alexv
този фирмуер не поддържа NERO DIGITAL.
Пробвай pv_366x_16012006_ND.rar от elitedvd@abv.bg парола:123456, преди време го правих за един мой колега със 366, няма оплаквания засега.
alexv
този фирмуер не поддържа NERO DIGITAL.
Пробвай pv_366x_16012006_ND.rar от elitedvd@abv.bg парола:123456, преди време го правих за един мой колега със 366, няма оплаквания засега.
Малко Хелп?
Първо благодаря на rdk и SPaun за оказанoтo съдействие.
Проблемът е следния:
опитвам се да преведа менюто на български. Доста съм направил. Ясно ми е, че е тъпа и не особено полезна задача, но по-добре меню на български без да се ползва, отколкото меню на руски и пак без да се ползва. А и се намират такива които не знаят нито английски нито руски.
Ползвам MtkLangCreator. Форматът на символите* е \[0xXX], където ХХ е номера на символа. Проблема е, че ХХ се смята като 151+число(ХХ), т.е. "А" е \[0x13]. Как да ползвам предходните /под 151/ символи ? - шпация, тире, латиница и то от същият шрифт. Тенкс.
P.S. Вече ми светна.
Здравей KTT!
Искам да те попитам какво точно включва този вариант PV-388X_28022006.rar (поддържа ли ND и дали са оправени проблемите от по горните коментари за грешките в шрифта и има ли NOISE филтъра).
Предварително благодаря за отговора!!!
Professional,
това е оригиналният на Елит с минимални промени. Имаше желаещи за работещ оригинален.
Честита Баба Марта на целия отбор. http://bultravel.net/43.jpg* - това е виновника за бъгавия фърмуер на Елит и вечно светещия лоадер.
Здравейте,току що сложих новия ъпдейт за 399(01.03.2006).Субтитрите са ПЕРФЕКТНИ. Не се пускат автоматично както преди,което е кофти.Ако има някаква настройка за това моля да я споделите.При STOP на DVD картината си остава като на пауза докато не се извади диска.Това е ...10х на всички които правят нещата по-добри.
* * * * *Elite_Bul_Lang.mlc и Elite_Bul_Lang.mtl в папка Soft i instructions е това което успях да сътворя /до около 950-я ред/.
Сложил съм го и в PV-388X_28022006.rar. Изглежда приятно. Превода сигурно е непрофесионален и някъде смешен, но ако някой разгледа изцяло Руския /има и несъответствия на редове/ ще му прилошее. Но може лека полека да се изчисти а и не съм го приключил. Ако имате предложения нещо да се смени пишете ми на мейла или директно променяйте, но записвайте пак в тази папка.
Здравейте да попитам на 399х с risc 05.00.05.07 може ли да се направи този ъбдейт, защото там е цитиран risc 05.00.06.04 и няма ли да се прецака нещо ако опитам да го кача.Първоначално публикувано от ceco7
благодаря предварително
hristo,
мисля си, че е м.б. е по-добре да провериш сервото* и 8032 часта дали съвпадат с твоя предходен а не риск-а. До прецакване надали ще се стигне, но беше писано, че е желателно/говорим за различни версии на един и същи модел/ сервото да е същото макар, че и с другия вариант работи. Т.е. ако си бил с 86.х..... /и този май беше такъв/ - всичко би трябвало* да е ОК. Ако си с по-стария вариант - си* решавай сам.
Може ли някой да даде по подробна информация за настройките в раздела Font Character Generation Options на MtkFontCreator![]()
Обръщам се за помощ към КТТ и rdk .
Нарпавих опит за ъпдейт от сайта на елит за неро диджитал и си скапах пляра 388х
Напрявих ъпдейт на 388х чрез кабел и възтанових работата на плеяра чрез софтпедия и вкарах оригиналния фирмуер който е даден там
Обаче сега не мога да го управлявам от апарата ,също така имам размяна на фукции на бутоните от дистанционното ,а на дисплея е пълна боза . Иначе възпроизвежда с всички функции .
Мога ли в сегашното състояние да го ъпдейтвам отново за Неро Дижитал със СИДИ и откаде да ползвам нормален фирмуер за да не го скапя отново?
toto1,
нещо не вдянах каква версия си сложил и какво е "чрез софтпедия". Но след като работи би могъл да го апдейтваш. А и не разбрах как успя да го скапеш с оригиналния фърмуер?
КТТ ,
Това е софтуерния продукт от кадето рефашнах плеяра чрез кабел, там имат оригиналните фърмуери за различни плеяри.
Плеяра ми 388х е закупен преди 01 10 2005 и веднъж го ъпдейтвах заради субтитри.
След като излезе версията за Неро Дижитал реших отново да го ъпдейтвам.
Спазих указанията за ъпдейта но когато пуснах СД в пляара показа надпис ъпдейт и след около минута светнаха светодиодите и плеяра изкл. след което повече не бафна.
Мога ли сега след като указах как работи в по горния абзац да го ъпдейтвам за Неро Дижитал с версията за закупени след 01 10 2005г.
В най лошия случай отново ще го скапя ,но с кабела отново ще тръгне .
Все пак за да не повтарям едни и същи грешки ,ако знаете дали ще стане да ми обясните или ми пишете номера фърмуера за Неро Дижитал
toto1,
ако го флашнеш с този от сайта на Елит, няма да ти работят бутоните и дисплея, както и лоадера ще свети постоянно.
По-добрият вариант е от www.abv.bg /elitedvd/123456/ - папка 388 да си избереш pv_388x_servo_07.10.00.00_risk_05.00.06.00_28012006_ND.rar - РДК или
PV-388X_28022006.rar - КТТ.
По-назад е описано коя какво представлява.
И прочети още веднъж как се прави. Да не пропускаш нещо. Има описания за 3 групи плеери. Чети за твоя.
Успех.
Искам да попитам, дали някой знае как да подкарам nero digital на PV-400USB?
4o4o,
фирмуера на PV-400USB не поддържа Nero Digital, ето каква информация дава ArmAddressInfo:
ArmAddressInfo v0.9 by New Age
400ARM.bin
Version: 05.00.05.07
ADDRESS_1 = 0x0376C400
*ADDRESS_2 = 0x0376C800
SHARED MEMORY = 0x0376CC00
*CDTEXT BUFFER = 0x0376EC00
*ADDRESS_3 = 0x03770000
Addresses marked by * are calculated values!
Additional info (could be wrong):
SACD : NO
DVD-Audio : NO
OGG, OGM : NO
Nero Digital : NO
DivX MF Menu : NO
USB Support : YES
DRAM Size : 8 MB
Поздрави!