Страница 79 от 223 ПърваПърва ... 2969777879808189129 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,171 до 1,185 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Аз вчера ги гледах на сайта на ТМ Sharp ,какво ли може да означава махането им от там...дали ще престанат да предлагат ТВ от тази марка или обратно,ще дават нови модели...

2.  

3. Тук е от
    Jun 2007

Да... Вярно няма ги. Има нещо гнило..

PS Добре де, ама все пак някой знае ли нещо за 42PFL5322 ? Имам пред вид някой дали го е виждал?
    Например как е в сравнение с 42" на Panasonic дето е в промоция в ТМ (TH-42PV70P - 2399лв.)?

4. Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от snoopybg
    Bobster : От 2 дена се сдобих с Toshiba 37C3000P, но за сега го гледам само DVI - HDMI, защото не са ми пуснали Bulsata още. Та и на мен ми прави впечатление силните меки цветове през HDMI входа. Не сам го пробвал на VGA , но смятам че трябва да се коригира някак си. Ти намери ли решение ?
    Ето това е един много правилен избор на ТВ.Честито.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

soon, досега винаги си давал доста смислени обяснения във този форум, но с последните ти постове малко се изложи.
    Серията 9731 е изключително хубаво, но определено НЕ си заслужава парите. 3500 за 32" дисплей е прекалено скъпо. Просто според мен са вкарали някакво количество още на високата цена и сега не могат да актуализират цената. За справка цената му в Германия е с поне 30% по-ниска.
    Да не говорим, че човека иска нещо по-голямо от 32".

Колкото до твърдението ти "Забрави за плазмите" не знам как да го коментирам, но определено е прекалено крайно. Ти все говориш за някакви нови технологии, които щели да "избият рибата", но нещо още само четем за тях. И определено не си заслужава да чакаме още 3-4 години да навлезнат и да им се изплатят технологиите, че да можем да си ги купим, а през това време да изтискваме вече крайно потъмнелите ни кинескопи.

LUDIA, доколкото знам панелите с "четвърти цвят" пиксел са само големите модели над 42".

orlibird, не знам разглеждал ли си сайта на магазина в НДК www.electron.bg . Те доста сериозно предлагат марката Филипс и имат няколко модела плазми. Но според мен, ако все пак се ориентираш към плазма помисли за Panasonic или Pioneer. Силата на Филипс определено не е при плазмите.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

lazarus18, така е, но както съм посочил по-горе се вижда, че аз на работа имам 46"модел на XD1E. В старията каталог не е описано за 37/42" модел, но в новият каталог са го посочили че има. Възможно е да са сложили и на тях, ако вече им е изгодно, а новата 5 пикселна подсветка са я оставили самоза тази годишният флагман HD1E.

7. Тук е от
    Jun 2007

Ludia, аз писах, че това съм чел....пишеше го в нета. Иначе не съм имал плазма(следователно не съм и търсил), а LCD съвсем от скоро. Никъде не съм писал ,че мнението ми е експертно
    Съжалявам ако съм подвел някого, в опита да помогна...

8.  

9. Тук е от
    Apr 2007

Нищо че ТМ са махнали Sharp от сайта си вчера и двата модела бяха изложени в магазина в София, на Цариградско шосе, но незнайно защо не бяха пуснати !?!?!?!?

10. Тук е от
    Apr 2007

Ето малко информация за често коментираните модели в този форум от други експерти в тази област. Разгледайти и трите части с пълните ревюта.http://thg.ru/forum/showthread.php?s=&threadid=6735

11. Тук е от
    Jun 2007

здравейте, някой може ли да каже какви са плюсовете на 100Hz LCD-та?

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

lazarus18,
    аз констатирам качество! Въпроса за цената е друг и доста относителен (особенно за тези които не могат да я платят). Това дали всички ние искаме да е THE PERFECT LCD TV на цената която можем да платим си е трето на ръка. Тука ситуацията е : това което виждаш или става или не!... а дали е на стари цени или някой се опитва за пореден път чрез клиентите да избие рибата си е друга тема. Аз следя професионално и от късо цялостното развитие на тези технологии и всичко което ще става сега и в много близкото бъдеще. Това, че тръбя от известно време за някакви там нови "ала' бала измислени технологии с особенно неясно бъдеще" си е един бонус към всеки които иска да знае повече. Дали разбираш или не за какво става дума си е проблем на мозъка, а да се обяснява нещото при положение, че този който слуша още в началото дава на заето си е пак проблем на индивида (по принцип! - не визирам никого от форума!!!) Щом тука всеки се е спрял да споделя своите познания, значи е достоен за уважение и нашето задочно приятелство!!!
    Вярно е! Някои световни твърдения и очаквания за така коментираните промени (дано да е за добро) се забавиха. Но искам да ви уверя, че този период на чакане завърши. Въпрос на скорошно време е нещата да се завъртят на 360 гр. Ако аз знам някои неща в повече и искам да предпазя нетърпеливите, за които незнам защо ми пука да не се набутат..... пък защо да не ви предупреждавам. Моя принцип е който може и има желание да помага - НЕКА ГО ПРАВИ!!!
    Един футористичен пример: Купуваш днес това което искаш и на 24.12.2007 (внимание - това е само пример, които може да стане факт, време на промени 24.12.07-24.12.2008) твоя приятел отива и си купува нещо от магазина. Отивайки у тях за да го видиш ти виждаш, че то е малко по-евтино от твоето и 300 пъти по-добро. Невероятно, но факт ще си кажеш! Как е възможно? Не съм вярвал, че бъдещето е било толкова БЛИЗО, а аз съмняващият се във всичко се прецаках!
    Такива ми ти работи. Който иска да бърза! Да не забравяме, че живота е УЛТРА кратък!!! Глупаво е да се чака вечно нещо ново да се появи и то най-добро.
    Винаги ще има утре!........ но това крайъгълно утре, вече чука на вратата на нашия живот.
    Грандиозните размествания в този бранш и няколко потресаващи новости скоро ще ни направят изключително щастливи. Повярвайте!

13. Тук е от
    Apr 2007

Имайки в предвид милионите $ които се наливат в изграждането на заводи за производство на LCD в близкото бъдеще няма как ГОЛЕМИТЕ ИГРАЧИ да допуснат друга технология да измести LCD и да стане толкова достъпна и масова. Въпреки това ГОЛЕМИТЕ разработват всевъзможни авангардни технологии но за масово производство за съжаление не може да се говори. Това че в Япония някой ще пусне в продажба ЕКЗОТИЧЕН ТВ все още не означава нищо.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

toko,
    една от приятните изненади се крие и в LCD технологията, но поне около 15 пъти с по-добри показатели по вече потвърдените данни на доста производителите в бранша. За какво иде реч ли, ами на сегашните цени, но примерно с показател на контраста 1:80000. Да точно така няма грешка.

16. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

...но примерно с показател на контраста 1:80000. Да точно така няма грешка.
    А до къде е разумната граница? Човешкото око няма безгранични способности. Идва момент на насищане и след него и 1:1000000 да го направиш все е тая...
    Усещането за качество на картината е твърде субективно!

17. Тук е от
    May 2007

Някой да е разглеждал в Техном. тази нова плазма : http://www.samsung.ru/products/audio...a/ps-42c91-hr/ .
    Знам,че в този форум Samsung не са на почит,но все пак вижте спесификациите!

18. Тук е от
    Dec 2006

Дайте съвет какъв DVI to HDMI кабел да си купя, ако е по-евтин ще върши ли работа, трябва ми 5м. дължина? Благодаря предварително.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе