LUDIA или miro-vampiro, ако намерите време драснете няколко реда по моя въпрос
Ситуацията е следната: В хола си ползвам компютъра като медиа център, забол съм едно 21" мониторче, хем за ПЦ'то хем и телевизия си гледам на него. Дойде момента за смяна, мислех да си взема 22" widescreen мониторче, ама започнах да се замислям за 32" LCD телевизорче. Със сигурност няма място в хола за телевизор и монитор, така посъветвайте ме кой модел е найдобре да взема в разумните граници между 1000-1700 лева. Четох обстойно форума май ще бъде LG, но все пак да чуя мнение на компетентни хора. Ще се ползва 50/50 компютър и телевизия, а бе май PC повече - имам двама сина, та гейминга ще преобладава. Самсунг не ми препоръчвайте, имам комп. магазин и рева кански от техните монитори, предполагам и тв'тата има са на същия халза съжаление. Иначе имам доста продукти на Самсунг и съм доволен (хладилник, пералня и т.н.)
Мерси предварително
ПП: Видях един модел на Филипс 32PF7331/12 и 37PF7331/12, ама ми се виждат малко скъпи, макар че 32'ката, ако си заслужава ще си я взема, засега се колебая между тях и LG RZ-32LB1R и съответно 37" еквивалент на LG