става със сигурност!Първоначално публикувано от joreto
Това ми отговориха от съпорта на Елит преди няколко дни. Ще излезе в края на годината или началото на следващата. Така че ... малко търпение!![]()
А знаеш ли какво ще включва този ъпдейт? Според мен единственият проблем на 374ЕХ са субтитрите от ДВД подложка. Без тях притежаването му малко се обезмисля. Почти на всеки колекциите от филми са на ДВД-та.Първоначално публикувано от boishin
Днес си купих 374ЕХ от Метро за 90лв. и останах много разочарован като установих, че внушителната ми колекция от филми е без субтитри на 374ЕХ, но върви без проблем на едногодишния 399Х на комшията. Отваря ми субтитрите само на първия филм от диска, а другите показва че нямат субтитри въпреки че имат.
П.С. Прочетох всичко дето е писано за Елит досега, но за 374ЕХ почти няма информация. Дори го няма в сайта на Елит. Ако някой знае какво ще става с този модел да напише.
кажете дали* е добрър изборът ми:начи да си взема отделно ДВД(+ДивХ) и колонки а той е->ELITE PV-374X* със колонки на CREATIVE - inspite P5800 обааааче ДАЛИ ЩЕ СИ ПАСНАТ ДА МОГАТ ДА СЕ ВЪРЖАТ???а другият вариант (тоз който по неискам)е DHT790X и то защото като гледам говорителите на пищялките като се вгледам са със металното топче в центъра ако мога така да го нарека а такоз имам на един стар кастофон и сам гледал също по битаците на малките кастофончета боклуци са с такиза аз искам звук трепач ::D думайте по въпроса,а ако имате други предложения кажете ги
цената излиза около 230лв.
ето ELITE PV-374X- http://elite.bg/asp/view_prod.asp?ar...V-374X&Lang=BG
+
eто колоните CREATIVE inspite P5800 (какво мислите и за тях)- http://www.creative.com/products/pro...ct=10596&nav=2
или
ето и системата DHT790X- http://elite.bg/asp/view_prod.asp?ar...T-790X&Lang=BG
или
вашето е.. ?![]()
Я като за начало дефинирай понятието "звук трепач" ?![]()
бая силен (защото мощен за 230лв някаде ..нямам право да искам като речем че вътре влиза и ДВД-то) обаче да речем че като е панелка да и разклатим носещите стени :П не бе ами какво ... като се има предвид че съседа с НЕО от 8мия леко се чува долу ми по-силничко ако се намери :Д обаче това му е за сметка на качеството на звука ... направо е ужасен и много криви... трябва да е чист и баса да е като хората (се едно разбивам стена :П :Д базик :П ) абе като слушаш нещо долнопробно гадну и след тфа като чуеш Пионерките или X-poid-a как свири се едно говорим за 2 различни неща...с тоз звук на тез прелести незнаеш къде си и се изпълваш..просто звук един път и качество един път ама за тез пари такиз раоти...само снимчициПървоначално публикувано от Pat
ти какво разбираш под силен
ако не си разбрал шак ще проам да пиша
![]()
Първоначално публикувано от karakonjula
За мен "звук трепач" означава качествен, а не силен - това са две съвсем различни понятия и в повечето случаи взаимно изключващи се.
Според моите разбирания за 200 - 300лв качество не може да искаш(толкова струва една колона от нисък клас) - ако е за силен - да, може да се измисли нещо по въпроса![]()
давай варианти слушам (ама як звук+яко ДВД :Д)Първоначално публикувано от Pat
)))))
Здравейте,
тези дни си купих Elite PV-399X, това ми е втория плеър, първия Elite PV-377X ще го оставя при родителите ми. След като закупих Elite PV-399X първото нещо което направих е
да му изкопирам фирмуера през сериен интерфейс. Може да се намери тука:
http://board.softpedia.com/index.php...&st=0&p=13213&
Versio : 05.00.03.06
Sub : 00.00.00.01
8032 : 05.00.03.06
Servo : 89.05.10.00
RISC : 05.00.05.07
DSP : 03.03.02.39
Firm ID :ELITEMTK
File : 399.BIN
Pass : 0,0,2None,None,None
Flash : Type 800 (16bit)
Remote : (0x87EA)
Button : ()
VFD bit : (TypeA)
Това което забелязах е, че фирмуера е доста пипан от Elite, запазени са старите промени като е добавено новото от ELITEFAN фирмуера, работи безпроблемно с packed bitstream
, но ми се струва, че не поддържа USB. Веднага се забелязва, че е променено сервото от 07.10.00.00(07.11.00.00) на 89.05.10.00 и не съм сигурен доколко са съвместими.
Сложих този фирмуер на стария ми 377Х и за сега не съм забелязал проблеми, но още веднъж ще повторя, че не съм сигурен доколко са съвместими старото и новото серво и
има риск при използване на този фирмуер на предишните серии плеъри. Преди време пробвах фирмуер от друг плеър с различно серво и след това ми се появиха проблеми
с разчитането на дисковете, много време минава докато захапе диска и проблема си остана дори след флашване през сериен интерфейс на оригиналния фирмуер и даже
прогресира. Това е и основната причина да си взема нов плеър, а стария да го оставя при родителите си.
Ако някой реши да го ползва ще припомня, че първо трябва да го прекара през MtkRemaker и да го сейфне, като CD вариант. За съжаление MtkRemaker не открива бутоните
за предния панел, така че е проблемна подмяната за различните модели. На Elite pv-377X работи добре, като част от бутоните на предния панел не са коректни.
Ако сложите този фирмуер и след това иската да си върнете стария трябва да промените MTK.BIN на 399.BIN и името на имиджа от MEDIATEK на ELITEMTK.
Поздрави!
Питам от чисто любопитство, пробвал ли си packet bitstream с колко warp points се поддържа? Повечето нямат проблеми с 1, интересно как стои въпроса при 3.