Страница 46 от 300 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно
Резултати от 676 до 690 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Писано е и за LG,вярно не колкото за други популярни марки,но са обсъждани много модели.При LG могат да се намерят доста добри предложения цена качество,при всички модели от новата серия до сега поне се ползват S IPS матрици и DCDi Faroudja с изключение LC41,42,51,52.При FULL HD моделите съм разгледал 42LF65,който се различава по контраст и време за реакция на матрицата от LF75.За този ценови клас телевизора се представи идеално дори на ефирна телевизия,минусите които видях са загуби на детайл на по тъмни сцени и слабия ъгъл на виждане,определено ми хареса повече от стоящия до него SAMSUNG 40R81BX по отношение на светове и обработка на движенията.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2008

madmaxx благодаря, чудех се защо по стария модел S e по скъп от по новите Р и Т модели (поне така ми ги представиха). Ще се ориентирам към S серията.

4. Banned
    Тук е от
    Dec 2007

stupid- S е за препоръчване от другите два модела, виж само дали има BG меню, че не е дадено тук. Има повече HDMI входове, по-добра подсветка и DVB-C тунер(въпреки че кабелните оператори дават такъв безплатно, ако си плащаш за цифровите програми). То между P и T които си дал май разликата е само в цената и дизайна.

5. Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Sofia, Bulgaria, Bulgaria

За модела дето съм избрал (LG LF75 37') разбрах, че е добър за кабелна ТВ, аналогова и цифрова, и Full HD-то е добро. Благодаря за мненията, малко ми трябваше да се навия...
    Понеже чак в неделя ще мога да отида да го погледна в магазина, знаете ли как стои въпроса с компютърния вход, може ли да се ползва като монитор, ако е така в каква резолюция, или само от компютъра може да се ползва на ТВ изход. Ако някои има наблюдения да каже. Имам подозрения, че единия HDMI вход е шернат с VGA-я, или има допълнителни входове за звук. Разсъждавам само - още не съм го виждал, а и дано консултантите са зговорчиви...

6. Тук е от
    Apr 2007

totonis Каква е цената на LG LF75 37'

7. Тук е от
    Jan 2008

ivando 10Х

8.  

9. Тук е от
    Sep 2006
    Живее в

Цитат Първоначално публикувано от valeks
    totonis Каква е цената на LG LF75 37'
    Около 3000лв. като попитах за цената ми казаха нещо от сорта на 2890 или 2980... и с голямо извинение ми казаха, че в мномента имали само LG LF76 37'.... а разликата била в една червена ивица на стоиката!!! В неделя ще го огледам по-добре, приготвил съм едно тестово ДВД с различни HD сигнали - дано не се опъват да го пуснем... ( и червената ивица не даде смущения ) За съжаление шефа работи само с банково плащане и ако го купи ще е др. седмица.
    P.S. Снощи късно намерих цяла тема за включването на компютър към LCD - отговорих си на повечето въпроси.

10. Тук е от
    Jun 2004

totonis, с тестово DVD не може да оцениш напълно този телевизор. В най-добрия случай ще ти пуснат диска на някоe DVD с upscale до 1080p, но по-добре си намери нотбук с HDMI (напр. DELL 1525, XPS1530 и т.н). Освен това за 1080p ще ти трябва и кабел HDMI с добра лента (аз тествах 4-5 докато намеря подходящия). Иначе личните ми впечтления от модел LF65 са много добри. Единственния недостатък е недостатъчното черно, но това е субективно. Иначе ъгъла на виждане превъзхожда почти всички LCD -та от този клас. Предполагам, че и при следващия модел качеството ще е така добро! Успех с покупката.

11. Banned
    Тук е от
    Dec 2007

tatonis- на БГ интернет сайт цената на LG 37LF75 e 2399 лв.
    http://www.trustedreviews.com/tvs/re...37in-LCD-TV/p1
    http://www.trustedreviews.com/tvs/
    На втората страница има ревюта и на други ТВ. Общо 28 страници с ревюта. Мисля, че е полезен сайт. Ако разбираш английски разбира се.

12. Тук е от
    Sep 2006
    Живее в

Много добри насоки, пак благодаря.
    Шефа каза: "най-доброто до 37' и 3000лв. и да може да се плати по банка", и като чух за цена "двехиляди и нещо..." избора беше направен. Само дето още не съм го видял наживо - иначе съм изчел доста ревюта и сравнения, ама "ръка да пипне - око да види" .
    Най се притеснявам за изкуственото разтегляна до 1080р... и дали матрицата поема декодирането на истинска FullHD 1080p картина... И това двойно сканиране малко инертно ми се струва, има голям буфер изглежда
    Подсещането за честотната лента на HDMI кабела е ценен съвет - ще търся и качествен кабел (от къде си взел твоя )
    На ДВД-то има динамични и много контрастни филмчета от 1080р, и надолу. (дръпнах го от някакъв тракер за "тестово" DVD за LCD телевизори, на РС-то ми изглежда добре...)
    Предполагам, че за демонстрацията се грижат всичко да е изрядно - плеар на FullHD, качествен HDMI кабел, за да може да съм доволен от видяното, а не да ми замажат очите с ъпскел до 1080р и "глей, глей, к'ва мацка или каква природа..."
    Казваш за недостатъчно черното на LF65, но нали в LF75 модела са качили контраста от 5000:1 на 10000:1 трябва да е по-добро.
    Ще го видим колко е добър, ще постна лични впечатления, като го купим.

13. Тук е от
    Jun 2001

LF75 lg 42 инча Днес ходих да го купя от технополис. Много добра картина НО не го взех, няма компенсация на движението и картината сече , като на 15 кадъра. Друг може и да не ги вижда тези неща мен обаче много ме дразни насичането. При филипсите над 3700 лв имаше компенсация на движението , но за мен даването на такива пари за телевизор е безобразие. Не мога да съм сигурен кой какво преследва, мога само да гадая че повечето 95 процента от младото поколение са като мен и изобщо не им дреме за телевизия. Аз преследвам големия монитор с цел връзка с компютър и конзола . На сони монитора с 18000 контраст ми хареса много като мониторно изображение но пък безобразната му цена 4700 лв ме възпря. Утре отивам да видя новия г11 плазмен панасооник за под 2000 лв и 42 инча. Не знам за вас но изключително са ми противни рекламите на лекарства, през 5 минути някакви кашлящи и храчещи хора и айде на таблетките цяр за всичко. В нета има всякакви предавания за теглене с изрязани реклами. Та за това ми беше идеята , голям монитор 37-42 е по правилното наименование от телевизор.

Имах предвид този панасоник :
    PANASONIC TH-42PV80P

Поръчах на техномаркет новия модел тошиба с компенсация на движението 24п. Модела е изключително добър ако има интерес и от други и им пишете мейли , ще реагират бързьо. Тошиба 42Z3030 предлага същото като сони x3500 sony x3500 но на половин цена Освен това 2 инча имат значение

TOSHIBA 42Z3030

14.  

15. Тук е от
    Dec 2005

noises , кой е тоя
    новия г11 плазмен панасооник за под 2000 лв и 42 инча
    ?
    И аз съм се насочил към плазмите на Панасоник , та би ли споделил за модела , който имаш предвид?

16. Banned
    Тук е от
    Dec 2007

totonis- LG 37LF76 днес го видях на технополис в Русе и цената беше 2099 лв. Но ако шефа ти е готов да даде 3000 лв., според мен има и други интересни(може би по-добри) ТВ дори и на 40". Да го имаш като идея.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от totonis
    Много добри насоки, пак благодаря.
    Шефа каза: "най-доброто до 37' и 3000лв. и да може да се плати по банка", и като чух за цена "двехиляди и нещо..." избора беше направен. Само дето още не съм го видял наживо - иначе съм изчел доста ревюта и сравнения, ама "ръка да пипне - око да види" .
    Най се притеснявам за изкуственото разтегляна до 1080р... и дали матрицата поема декодирането на истинска FullHD 1080p картина... И това двойно сканиране малко инертно ми се струва, има голям буфер изглежда
    Подсещането за честотната лента на HDMI кабела е ценен съвет - ще търся и качествен кабел (от къде си взел твоя )
    На ДВД-то има динамични и много контрастни филмчета от 1080р, и надолу. (дръпнах го от някакъв тракер за "тестово" DVD за LCD телевизори, на РС-то ми изглежда добре...)
    Предполагам, че за демонстрацията се грижат всичко да е изрядно - плеар на FullHD, качествен HDMI кабел, за да може да съм доволен от видяното, а не да ми замажат очите с ъпскел до 1080р и "глей, глей, к'ва мацка или каква природа..."
    Казваш за недостатъчно черното на LF65, но нали в LF75 модела са качили контраста от 5000:1 на 10000:1 трябва да е по-добро.
    Ще го видим колко е добър, ще постна лични впечатления, като го купим.
    Kak tochno ochakvash da ti pusnat tozi testovi disk na 1080p? Ako clipovete sa ti niakakvi mkv file-ove ne ochakvaj da vidish neshto.
    Otdelno, testvaneto na edin model na HD signal ne e mnogo razumno. Kartinata pri povecheto e dobra, a v realni uslovia edva li choveka shte gleda samo HD.
    Suvetvam te da pravish testa s obiknoven dvd player bez upscaling zashtoto tova pone malko se doblijava do edna cifrova televisia, koeto naj-chesto se polzva za signal u nas.

Sorry za latinicata.

18. Banned
    Тук е от
    Jun 2007
    Живее в
    Usa

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Kak tochno ochakvash da ti pusnat tozi testovi disk na 1080p? Ako clipovete sa ti niakakvi mkv file-ove ne ochakvaj da vidish neshto.
    Otdelno, testvaneto na edin model na HD signal ne e mnogo razumno. Kartinata pri povecheto e dobra, a v realni uslovia edva li choveka shte gleda samo HD.
    Suvetvam te da pravish testa s obiknoven dvd player bez upscaling zashtoto tova pone malko se doblijava do edna cifrova televisia, koeto naj-chesto se polzva za signal u nas.

Sorry za latinicata.
    Е ,това вече е обективно мнение след 35 страници безумни очаквания от началото на LCD технологията !?!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 46 от 300 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе