Това е темата за Тошиба (директно линк към поста за идентифициране на поставената матрица) и там можеш да прочетеш повече: https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg487801Първоначално публикувано от loshiat
Иначе относно конкретния телевизор другите ще изкажат по-професионално мнение

. Хванахме се и тествахме с въпросния сигнал поне 10тв-та. Самсунг D5500, 6100, 6500 - всички зле. Плазмата на Панасоник ST30 също не беше добра. Усъмни ме, че сигнала им е кофти - дори Панасоник 50G30E не беше това което очаквах. Тогава вече разочарован реших, че щом няма добър сигнал няма да купувам телевизор - искам да видя какво ще гледам у дома, когато видях Panasonic 37Е30Е - закачихме го и...коренна разлика. Пак размазани фигури ( даваха футболен мач по Диема, мисля ), но в пъти по-добре. Пробвахме и една Toshiba 37SL863 - също добре. Сетих се, че имам познат с Toshiba - 40SL733 - миналогодишен модел - отскочих до тях и сигнала от кабелната ми хареса ( аз съм на същата - СКАТ ). Порових се в нет-а и открих топлата вода - трябваше ми тв с процесор оптимизиран за добро предаване на SD сигнал. Resolution + технологията на Toshiba се оказа именно такава. Някъде пишеше, че стратегията на компанията се основава именно на тази идея - гледа се предимно SD, а не HD сигнал, а и тестовете на телевизорите ги правят с HD съдържание, а там те всички ми харесват... Може би щях да взема Панасоник-а, ако не беше свършил 42" вариант, но сега, след като ми донесоха CAM модула не съжелявам и за миг, че взех Тошиба-та. Гледам го от 2-2.3м, на моменти ми големее, но картината ме задоволява напълно. Вързах го към компа с HDMI кабел и съм повече от доволен. Късмет на всички !
, промоциите не са ли еднакви и в трите вериги магазини ?