Страница 33 от 95 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 1415
Like Tree1Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2005

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от loshiat
    Какво трябва да пише на тази Тошиба ,че съм я набелязал за да разбера каква е матрицата.И какво и има на тази матрица на Самсунг.Като цяло добър ли е телевизора.
    Това е темата за Тошиба (директно линк към поста за идентифициране на поставената матрица) и там можеш да прочетеш повече: https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg487801
    Иначе относно конкретния телевизор другите ще изкажат по-професионално мнение

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

4. gpp
    gpp е офлайн

Тук е от
    Oct 2005

Здравейте,
    Пожелавам на всички успешна 2012 г. Да Ви донесе това, което старата забрави !

Най-накрая си харесах тв и го взех - Toshiba 42SL863G. Избрах го с оглед и четене... Първо от линковете в началото на темата избрах един от тв-тата с висок рейтинг и който ми е по джоба - Philips 7606H/12 - 37". Влязох в ТМ и поисках да ми го закачат на SD сигнал - имаха сателеитна телевизия на Vivacom. Картината беше ужасна, ама много. Попитах продавача би ли си взел такъв телевизор, но той наведе глава... Обясних, че каквото и да става днес съм твърдо решен да се прибера с телевизор, но ще го поизпотя мъничко . Хванахме се и тествахме с въпросния сигнал поне 10тв-та. Самсунг D5500, 6100, 6500 - всички зле. Плазмата на Панасоник ST30 също не беше добра. Усъмни ме, че сигнала им е кофти - дори Панасоник 50G30E не беше това което очаквах. Тогава вече разочарован реших, че щом няма добър сигнал няма да купувам телевизор - искам да видя какво ще гледам у дома, когато видях Panasonic 37Е30Е - закачихме го и...коренна разлика. Пак размазани фигури ( даваха футболен мач по Диема, мисля ), но в пъти по-добре. Пробвахме и една Toshiba 37SL863 - също добре. Сетих се, че имам познат с Toshiba - 40SL733 - миналогодишен модел - отскочих до тях и сигнала от кабелната ми хареса ( аз съм на същата - СКАТ ). Порових се в нет-а и открих топлата вода - трябваше ми тв с процесор оптимизиран за добро предаване на SD сигнал. Resolution + технологията на Toshiba се оказа именно такава. Някъде пишеше, че стратегията на компанията се основава именно на тази идея - гледа се предимно SD, а не HD сигнал, а и тестовете на телевизорите ги правят с HD съдържание, а там те всички ми харесват... Може би щях да взема Панасоник-а, ако не беше свършил 42" вариант, но сега, след като ми донесоха CAM модула не съжелявам и за миг, че взех Тошиба-та. Гледам го от 2-2.3м, на моменти ми големее, но картината ме задоволява напълно. Вързах го към компа с HDMI кабел и съм повече от доволен. Късмет на всички !

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

ЧНГ 2012 на ВСИЧКИ!!!
    Здраве, здраве и наздраве!
    Ако е вярно това което се изписа за появата на очаквани технологии в производството на телевизори през тази година, тя се очертава доста интересна.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gpp
    Най-накрая си харесах тв и го взех - Toshiba 42SL863G. , но сега, след като ми донесоха CAM модула не съжелявам и за миг, че взех Тошиба-та. Гледам го от 2-2.3м, на моменти ми големее, но картината ме задоволява напълно. Вързах го към компа с HDMI кабел и съм повече от доволен. Късмет на всички !
    Честито с размера бързо се свиква ,а след месец-два ще ти малее

7. Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    пак си за 40 инча....ама твоя воля
    PANASONIC TX-L37E3E - вариант на горният без екстрите
    Здрасти за пореден път :D
    Измерих си колко ми е реалната дистанция и се оказа точно 2.70м. Всичките ти предложения съм разгледал, само последно кажи какво мисли за тази дистанция - 37'', 40'' или 42''.
    Да сте живи и здрави всички

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от weedminer
    Здрасти за пореден път :D
    Измерих си колко ми е реалната дистанция и се оказа точно 2.70м. Всичките ти предложения съм разгледал, само последно кажи какво мисли за тази дистанция - 37'', 40'' или 42''.
    Да сте живи и здрави всички
    Сметни сам
    http://www.vieraexperience.com/html/.../19-65-screens

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%...BA%D0%B8%D0%BD

Веднъж един журналист попитал Владимир Кузма Зворикин/баща на телевизорите/:
    - Кое е най хубавото в телевизора!
    А той отговорил:
    - Изключвателят.

Когато през 1984 година неговата съпруга/тогава вече вдовица/ продала къщата им....и влезли новите собственици с учудване разбрали, че в къщата....няма телевизор. Месец по късно разбрали от новите си съседи, че дома който са закупили е на изобретателя на телевизорите...Сега държат негова снимка в дома си - подарък от съседите.

През 1934 година Зворикин се опитва да продаде на Пентагона свое изобретение за радио управление на ракети. Американските военни както винаги са недалновидни и не проявяват интерес. Разочарован заминава за родината си - тогава СССР. Тамошните партийни величия го посрещат топло и го разхождат из фабриките, но той пак не получава исканата финансова и техническа подкрепа. Разочарован хваща влака за Германия. Там виждайки течащата по телевизията пропаганда на Гъобелс/1935г/ той заявява че - Телевизията от чудо се е превърнала в чудовище....

В тази връзка - не прекалявайте с гледането на телевизия.....

http://balkanec.blog.bg/technology/2...?reply=3415581

http://www.obikolisveta.net/vdati/in...2-51&Itemid=99

11. Тук е от
    Dec 2011

Христослав, благодаря ти за този пост.

12. Тук е от
    Oct 2011

Здравейте,
    Защо не се направи един раздел, най-добрите промоционални оферти в момента. Където всеки да поства линкове с изгодни оферти от различните магазини Техномаркет, Технополис, Зора, ИСУ, Плесио итн. Както и да предпазва неопитни колеги, за фълшиви промоция от типа единия месец ТВ струва 1500 лева на другия месец, ТВ струва 1700 лева и пуснат на промоция 1500 лева.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Много полезна идея на @bobyjuvefan !!!
    Наистина нека помолим админите да реализират старта на такава тема:
    най-добрите промоционални оферти в момента
    Благодарности!

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bobyjuvefan
    Здравейте,
    Защо не се направи един раздел, най-добрите промоционални оферти в момента. Където всеки да поства линкове с изгодни оферти от различните магазини Техномаркет, Технополис, Зора, ИСУ, Плесио итн. Както и да предпазва неопитни колеги, за фълшиви промоция от типа единия месец ТВ струва 1500 лева на другия месец, ТВ струва 1700 лева и пуснат на промоция 1500 лева.
    Подкрепям идеята ти. Свободен си да я започнеш
    Друг е въпроса, дали ще се намерят достатъчно ентусиазирани колеги които да постват такава информация.

16. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Чакайте , но те си имат картел , промоциите не са ли еднакви и в трите вериги магазини ?
    Поне в Монтана има и Техномаркет , Технополис и Зора . Миналата година имаше на промоция кафемашина Делонги на 199лв + 250гр кафе - и във трите вериги беше на една цена че дори и марката на кафето

17. Member
    Тук е от
    Mar 2002

Не е ли време за тема "Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница"

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от fantoms
    Не е ли време за тема "Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница"
    Готово - преименувана е в края на годината ще редактирам част от първите постове за да добавя OLED TV.

https://www.youtube.com/watch?v=IVYw40fr6Es#ws

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 95 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе