Страница 216 от 223 ПърваПърва ... 166206214215216217218 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,226 до 3,240 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

izvinyavam se za latinitzata, no imam problemi s pc-to, ta,kupih sled dalgo umuvane sony 32 u3000,- i dnes si igrah da go razucavam, no imam problem s teletexta, sled natiskaneto na kopceto izpisva nyama text ...,vaobshte ima li tozi model teletext ili ne moga da go aktiviram !? i sashtoto vazhi i za lartina v kartinata !? v nyakoi broshuri pishe ,ce ima a vnyakoi nishto po vaprosa..., kakto i da e , bih bil dovolen, ako nyakoi mi otgovori na elementarniat mi vapros. predvaritelno blagodarya !

2.  

3. Тук е от
    Dec 2004

Честита Коледа на всички!
    Как са подаръците? Че моето чорапче остана празно Ще чакам Дядо Мраз!

Цитат Първоначално публикувано от mn_k
    Та влизам в "Узунов"...
    София, бул. "Ал. Стамболийски" №50. Като чета в нет-а, явно тези в София са толкова зле. Хубава марка с лоши търговци. Същото се отнася и за JVC. Имам симпатии към видео техниката с тази марка и ми се е налагало да ползвам сервиза им - Роял Електроникс. Нищо лошо не мога да кажа, но търговската мрежа им куца. За това не са така популарни. Същото мога да кажа и за Toshiba TV. Това, което видях вчера, определено ми хареса (С3000). Виж компютрите им имат добри търговци. Иначе съм фен на Pioneer, но аудио. За марка не ми се дават допълнително пари.

4. Тук е от
    Feb 2006

sony 32 u3000ima lartina v kartinata

5. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    faris555 прочете ли си упътването към телевизора ?
    Този както и мнооогоо други модели на пазара ИМАТ картина в картината САМО през HDMI/PC входа, тоест може да гледаш някой канал и в малък прозорец това което върви на компютъра или HDMI входа, и до там, два канала НЕ може да гледаш!
    ЗА телетекста, хм, странно, трябва да работи, на кои канали пробваш, избрано ли е на страна да е България?

6. Тук е от
    Dec 2007

Здравейте,

и аз си търся LCD 40' или 42' и съм се спряла на следните модели:
    Sony- KDL40S2530K
    Philips- 42PFL7662D
    Philips- 42PFL7962

Кой бихте ми препоръчали и защо? И кое да гледам да има като екстри?

Благодаря ви много.

Весела Коледа!
    Ели

7. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от elivassileva
    Здравейте,

и аз си търся LCD 40' или 42' и съм се спряла на следните модели:
    Sony- KDL40S2530K
    Philips- 42PFL7662D
    Philips- 42PFL7962

Кой бихте ми препоръчали и защо? И кое да гледам да има като екстри?

Благодаря ви много.

Весела Коледа!
    Ели
    Ели подредила си ги по цена и логично най скъпият да е най добър аз лично бих изключил сонито и бих си избрал м/у двата Philips-са,като 42PFL7962 има амбилайт задно осветление,което създава допълнително емоции и DNM за подобряване на движенията,това са основните разлики м/у двата аз залагам на 42PFL7962
    Весела Коледа!

8.  

9. Тук е от
    Aug 2007

И панелите са различни в полза на 42PFL7962 .

10. Тук е от
    Dec 2007

Иаз съм за него (42PFL7962) , тъй като го имам ВЕЧЕ 5 дни и няма никакви проблеми.

11. Тук е от
    Dec 2007

Честита коледа и от мен на всички във форума.
    От около седмица и аз се сдобих с нов тв sharp lc-32wd1e.
    Като за първи впечатления мога да кажа, че съм много доволен от избора и покупката на този модел.
    Гледам го на Булсатком и качеството е много по-добро/в пъти/от обикновена кабеларка.
    Все още не съм го пробвал през HDMI входа ,защото Дядо Коледа пропусна да ми донесе необходимиат кабел.към DVD плеър е свързан през композитен вход като почти няма разлика в качеството на картината спрямо Булсата.Единственото нещо с което още ми е трудно да свикна е това, че хората са ниски и широки, но ако улуча някой филм по тв7 или супер7 формат 16х9 всичко си идва на място и удоволствието е голямо.Ами засега това е от мен.
    Весели празници на всички.

12. Тук е от
    Nov 2007

miro vampiro, probvam na btv, nova.., + sateltni programi.., no kato si natisna butona za teletexta rezultata e nadpis nyama text, da ne se vkliyucva ot nyakakvi drugi nastroyki ? izpolzvam scart + analogoviat vhod. shte si poigraia na distanzionnoto i ako nyama rezultat tryabva da hodya v magazina za povece informazia...,mersi za otgovora. veseli praznitzi !

13. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от baigrozdan
    Честита коледа и от мен на всички във форума.
    От около седмица и аз се сдобих с нов тв sharp lc-32wd1e.
    Като за първи впечатления мога да кажа, че съм много доволен от избора и покупката на този модел.
    Гледам го на Булсатком и качеството е много по-добро/в пъти/от обикновена кабеларка.
    Все още не съм го пробвал през HDMI входа ,защото Дядо Коледа пропусна да ми донесе необходимиат кабел.към DVD плеър е свързан през композитен вход като почти няма разлика в качеството на картината спрямо Булсата.Единственото нещо с което още ми е трудно да свикна е това, че хората са ниски и широки, но ако улуча някой филм по тв7 или супер7 формат 16х9 всичко си идва на място и удоволствието е голямо.Ами засега това е от мен.
    Весели празници на всички.
    Честита Коледа!

И аз съм със същия модел....ама какъв е тоя недосетлив дядо Коледа .....бързо бягай да си вземеш кабел и пускай нещо HD от компютъра.....там ако знаеш каква лудница е.... Булсата няма да искаш да го гледаш после .....

Към всички.....не си купувайте HDTV за да гледате само кабеларки или ДВД....истината е една - High Definition Video.

Поздрави,

14.  

15. Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от faris555
    miro vampiro, probvam na btv, nova.., + sateltni programi.., no kato si natisna butona za teletexta rezultata e nadpis nyama text, da ne se vkliyucva ot nyakakvi drugi nastroyki ? izpolzvam scart + analogoviat vhod. shte si poigraia na distanzionnoto i ako nyama rezultat tryabva da hodya v magazina za povece informazia...,mersi za otgovora. veseli praznitzi !
    бТВ и НОВА нямат телетекст затова ти изписва "няма текст". Пробвай на Канал 1 и ще ти се покаже телетекста.

16. Тук е от
    Nov 2007

namerih teletexta,mersi za savetite na vsucki. sega ostava da go pocovarkam oshte malko za da moga i da zapametyavam kanalite v liubimi, i t.n. taka, ce neshto vse oshte ne moga da gi uluca kakto trybva. veseli praznitzi na vsicki i cestita koleda.

17. Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от baigrozdan
    Единственото нещо с което още ми е трудно да свикна е това, че хората са ниски и широки, но ...
    а няма ли начин да се гледат нормални??

18. Тук е от
    Oct 2007

Да сте здрави и ухилени, а за всичко друго има Мадагаскаркард...

Сега да споделя един проблем и да попитам за компетентното ви мнение:

Преди 2 месеца купих LCD телевизор Samsung от Техномаркет и още на втория ден бях силно разочарован от покупката...

След няколко разговора с мениджърите на съответния магазин (със съответните аргументи от моя страна, доказващи категорично, че ТЕХНОМАРКЕТ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ПРЕДЛАГАТ В МАГАЗИНИТЕ СИ НЕКАЧЕСТВЕНА И НЕСТАНДАРТНА СТОКА, като при това БЕЗОЧЛИВО ПОДВЕЖДАТ КЛИЕНТИТЕ СИ ЗА ПАРАМЕТРИТЕ НА ПРОДАВАНИТЕ ТЕЛЕВИЗОРИ!), закономерно стигнахме до решение, което ме удовлетворяваше - да върна купения от мен телевизор в пълния му комплект (заедно с кашона и карантиите) и да получа каквото избера в замяна до размера на платената от мен сума.

Днес, 25.12.2007 г. замених Samsung - а с LCD телевизор SHARP LC-26SD1E. маше няколко "странни" на пръв поглед неща:

- телевизорът е с гаранционен срок от 24 месеца, при стандарт на ИСУ от 36 месеца;
    - гаранционният сервиз е този на К&К (а не на ИСУ);
    - пратката е товарена и превозена по поръчка на Шарп Електроникс Юръп за Електромаркет/Вилнюс (очевидно, че ИСУ въобще си нямат и идея за партидата);
    - при отварянето на кашона открих, че липсва ръководство за ползване на български език;
    - в магазина твърдяха, че ТВ-то е с произход Япония, пък на стикера отзад на панела си пише очевидното - MADE IN TAIWAN...

Дотук - добре... Страшното следва...

След настройването на език и регион, стартира автоматично търсене и настройка на програмите (ползвам стандартна кабелна на Евроком). Настройката е твърде бавна, но я изтърпях, без да я прекъсвам. След това започнах да преглеждам каналите и се вцепених - голяма част от тях бяха БЕЗ ЗВУК! Включително БТВ, Нова ТВ, ТВ 1000, Евроспорт, Диемите... то по-добре е май да кажа кои имаха звук...

Още по-голям стана ужасът, когато открих, че след "попадане" на програма със звук, ако се върна на "няма" (такава без звук) - той изведнъж МОЖЕ да се появи... след няколко секунди...

Аааааааааааааааааааааааааааааааааа..............лудницаааааа.....................

Излишно е да споменава, че същото бе и след пълно пренастройване на ТВ-то...
    А фактът, че телетекстът на Канал 1 въобще не "благоволи" да се появи на кирилица (въпреки работещата опция за руски език на екранните менюта) е просто като соев сос и къри за любителите на екзотичната кулинария....

Обръщам се към всички Вас - експерти, специалисти, търговци, потребители (с опит или не) с МОЛБА ЗА ОБЯСНЕНИЕ на гореизложеното.

Аз вече съм решил - няма да губя повече време за разговори с пишман -търговците. Ще се подготвя старателно и ще занимавам в идните месеци Комисията за защита на потребителите, Министерството на икономиката и енергетиката, компетентните български съдилища и всички други институции, които имат отношение към регламентирането на съответната търговска дейност. И ще търся не само своите права (и съответното обезщетение), но и правото на всички потребители да получават стандартни, качествени и безопасни продукти... Че аман...

И да не забравя - желая на всички хубава, здрава и по-весела Нова 2008 година!
    Наздраве!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе