Първоначално публикувано от
totonis Много добри насоки, пак благодаря.
Шефа каза: "най-доброто до 37' и 3000лв. и да може да се плати по банка", и като чух за цена "двехиляди и нещо..." избора беше направен. Само дето още не съм го видял наживо - иначе съм изчел доста ревюта и сравнения, ама "ръка да пипне - око да види"
.
Най се притеснявам за изкуственото разтегляна до 1080р... и дали матрицата поема декодирането на истинска FullHD 1080p картина... И това двойно сканиране малко инертно ми се струва, има голям буфер изглежда
Подсещането за честотната лента на HDMI кабела е ценен съвет - ще търся и качествен кабел (от къде си взел твоя
)
На ДВД-то има динамични и много контрастни филмчета от 1080р, и надолу. (дръпнах го от някакъв тракер за "тестово" DVD за LCD телевизори, на РС-то ми изглежда добре...)
Предполагам, че за демонстрацията се грижат всичко да е изрядно - плеар на FullHD, качествен HDMI кабел, за да може да съм доволен от видяното, а не да ми замажат очите с ъпскел до 1080р и "глей, глей, к'ва мацка или каква природа..."
Казваш за недостатъчно черното на LF65, но нали в LF75 модела са качили контраста от 5000:1 на 10000:1 трябва да е по-добро.
Ще го видим колко е добър, ще постна лични впечатления, като го купим.