Страница 235 от 300 ПърваПърва ... 185225233234235236237245285 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,511 до 3,525 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Цитат Първоначално публикувано от BEDO
    Днес след 2-дни умуване-замъкнах едно ТВ -плазма PANASONIC TH-42PV80P у дома .Колебаех се до последно между тая плазма и Самсунга LE-40А536 щото беше на промоция(1399лв.),ама след като пуснах от лаптопа две филмчета(едното DivX другото HD през HDMI-HDMI kabel) -и на двата -направих моя избор!Искам да благодаря специално на hristoslav2,lazarus18,zlatko,madmax за помощта при избора!Да сте живи и здрави,момчета! ...За тая цена-тва си е перфектно.Добре че не взех по-малката плазма 37" същия модел.За тия като мен дето се мислят 32"-37"или 42" направо им заявявам-смело на 42-ката.От 2 метра е ПЕПЕЛ!
    Това беше лесната част.
    Вкъщи нагласих стойката включих го но даде няква искра от скапената кабеларка и побързах да изключа ТВ-то.Дано нещо не му е станало..Сега си пуснах филм от лаптопа през HDMI-HDMI кабела и си гледкаме цялата къща.Жената ме полюби нанаво-сияе цялата...хахаха.Понеже бях прочел в форума за тия прословути 200 часа дадох картината на режим zoom 1 -да разпъне образа на целия екран.Намалих контраста и яркоста -друго какво още-подскажете ми...?
    ..Страх ме е да включа отново кабеларката да не преебем уволнението.Ще чакам в понеделник да се включа я на Булсат я на ITV-белким всичко тръгне...като хората.
    1.Как да видя колко часа е работила..Имаше някви комбинации-помогнете моля...
    2.Трябва ли специален разклонител с защита(дайте предложения..) и някаква галванична джаджа -май беше за кабелната..
    Погледни тук,може да си намериш нещо полезно
    http://forum.setcom.bg/index.php?PHP...opic=31821.440

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

интересно класиране
    http://www.computerbild.de/artikel/a...l_3403497.html

4. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Компания Pioneer решила подогреть интерес к своим плазменным телевизорам из популярной продуктовой линейки KURO, анонсировав запуск на рынок двух новых моделей, которые будут выпущены в ограниченном количестве....
    ....В продажу новинки поступят в ноябре.
    Интересен пост, hristoslav2 :-) Доколкото ми е известно, най-важното в един телевизор е картината, която представя в различни режими на работа. Ако приемем, че Pioneer плазмите имат върхови картинни характеристики, то цветовите особености на рамката, дали биха развълнували истински HD фен? Мммм..., снобизъм? Интересно би било да се види, доколко той има почва у наш'та бедна България.
    :-)

5. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от BEDO
    Днес след 2-дни умуване-замъкнах едно ТВ -плазма PANASONIC TH-42PV80P у дома .Колебаех се до последно между тая плазма и Самсунга LE-40А536 щото беше на промоция(1399лв.),ама след като пуснах от лаптопа две филмчета(едното DivX другото HD през HDMI-HDMI kabel) -и на двата -направих моя избор!Искам да благодаря специално на hristoslav2,lazarus18,zlatko,madmax за помощта при избора!Да сте живи и здрави,момчета! ...За тая цена-тва си е перфектно.Добре че не взех по-малката плазма 37" същия модел.За тия като мен дето се мислят 32"-37"или 42" направо им заявявам-смело на 42-ката.От 2 метра е ПЕПЕЛ!
    Това беше лесната част.
    Вкъщи нагласих стойката включих го но даде няква искра от скапената кабеларка и побързах да изключа ТВ-то.Дано нещо не му е станало..Сега си пуснах филм от лаптопа през HDMI-HDMI кабела и си гледкаме цялата къща.Жената ме полюби нанаво-сияе цялата...хахаха.Понеже бях прочел в форума за тия прословути 200 часа дадох картината на режим zoom 1 -да разпъне образа на целия екран.Намалих контраста и яркоста -друго какво още-подскажете ми...?
    ..Страх ме е да включа отново кабеларката да не преебем уволнението.Ще чакам в понеделник да се включа я на Булсат я на ITV-белким всичко тръгне...като хората.
    1.Как да видя колко часа е работила..Имаше някви комбинации-помогнете моля...
    2.Трябва ли специален разклонител с защита(дайте предложения..) и някаква галванична джаджа -май беше за кабелната..
    Цитат Първоначално публикувано от demiro
    Ето как става най-лесно:
    Влизаш в сервиз менюто по познатия начин.Натискаш зеленият бутон/шест пъти/ до появата на H-AMP,нагласяш го на "-3" с бутона за усилване на звука и натискаш ОК за запомняне,но преди това с бутон 9,избираш режима който ще нагласяш/динамик,стандарт и т.н.,макар че настройката ще се отрази на всички тях/.След това натискаш зеленият бутон още два пъти за да отидеш на V-AMP,нагласяш го на "1" с бутоните за усилване на звука,отново натискаш ОК.Друго не пипаш,със зеленият бутон можеш да се предвижиш да разгледаш и другите менюта,като тези с тестовете за мъртви пиксели и т.н.,с изход излизаш.Между другото,като се движиш из менютата,то си пише кой бутон за какво е отдолу.
    Хубавото е,че ако случайно объркаш нещо в сервиз менюто и го запаметиш,после от "настройки"-"начални настройки",всичко си идва,както е било заводски,разбира се ще трябва наново да се настроят каналите и всичко друго.
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg277423

В сервизното меню се влиза като едновременно натиснеш бутона "-V" на панела на телевизора и натиснеш 3 пъти нулата на дистанционното (важно е да насочиш дистанционното към "окото" (червеното светодиотче) на телевизора)
    А като влезеш в сервизното меню там си пише колко часа е работил и колко пъти е пускано ТВто

6. Тук е от
    Nov 2008

Здравейте!!!
    Зад клавиатурата стои жена (т.е. не особено технически грамотно същество), но с желание за информация и (като финал) закупуване на LCD TV.
    Бюджет - около 1500. Предпочитания (като дизайн) SAMSUNG.
    Моделите, които харесах в Техномаркета са: LE-37A550 (1499 лв.) и LE-40A536 (1399 лв.). Знам, че размерът е от значение, но ... единственото място, където намерих и двата модела - сайта на Samsung за Швейцария съдържаше много полета "без информация" и не схванах разликите.
    Доколкото все пак успях - разбрах, че "голеният" няма Movie Plus и Wide Colour Enhancer (whatever it means).
    Та - моля за помощ и съвет - относно тези двата и... някои допълнителни.
    Много благодаря!!!

7. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

интересно класиране
    http://www.computerbild.de/artikel/a...l_3403497.html
    Наистина е интересно - този Technisat го гледах 5-6 месеца преди да го прибера в кашона - страхотно устройство като налични тунери! Но като телевизор...по-зле е от SONY 40V3000, който ми е еталон за лош за парите си телевизор(като обработка). Иначе другите места са що годе резонни, но като гледам критериите едва ли са близки до моите ;-)

@Dida
    За тези пари бих те посъветвал да си вземеш плазма Panasonic. Погледни поста на BEDO малко по-нагоре.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

Здравейте!
    Спрял съм се на SAMSUNG LE-40A536.
    Моля за малко отзиви за този модел, че има много малко информация в нета за него.
    Ще се радвам ако споделите Вашите впечатления.

10. Тук е от
    Sep 2007

Здравейте! Харесах си SONY KDL-32U4000, който в Технополис се продава промоционално за 1199 лв. Потърсих параметрите на този TV в sony.bg и се оказа, че има разлика от посочените в брошурата на Технополис. Въпроса ми е има ли модел с обозначение само 32U4000 (без КDL отпред - така е посочен в брошурата), каква е разликата между двата и заслужава ли си парите?

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Интересен пост, hristoslav2 :-) Доколкото ми е известно, най-важното в един телевизор е картината, която представя в различни режими на работа. Ако приемем, че Pioneer плазмите имат върхови картинни характеристики, то цветовите особености на рамката, дали биха развълнували истински HD фен? Мммм..., снобизъм? Интересно би било да се види, доколко той има почва у наш'та бедна България.
    :-)
    adtomov -Mисля че има и такива хора в България Интересното е че повечето марки предлагат рамки в различни цветове-ни дистрибуторите са решили че могат да си спестят това усилие
    Цитат Първоначално публикувано от zlatko
    Наистина е интересно - този Technisat го гледах 5-6 месеца преди да го прибера в кашона - страхотно устройство като налични тунери! Но като телевизор...по-зле е от SONY 40V3000, който ми е еталон за лош за парите си телевизор(като обработка). Иначе другите места са що годе резонни, но като гледам критериите едва ли са близки до моите ;-)
    Zlatko-този Technisat и мен ме учуди как така е на 1-во място-къде са гледали тези хора-малко неадекватна класация и заради това я пуснах тук-мислех си,че може аз нещо да греша -но явно не съм щом сме двама с това мнение

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

adtomov -Mисля че има и такива хора в България Интересното е че повечето марки предлагат рамки в различни цветове-ни дистрибуторите са решили че могат да си спестят това усилиеZlatko-този Technisat и мен ме учуди как така е на 1-во място-къде са гледали тези хора-малко неадекватна класация и заради това я пуснах тук-мислех си,че може аз нещо да греша -но явно не съм щом сме двама с това мнение
    Предполагам, че марката е немска и затова. Всички техни списания на каквато и да е тематика във всяка класация слага роден модел на първите места.

Колкото до белия Пионер аз бих бил един от хората, които биха си го купили. Белия цвят май засега е единствения начин да прекарам покупката пред жена ми
    Вече даже съм му намерил съответстващи колони във бял пияно лак.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Dida
    Здравейте!!!
    Зад клавиатурата стои жена (т.е. не особено технически грамотно същество), но с желание за информация и (като финал) закупуване на LCD TV.
    Бюджет - около 1500. Предпочитания (като дизайн) SAMSUNG.
    Моделите, които харесах в Техномаркета са: LE-37A550 (1499 лв.) и LE-40A536 (1399 лв.). Знам, че размерът е от значение, но ... единственото място, където намерих и двата модела - сайта на Samsung за Швейцария съдържаше много полета "без информация" и не схванах разликите.
    Доколкото все пак успях - разбрах, че "голеният" няма Movie Plus и Wide Colour Enhancer (whatever it means).
    Та - моля за помощ и съвет - относно тези двата и... някои допълнителни.
    Много благодаря!!!
    Привет Dida
    SAMSUNG LE-37A550 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09039938
    e по добрият вариант при този избор-имам наблюдения върху него - добър е
    спрямо другият/8ms/ е със същият контраст/35000:1/ но с по-бърза матрица/5ms/ което е в плюс-за бързите и динамични сцени.Справя се добре и с телевизионният сигнал
    Цитат Първоначално публикувано от lazarus18

Колкото до белия Пионер аз бих бил един от хората, които биха си го купили. Белия цвят май засега е единствения начин да прекарам покупката пред жена ми
    Вече даже съм му намерил съответстващи колони във бял пияно лак.
    има и друго решение-купи си самозалепващо фолио и облепи рамката-какъвто цвят си искаш Иначе съм почти сигурен че официалничт вносител -Global Electronics-ще ти откажат поръчка за доставка на белият модел

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2006

kart,
    Честито от мен!
    Би ли проверил ,как се разглеждат снимки през USB на Sharp LC-37D65E - с навигация от Тв или от фотото.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2007

и друго решение-купи си самозалепващо фолио и облепи рамката-какъвто цвят си искаш
    Човек - какво направи ти бе! Това ще е егати решението!

17. Тук е от
    Jul 2008

Какво ще кажете за Pioneer FULL HD 1080p, 46" "KURO" LCD за тези пари дали си заслужава? Защото вече се триумя между Панасоник, Филипс и Пайнер

18. Тук е от
    Nov 2008

kart - видях че си си купил Sharp LC-37D65E. Първо честито и безаварийно ползване! Аз имам Sharp 32RD8E - били ми дал някакви настройки на картината ако си успял да я оптимизираш...Видях че се споменава, че няма от къде да се изключи Overscan-a при Pc/LCD връзка - това от видеокартата ли се прави или от ТВ-то (сори за тъпия въпрос), понеже на моите драйвери ATI Catalyist такова нещо не видях...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе