Страница 87 от 223 ПърваПърва ... 3777858687888997137 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,291 до 1,305 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

и аз си купих от метро 37' шарп, моя е произведен в япония, с нокиа монитор тест доста прилични цветове изкарва, в момента гледам кабеларка и качеството е задоволително. според мен и вертикално излитане да имат тези телевизори цените трябва да са прилични. може би не мога още да си го настроя, но филмите от двд се виждат малко замазано, как мога да си оптимизирам настройките, благодаря предварително

2.  

3. Тук е от
    Mar 2007

как му е разпъването иначе имам предвид от 4:3 към запълване на екрана и така нататък. работили разпъването през скарта че съм с булсат и в общи линийй няма да му ползвам тунера?
    а иначе за замазаното двд пробвали с някой друг по читав кабел или да смениш входа или виж трябва да има шарпнес някъде в менюто, ако това не е проблема питай лудия или други който са си играли с него. можеш ли да постнеш някоя снимка да видим как се вижда на компа или на двд или хай дефинишън през компа.

4. Тук е от
    Jun 2007

значи, за разпъването- за през скарта имаш предвид ако е вързано двд работят всички режими, през антенния вход също, аз го гледам на панорама т.е разпънато към крайщата 4:3. в комплекта има някакъв компонентен кабел, набухах двд-то през него обаче телевизора изписа нещо от сорта, че не му е параметрите нещо си. двд-то го гледам прес скарт на междузвезни войни картинката е убиец, ама пуснах и други филми качеството се влошава. в момента дъпам призрачен ездач в hd формат и ще го пробвам през компа да го пусна и ще пиша пак.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Няма проблем с Панорама режима всичко си е наред и можеш да си го пускаш за всеки вход.
    vader11, ами ако беше разцъкал малко повечко менюто щеше да видиш в опции(последното меню най-дясното) че има PC RGB. Отиваш на негоп с OK и даваш не да е компютър ами да е component и работа заспива. Определно от ДВД идващ сигнал като изключим HDMI DVD, това е най-добрият начин за гледане на ДВД, тогава се оправя замазването или смущенията от кабелите при S-Video и чинч. За свързване с компа си купи DVI към HDMI кабел и си го нагласи на 1280х720 резолюция, не че не може и 1080i, но много трепти и не става за гледане. И последно, честита покупка. От къде го взе ТВ-а?

6. Тук е от
    Jun 2004

Споделете впечатление за LG 42LC25R от новия каталог на Метро! Ходих да го видя във Варненския магазин - пуснат е на обикновена кабеларка и не може да се оцени по начин! Чета че има RS232 - това за firmware ъпдейти ли е?

7. Тук е от
    Jun 2007

ludia, мерси за инфото, днес ще мина да си купя от теб и един кабел и ще пробвам от комп на телевизора как ще се вижда.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2007

Най на края се появи един от Philips-ite които издирвам от месец, даже има и цена.
    Някой има ли опит с този магазин?

http://www.roldex.com/index.php?page...9f2936852ef637

10. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от orlibird
    Най на края се появи един от Philips-ite които издирвам от месец, даже има и цена.
    Някой има ли опит с този магазин?

http://www.roldex.com/index.php?page...9f2936852ef637

Какво имаш в предвид "някой да има опит с този магазин" ?

11. Тук е от
    Jun 2007

Просто не знаех за съществуването му, имам пред вид дали някой е ходил там (София, бул. "Г.М.Димитров", бл. 60) и дали не е само интернет магазин?

12. Тук е от
    May 2007

Пристигна и в България дългоочаквания Sharp RD2 в Интермаркет-Пловдив.Засега е само 37"-я,но може да се поръча от Германия и 42"-я за около 4000лв.

13. Тук е от
    Apr 2007

37" на каква цена е ?

14.  

15. Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от vader11
    ludia, мерси за инфото, днес ще мина да си купя от теб и един кабел и ще пробвам от комп на телевизора как ще се вижда.
    пробвали как е ако имаш наблюдения напиши моля

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от orlibird
    Просто не знаех за съществуването му, имам пред вид дали някой е ходил там (София, бул. "Г.М.Димитров", бл. 60) и дали не е само интернет магазин?
    Официален вносител на Philips за Б-я от поне 10 год. за черна техника.
    Внасят части и сглобяват PC-та за МЕТРО, Техномаркет, Технополис, както и за техните магазини.
    Имат магазини в София, Пловдив, Варна и имат дилъри в останалите градове и села.

Ако нещо те интересува по-специално , питай и ще ти отговоря.

17. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от polki
    Официален вносител на Philips за Б-я от поне 10 год. за черна техника.
    Внасят части и сглобяват PC-та за МЕТРО, Техномаркет, Технополис, както и за техните магазини.
    Имат магазини в София, Пловдив, Варна и имат дилъри в останалите градове и села.

Ако нещо те интересува по-специално , питай и ще ти отговоря.
    Благодаря за инфото!
    Оказва се, че Philips BG май нищо не внасят, а ползват други фирми (и с осветителните тела е същото). Не знам според мен доста несериозно се отнасят към представянето на марката в България, имам предвид че има доста добри модели (и на разумни цени спрямо останалите марки LCD/Plasma), но не се предлагат никъде или поне никъде не ги виждам. Като се обадих ComputerLand да питам дали имат 42PFL5322 за да го видя на живо ми казаха, че го нямали но можели да го доставят по поръчка. Това автоматично отказва повечето клиенти, които имат желание да дадат 2500лв. но не и за нещо видяно само на снимка. В същност за това и питах дали някой е ходил там и дали въобще нещо може да се види?

18. Тук е от
    Jun 2007

[quote=lio76 ]
    пробвали как е ако имаш наблюдения напиши моля
    много добре се вижда, гледах призрачен ездач през ргб-то и се вижда повече от прилично а hdmi кабела съм го поръчал и във вторник ще го имам

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе