а какво ти направи лошо впечатление от към картина например? или да кажем какво разбираш под повече от прилично?
а какво ти направи лошо впечатление от към картина например? или да кажем какво разбираш под повече от прилично?
Пристигна Sharp 37RD2 в Интермаркет Узунови и е на цена с ДДС 2999 лв.
един въпрос към собствениците на 37sa1e или към лудия или който знае. аз съм с булсат имам си HBO и там нали си пускат яки филмчета с добър звук та въпроса ми е имали този телевизор нещо като аудио аут с които мога да си отвеждам звука към да кажем homevideo sistema i da si go slu[am s wsi`kite ekstri dolbi 6 kanalno и така нататък? така и неможах да му намеря упътване на тоя телевизор на английски или на български или на руски някой ако има подръка да даде линк? а намерих най-сетне
lio76 ,когато искаш качествен звук то той ще бъде такъв само ако гледаш цифрова телевизия.Устройството,с което става това се нарича SET TOP BOX. Звука се взима от същия , а не от телевизора.Този уред дава възможност да вкл. чинчове в него или да извадиш 5,1ch отцифровия коаксиален изход
Той, най-вероятно е със СЕТ ТОП БОКС щом гледа НВО, но не съм сигурен дали канала е с 5.1 звук и дали декодера му на цифровата има такава опция за такъв звук.
Иначе ако имаш такъв изход от декодера и имаш подходящия вход на системата си ще стане.
аз съм с един бял булсатком приемник ккойто има само един скарт като изход
На дистанционното към Булсат долу в ляво има бутон, с който можеш да избираш режимите на звука - "моно" "стерео" или ляв и десен канал (по спомени). Такъв е и сигнала, който идва до телевизора, просто няма как шарпа да ти извади нещо повече от стерео.
малко бъркате понятията:
за да имате аудио 5+1 (и нагоре) канала трябва да има такъв сигнал, за момента дигиталните приемници предават само стерео сигнал(два канала). За многоканален звук ви трябва DVD плеар който да поддържа много канален звук (не всички са такива) или от компютър, но пак се иска многоканална звукова карта и DVD носител+DVD плеар.
От Set top box излизат две букси(чинчове) които са за стерео звук.
Отделно от казаното по-горе имаш нужда от качествен AV Усилвател, които да усилва повече от един канал (5+1), и естествено тонколони. Обикновенните "система за домашно кино" нямат вход, т.е. не може да ги използваш само за усилвател като включиш set top box за източник.
и последно - от почти всички телевизори има изход за слушалки, който може да се ползва за аудио изход(с нужните преходници) към усилвател.
Провери твоята уредва в кой от така посочените типове спада и си избери начин да си вържеш аудиото.
Поздрави
Цената на 37 " е 3199лв.Първоначално публикувано от soon
На цена от 2999 лв. мой познат вече си купи 1 ТВ!
за кои точно магазини говорите на Интермаркет ?
Аз говоря за този в Пловдив.
Днес питах във варненския Интермаркет дали са получили новите Sharp - ове от серията RD2.Има ги вече в продажба,но не са още в сайта им в Интернет.А цената....на 32 - инчовите е 2700 лева.....много бе,хора,какво ще кажете - ние очаквахме тук около 2--2400 ,а тя каква стана...Между другото - телефона на главния мениджър на Sharp Кирил Соларов в Интерсервиза е 052 - 687 612,ако не ми вярвате....
При тези цени по-добрия избор е Sony 32D3000 за 2250лв.Лошото е че няма Sony 42" ,а 40" е малък за моето разтояние -5м.Ще трябва да се отива на 46",а е 4800лв. с намалението и жената ще ме изхвърли от вкъщиПървоначално публикувано от klapan
!
На Сони телевизорите имат от зад чинчове да си извадиш звука на уредбата така не се налагат преходници. Най хубавото е че винаги има звук независимо какво е вързано за телевизора DVD, СЕТ ТОП БОКС и др.