Първоначално публикувано от
adtomov Да, от известно време гледам една Тошиба 52 инча от 3 м. На стандартен сигнал размазване, разбира се, има. Засега LCD-тата не могат да го преодолеят. Но поне Тошиба са се постарали да го минимизират. Аз поне свикнах. А и моята цел не е сигналът, с който разполагам сега. След време ще имам цифров сигнал през HDMI интерфейса и тогава ... Но да не се унасям в мечти.
Pioneer Kuro е най-доброто, което можеш да имаш като плазма. Мога само да те посъветвам да изчакаш малко, докато в Т-маркет у българско се появят повече модели на последната серия на Panasonic (PZ800U), които имат THX сертификат за картината при един от фабрично зададените режими. И тогава да решиш. Успех!
Казах следващият телевизор,не се знае кога ще е та аз съм от 2-3 месеца с Шарп откъде толкова пари та още един да взема
Просто преди да купя Шарпа Лазарос ми каза плазма да си взема а аз не го послушах човека не,че моя гледа лошо,но констатирах,че Плазмата Пенасоник и Пайнер гледат много по-добре над останалите марки,става въпрос за плазми за ЛСД немога да кажа нищо за Пенасоник а Пайнер-ане прави ЛСД,също тъка си е мое мнение,че хубаво гледа за ЛСД Шарп-а и някой Самсунги,останалото дано не обида някой и пак повтарям,че си е лично Мое мнение другите марки нещо не ги бива .
Желая всичко добро и приятна вечер на всички
PS
Някой беше казал,че всички ЛСД-та мажат на Шарпа като му дам всички опций на ЕКШЪН -4м/с не съм видял мазане,ако някой е констатирал,че има ще запиша час за очен лекар
:-)