Първоначално публикувано от
BEDO Днес след 2-дни умуване-замъкнах едно ТВ -
плазма PANASONIC TH-42PV80P у дома .Колебаех се до последно между тая плазма и Самсунга LE-40А536 щото беше на промоция(1399лв.),ама след като пуснах от лаптопа две филмчета(едното DivX другото HD през HDMI-HDMI kabel) -и на двата -направих моя избор!Искам да благодаря специално на hristoslav2,lazarus18,zlatko,madmax за помощта при избора!Да сте живи и здрави,момчета!

...За тая цена-тва си е перфектно.Добре че не взех по-малката плазма 37" същия модел.За тия като мен дето се мислят 32"-37"или 42" направо им заявявам-смело на 42-ката.От 2 метра е ПЕПЕЛ!
Това беше лесната част.

Вкъщи нагласих стойката включих го но даде няква искра от скапената кабеларка и побързах да изключа ТВ-то.Дано нещо не му е станало..Сега си пуснах филм от лаптопа през HDMI-HDMI кабела и си гледкаме цялата къща.Жената ме полюби нанаво-сияе цялата...хахаха.Понеже бях прочел в форума за тия прословути 200 часа дадох картината на режим zoom 1 -да разпъне образа на целия екран.Намалих контраста и яркоста -
друго какво още-подскажете ми...?
..Страх ме е да включа отново кабеларката да не преебем уволнението.Ще чакам в понеделник да се включа я на Булсат я на ITV-белким всичко тръгне...като хората.
1.Как да видя колко часа е работила..Имаше някви комбинации-помогнете моля...
2.Трябва ли специален разклонител с защита(дайте предложения..) и някаква галванична джаджа -май беше за кабелната..