Наистина вземи по-добре 40W4500,все пак разликата е около 1000лв.Първоначално публикувано от peterkk
Наистина вземи по-добре 40W4500,все пак разликата е около 1000лв.Първоначално публикувано от peterkk
амии ..да това исках да разбера защо е толква ниска цената в момента предполага че има нещо , но не знаех какво ...Мерси !Първоначално публикувано от hristoslav2
- Нищо не разбирам от телевизори- ама нищо- а трябва да си купя. Някой ако може да ме ориентира,т.е. направо да ми каже до 1500 лева какво може да се вземе, колко инча трябва да е според квадратурата на стаята и т.н. Чета тук всички опции и вариации, предимства и недостатъци, но са ми непонятни. Ще съм много благодарна, ако ми канализирате мисълта към някой модел и марка -angel
пак заповядай Ако си решил да си купуваш плазма-вземи си PANASONIC TH-42PY80P- цената е много добра 2,199.00 лвПървоначално публикувано от maddog9
Почти съм готов да взема Sony KDL-46W4500 за около 300 лв. по-малко, а с чувствително по толям екран. Да се почепря след развода все пак!Първоначално публикувано от rosenskalata
Моля ви, помогнете ми да направя правилния избор м/у LG 32LG5700 и Samsung LE-32A550. Просто утре ще ходя да купувам дай боже и искам да съм наясно.
Както казах ще драсна някой ред за да споделя какво стана след замяната на скапания скарт (4-5 лв) за по сносен 25кинта (HQSS1003 има го на www.hqproducts.com - не е реклама, просто показвам какво съм си взел). Пак искам да потвърдя, че не съм кой знае какъв разбирач - когато сложих новия кабел картината се пооправи незначително, но звука се оправи на 70-80%!!! Понеже си помислих че съм пристрастен така да се каже и преувеличавам разликата - менках кабелите 2-3 пъти Е РАЗЛИКА ИМА(и при мен значитенла!!!ако трябва да го обясня с подробности давам mute от ДУ на приемника и усилвам звука от ТВ-то - при сила на 30 (средно положение) се "набиваше" на уши и дразнеше адски, сега при същата схема ТВ-то се усилва и чак след 50 (малко преди максимума) се чува съвсем слабо...
мисля да погледна и тази настройка с ВЧ модулатора (благодаря и за мнението), но към момента ми се вижда безмислено за да не осера нещо...
В крайна сметка съветвам от личен опит всеки с читав телевизор и проблем като моя да се прежали и да си купи свестен кабел (от мой приятел - маниак на тема кабели ми каза че избраният от мене кабел е долната граница на средния клас подобни кабели...)
"JaY_Z_82" - разбрал си нещата по трудния начин. Не се опитвай да съветваш хората да купуват хубави кабели - обикновенно така се разсъждава - защо да дам 100 лв след като мога да си взема същото за 30 или за 10 дори. Е не е СЪЩОТО , ама това се разбира в последствие - след много главоболия ... и тогава обикновено се купува по хубав кабел.
JaY_Z_82-виж в менюто на приемника си- какъв сигнал подава.Ако е CVBS-превключи на RGB-картината ще се оправи още малко.А за кабела -явно евтиният е бил с по-голямо съпротивление и по лоша екранировка.Струва си Аз също си взех нов скъп композитен кабел 6 чинча на 6 чинча за 98лв.Разликата не беше никак малка в сравнение с обикновенният кабел за 5 лв
Някои да е забелязал ревю на DAEWOO DLT-46U1FH???
Стана въпрос за кабели... Мисля да си взема HDMI-HDMI за 20 лева (най-евтиния вариант). В магазина ми казаха, че няма почети никаква разлика с тези по 100 примерно. Заслужава ли си такава покупка според вас?
Ами вземи и гуми за колата регенерат тогава.Кабелите са много важни ако искаш качество-точно както гумите за автомобила.10%от цената на системата са сумата която трябва да похарчиш за кабели горе-долу.
Смисъл да се купува най скъпия кабел няма освен ако човек не е маниак... този за 20 ще ти свърши перфектно работа....
Аз съм на абсолютно същото мнение. Като ги погледнеш двата кабела няма никаква разлика освен кутииката и цената разбира се. Та дори този евтиния има капачета на върховете.Първоначално публикувано от zlobarov
Не каза какво ще свързваш,ако е NEO няма проблем,ама я опитай PLAYSTATION 3 с AV ресивър дали ще има звук а как мислите?Да сте чували че има различни версии този кабел-1.0 ,1.1 ,1.3.Външно не се различават по нищо,но все пак имат разлика.