Бааа "Zoran" сигурна ли ти е информацията? Направо ще е страхотно ако е истина това... Макар че имам леко лошо чуство относно цените на тези "неща"
!
Бааа "Zoran" сигурна ли ти е информацията? Направо ще е страхотно ако е истина това... Макар че имам леко лошо чуство относно цените на тези "неща"
!
Сигурна е![]()
Е цените е ясно че ще са солени.
Kolko за 7ма серия?Ясно ,че 9та е извън всякакъв бюджет.А 40'' ще има ли?
![]()
Е чакайте де, аз не ги продавамКазвам какво извадиха за мостра в ТМ днес. 7 серия май се очаква между 4500 и 5000, а за 9 не знам
Не знам защо си мислех, че 7-ма серия ще е с ЛЕД подсветка, а то май 9-тата серия е с такава.
Между другото 7-ма серия е съвсем малко по-скъпа от 6-та. Поне в нормалните държави. Ако се запази логиката не вярвам 40 инчовия 7-ма серия да е повече от 3500 лв. Дали си заслужава времето ще покаже.
Имам големи съмнения, че скоро ще видим 9-та серия в БГ тъй като още не се продава по света.
Zoran, ако искат 5 бона за 46 инча 7-ма серия 1000 пъти по-добре е човек да си вземе 50 инча 9G Pioneer Плазма.Първоначално публикувано от lazarus18
Абе това доста ми се чини
http://www.lcd-compare.com/televiseu...G-LE46A796.htm
А такива динамични контрасти не даваха ли само на плазмите с тия милиони ....
А между другото след излизането на тази седма серия очаквам А656 до месец да мине на промоция. Същото като Ф серията
Значи все пак е с LED подсветка. Само така могат да постигнат този уникален контраст.
Къде е проблема обаче. Този контраст ще го получиш само ако гледаш един черен квадрат на бял фон. В реални условия това е постижимо само на финалните надписи на филма. През другото време контраста отстъпва на плазмите на Пионер.
Другото кофти е, че ЛЕД диодите се гасят на сектори. При стария модел F96 бяха 12 май. Така като имаш един обект застъпващ 2 сектора се получаваше кофти ефект.
Сега доколкото четох в новите модели тези сектори ще са 128, което предполагам решава този проблем.
Така или иначе ще трябва да го видим за да говорим подробно.
4500-5000лв. са много за 40''...То е колкото Х серията на СОни
Аз не съм казал за 40". Май за 46 ми казаха, но това е още далечно. Нека изчакаме. А и все ми се ще че това може да е по добро от X3500 на Сони. Нека излезе официално и се тества и тогава. Сега е малко наизуст
ами то септември излизат Х4000 на Сони...
Знае ли някой кога ще бъде внесен в България модела SONY KDL - 46W4100, 120 Hz ?
Благодаря предварително.
Ми , питай директно SONY България . Друг едвали ще знае с точност.Първоначално публикувано от Pepi1212
Това вероятно е модел за Америка и Япония! В PAL света развивката навсякъде е 100Hz!Първоначално публикувано от Pepi1212
*Незнам, но има вероятност да се появи на цена около 4200 лв. крайна с ДДС за цяла Европа - за България незнам защото не е в ЕВРОПА!!!*
http://www.lcd-compare.com/televiseu...G-LE46A796.htm