Страница 160 от 300 ПърваПърва ... 110150158159160161162170210 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,386 до 2,400 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2008

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Цитат Първоначално публикувано от raiders
    мисля, че се харесах ТВ, това Сони 46W4500, има всичко като за мен, чакаме го септември, дано цената му не е толкова солена както X4500
    Namen sa6to mi haresa tozi TV

v tozi sait se citira cena okolo 2000 euro mislia za france http://www.lcd-compare.com/televiseu...DL-46W4500.htm
    govori se i za septemvri 4e 6te go iam v zapadna evropa.
    Niakoi ima lisi ideia tyk koga moje da se o4akva 6tom septemvri v uk i france ?
    Cenata kolko 6tee orientirova4no nad tiahnata ?

mersi

2.  

3. Тук е от
    Dec 2007

Обади се на Сони България и питай... може пък да знаят...
    И пиши на кирилица, все пак...

4. Тук е от
    Jul 2008

Здравйте съфорумици !
    В скоро време мисля да взема LCD като съм се спрял на няколко SONY модела:

1.SONY KDL-40D3500 http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=3289
    2.SONY KDL-40D3550 http://www.electron.bg/product_info....roducts_id=806 (не открих съществена разлика с първия и за това да запитам каква е ? )
    3.SONY KDL-40V3000 http://www.electron.bg/product_info....7efaf33dab87e6

Идеята е да бъде FULL HD,ще се гледа от 2 метра разстояние,може и да кажете,че са много големи за толко метри,но предпочитам така,и главно ще се ползва за HD филми и browse-ване в нет-а.И моля пояснете какво е значението на refresh rate-а и дали е толкова голямо наистина? Сега,не съм казал,че трябва задължително да е SONY,но марката ми е слабост нямам идея защо..говориме за горе-долу 2000лв. +- 200.Също да спомена,че няма да се купува веднага а само информативно предварително си изяснявам нещата,за това давайте предложения ако е по-добре да се зачака за спад на цена на други...

Мерси предварително
    Да сте живи и здрави !

5. Member
    Тук е от
    Jan 2007

И трите модела на SONY които си посочил са абсолютно еднакви като изключим разликата в дизайна,V серията има в плюс един HDMI в повече(3) и оптика за звука.Според мен се ориентирай към новата V4000 там определено SONY имат напредък.

6. Тук е от
    Jul 2008

http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=7402
    И с разлика в цената с 500..Ако имаш(те) наблюдения толкова ли е голяма разликата,че да си заслужават тез пари.Пак ще кажа не е задължитено да е SONY,понеже знам че винаги със същото качество други марки са с няколко стотарки надолу само заради надписа И отнова да помоля за обяснение относно херците на refresh rate-a.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

refresh rate при ЛСД няма като параметър. Тези 100Hz, за което чуваш/четеш са нещо съвсем различно като технология. Производителите използват същия термин за да привличат клиенти. Принципно е много добра екстра за ЛСД защото компенсира някои недостатъци на технологията, но Сони го слагат само на топ класи си от серия Х. Обикновено при другите марки, които имат тази екстра в по-евтините си модели не работи толкова добре и много често дава повече дефекти отколкото ако я няма.
    Принципно посоените от теб модели имат доста забележки, но ако не ги виждаш и не са проблем за теб може да вземеш V3000. Все пак за тези пари и този рамзер няма кой знае какъв избор.
    Може да видиш Samsung 40M86.

8.  

9. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от skill
    В скоро време мисля да взема LCD ... .говориме за горе-долу 2000лв. +- 200.... няма да се купува веднага .... давайте предложения ако е по-добре да се зачака за спад на цена на други...
    Привет skill :-)
    Имай пред вид, че Сони винаги държат доста висока цена за съответен диагонал. При еднакви или близки характеристики, засега оптимален избор на нашия пазар са моделите на Самсунг - Както lazarus18, бих ти препоръчал
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027248
    или, ако те блазни мисълта за по-плавни движения :
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09030045.
    Ако не бързаш, изчакай да видиш как ще се движат цените по-специално на "А" серията на Самсунг и W4000 На Сони

Обръщам се към всички и по-специално към по-светнатите, с въпрос: Някой да е виждал на живо Philips 52PFL9632D или поне 47PFL9632D и да може да сподели впечатления, сравнение с аналогични модели на другите марки?
    Предварително благодаря! :-)

10. Тук е от
    Jul 2008

Много благодарсности на adtomov, lazarus и madmaxx
    За сега останах с впечатлението,че http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09030045 би бил най-удачния избор.Та сега да попитам дали някой има впечатления,опит с този модел,като се има впредвид вече споменатото за какво ще го ползвам - филми в HD и дали е достатъчно задоволителна картината при връзка с PC.Да се знае,че не съм толкова навътре не съм капризен откъм супер качество, но на нещо средно, за това се обърнах към вас като невежа в тия работи и измамниците по магацините да не ме лъжат толкоз.

Поздрави

11. Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от valtazarX

Незнам за какво се притеняваш ве човек, голяма видима разлика между 1080p 24hz и 1080p 50-60hz няма.Ако ти върви гладко на 50 и 60hz си екстра .Честито за новото tv,със здраве да си го ползваш
    Благодаря за пожеаланията
    Проблема беше, че се виждаше насичане. Изтеглих последния каталист и пуснах 24 херца и разликата хич не е малка. Сега е едно мазничкоооо

12. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Обръщам се към всички и по-специално към по-светнатите, с въпрос: Някой да е виждал на живо Philips 52PFL9632D или поне 47PFL9632D и да може да сподели впечатления, сравнение с аналогични модели на другите марки?
    Предварително благодаря! :-)
    Philips 52PFL9632D и 47PFL9632D са едни от най сполучливите модели на марката,52-ката за мен остава най добрия ТВ който съм гледал определено ми харесва повече дори X3000 на SONY.Основната разлика в 52 и 47,че 52 се поставят матрици на SHARP(ASV) а 47 на LG(S IPS).При 47 има загуба на детайл на потъмни места под ъгъл,но много точни цветове и много добър детайл и дълбочина при фронтално гледане.Добра работа на 100-те Hz типично за цялата 9-та серия,при връзка с PC имаше много неприятен бъг с движение на курсора на мишката имаше леко трептене на цялата картина,но там проблема може да е в кофти версия на софтуера на бройката.
    P.S. Сега като се загледах 47-та която съм разглеждал е PFL9732,но разлика м/у двата няма освен амбилайт и от горе.На много хора освен мен старата 9x32 им харесва повече от новата 9x03 серия въпреки в пъти по високия контраст при 9x03.
    Цитат Първоначално публикувано от skill
    Много благодарсности на adtomov, lazarus и madmaxx
    За сега останах с впечатлението,че http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09030045 би бил най-удачния избор.Та сега да попитам дали някой има впечатления,опит с този модел,като се има впредвид вече споменатото за какво ще го ползвам - филми в HD и дали е достатъчно задоволителна картината при връзка с PC.Да се знае,че не съм толкова навътре не съм капризен откъм супер качество, но на нещо средно, за това се обърнах към вас като невежа в тия работи и измамниците по магацините да не ме лъжат толкоз.

Поздрави
    40F86 му е паднала много цената,наистина си заслужава,чак се чудя как модел който е тръгнал на близо 5000лв. може да падне толкова.При SAMSUNG добре е да се тества малко повече преди да се вземе,имаше серии които имаха проблеми на HDMI входовете.Връзката му с PC е безпроблемна.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Здравейте,имам Philips 42PFL7603d-забелязах че макар и рядко при липса на сигнал и в тъмна стая ъглите на екрана са с по-светъл фон-явно нещо дължащо се на подсветката Разбира си когато има сигнал и картина това не се забелязва-интересното е че не винаги при липса на сигнал е така.някой може ли да ми обясни този да го нарека неприятен феномен
    Освен това имам още два въпроса-Колко часа е живота на лампите от подсветката и колко би струвало тяхното подменяне? И някой може ли да ми каже колко вида матрици се произвеждат в момента-техните производители и съответно да направи една класация на матриците като качество на картината.Интересно ми е защо тук не се коментират ЛСД телевизорите HITACHI-вярно че няма официален вносител на марката.Някой има ли впечатление от картината на Philips 42PFL9803-интересно ми е че има Led подветка и контраст 1,000,000 към 1

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Имаш неравномерна подсветката,почти няма перфектни LCD-та в това отношение,а това че не се вижда всеки път може да се дължи на разлика в работата на динамичния контраст можеш да го засилиш от менюто на тъмен фон да намали силата на лампите.Живота на лампите по спецификация е 60000 часа,едва ли ще дочакаш тяхното угасяне и ще смениш 2 ТВ дотогава,а евентуална смяна ще ти по скъпо от самия телевизор.
    Има около 7-8 големи производителя на панели,а класацията е малко обективна,защото всички имат своите плюсове и минуси на мен лично ми харесват панелите на Hitachi(IPS Alpha) и LG Displays(S IPS).
    Едва ли ще можем да коментираме марки и модели,които не сме виждали.

16. Тук е от
    Jul 2003

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    40F86 му е паднала много цената,наистина си заслужава,чак се чудя как модел който е тръгнал на близо 5000лв. може да падне толкова.При SAMSUNG добре е да се тества малко повече преди да се вземе,имаше серии които имаха проблеми на HDMI входовете.Връзката му с PC е безпроблемна.
    Каква е разликата с М86? Аз за 100 Hz не съм склонен да дам 400 лв, при положение че ще го ползвам главно за игри, на които те направо пречат, и филми, за които мненията са разделени; един мач не съм гледал през последните 5 години.

17. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от Unsigner
    Каква е разликата с М86? Аз за 100 Hz не съм склонен да дам 400 лв, при положение че ще го ползвам главно за игри, на които те направо пречат, и филми, за които мненията са разделени; един мач не съм гледал през последните 5 години.
    "soon", мненията на когото уважавам бе споменал, че М86 не отстъпва много от F86. По-назад към 90-100 някъде кипеше дискусия по темата.

18. Тук е от
    May 2007

Сега наличните Ф86 Самсунги с каква матрица са някой знае ли?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 10:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 19:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 17:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 22:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 14:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе