F е топ модела,разлика с М е 100Hz и по високият контраст в полза на F.На цифрова кабелна на разстояние 2,5-3м. ще се вижда добре,аз съм с М-ка и от това разстояние на повечето канали нямам забележки.
F е топ модела,разлика с М е 100Hz и по високият контраст в полза на F.На цифрова кабелна на разстояние 2,5-3м. ще се вижда добре,аз съм с М-ка и от това разстояние на повечето канали нямам забележки.
ivasim - M е по-добрия. F-ката само на книга има по-добри характеристики. Подробно съм ги тествал и плюса е за М - модела! Не вярвай какво пише за данните!!! Само очите имат правата да решават все пак за тях го купуваш а не за печатните издания на производителите! Успех и вземай смело промоцията тръгна! М/у другото 100 Hz здраво пречат! Именно те развалят качеството - има нещо гнило в тази екстра!?
Ето още едно много положително ревю за екземпляр от А6 серията на Сунг, който въпреки, че може да е Сам, пак си е Сунг :-)))
http://kowabunga-cnet.com.com/flat-p...?tag=pdtl-list
Когато се понатрупат все положителни ревюта от доста различни места, човек все пак трябва да се замисли :-)
Cloud- ами пита ли консултанта от какво може да е този проблем, може би знае защо се получава този феномен. Там тестовите ДВД са доста зле, аз този "проблем" съм го забелязвал в Домо, няколко Самсунга на един сигнал и 2 или 3 правеха нещо подобно. Свиваше се и се разтягаше картината. Мисля ,че ДВД-то можеше да се изключи, и ако се включи друго ДВД и да се тества и с него. Иначе наистина странна работа, аз имам 37R87 не ми се е получавало това нещо вкъщи. Винаги го гледам на Стандарт, Студено1, Подсветка 5, Цвят 44, Яркост 40.
adtomov,
Това е модел за щатския пазар! Няма нищо общо с модификациите за Булгаристан!
Не ми се останало време да ги разгледам подробно, но си мисля, че за тези парички не си заслужават.
Днес гледах Philips 42PFL9603 (корекция - 42PFL9703) за над 4500лв.??? Тези са се побъркали просто с цените! За 3500лв. човек може да си вземе Panasonic 42PY85 и да си свирка. Може да е всичко, по-лош контраст примерно, но за тези пари може да се купи дори 50PY85!
здравейте какво ще кажете за този HD тунер, който пише че го има на sonyw4000 ,значи ли това че кабелните оператори ,които пускат hd канали ще могат да се гледат с този тв. моля ако някой знае да даде повече инфо.
Gena_bs, модификацията за Булгаристан е просто LE, а не LN. За типа на матрицата и нейното представяне трябва да се провери на място.Първоначално публикувано от Gena_bs
За парите - да, цената е прекалено висока засега. Дядо ми беше казал, че търпението е едно от най-добрите качества на човека в някои случаи :-)
Къде са му надули толкова цената в маркета и полиса 9603 е на 3799лв.Първоначално публикувано от Gena_bs
Ами не не успях, той беше възнал на някъде по работа човека, и аз като видях това и си казах "аааа не става" и си тръгнах. Днес съвсем инцидентно се оказах обаче в Техномаркет ЦУМ, където се оказа, че работи човек от форума. Загледах се по ТошибаАВ500, хареса ми, тествахме го и за 1000лв го отнесох Сега си го гледам разплут в надуваемото диванче и се наливам с 6-те литра бира подаръкПървоначално публикувано от ivando
П.С. В Домо мисля, че са абсолютно същите самсунзи, така, че има голяма вероятност да е от телевизорите
madmaxx,
Грешката е моя! Става въпрос за 42PFL9703, което не променя нещата!
Ето какво се предлага за по-ниската цена, без да задълбавам повече:
http://web.kkelectronics.com/product...ct_id=09038237
http://web.kkelectronics.com/product...ct_id=09038235
adtomov,
Тази буквичка означава вероятно друга матричка, 100% друг чипсет и функции! Прочете ли, че става въпрос за 120Hz Digital Scan?
Само на външен вид са еднакви, вероятно.
Здравейте! Както писах по-напред, взех си САМСУНГ LE-40F86BD. Телевизорът е много добър. Имам проблем обаче. Не мога да го вържа към лаптопа си. Към РС-то става. Ползвам кабел VGA-VGA. Взех си такъв, защото от лаптопа нямам друг изход, освен S-Video.
По-късно прочетох в упътването на TV-то, че връзката към компютър е базирана на WINDOWS XP. На лаптопа съм на VISTA. Може би за това не става. Нищо не излиза на екран, даже съобщение не ми се появява. Даже ми се развалят настройките на лаптопа до следващото пускане!?
ИДЕИ? Дали ще мога да го подкарам на лаптопа?
adtomov за наше най-голямо съжаление с пожелания от всевъзможните ревюта НЕ СТАВА! Трябва и този който го убеждават, че думите ИМ са реалност да ги ОТКРИЕ ВИДИМО и ЛИЧНО и най-вече да ги разпознае!!! Лошото в ситуацията е, че е за сметка!!!!!!!!!!!!!!! - на безкористно ВЯРВАЩИЯ и ОЧАКВАЩ едва ли не със всеки нов МОДЕЛ чудо по думи на ревюта и производители платили мнение! Това е чистата истина общо взето.
Gena_bs абсолютно си ПРАВ! Бях луднал по новия модел, но след цената от над 5200 лв. за 47' и същото О Т К Р И Т О качество самооооооооооо за няк'ви си смешни не професионални 2999 лв. в уникалния Самсуняг М86 просто на Филипс им казваме: Bay - Bay Forever!!!
През VGA пуска само на 1920х1080,задай му тази резолюция на 60Hz и би трябвало да светне.Първоначално публикувано от lako
Не става. Като сменя резолюцията на втория приемник (телевизора) на 1920х1280 и дам aplly i save пак не става, после като вляза в настройките, си стоят старите 800х600. Пълна боза. Явно проблемът е от VISTA-та... Няма логика да не тръгва!?Първоначално публикувано от madmaxx
Няма логика да е от операционната система. При мен съм пускал плазмата на Виста и лаптопа сам се сеща да намали резолюцията до тази на плазмата. Даже след като изключа телевизора на следващото пускане лаптопа сам си оправя резолюцията.Първоначално публикувано от lako
С каква видео карта е лаптопа?