Няма да имаш проблеми. Гаранцията си е на продукта към магазина, от който купуваш.
Иначе повечето е-магазини ползват услугите на едни и същи сервизи.
Няма да имаш проблеми. Гаранцията си е на продукта към магазина, от който купуваш.
Иначе повечето е-магазини ползват услугите на едни и същи сервизи.
хора я кажете дали си заслужава LG C8 oled 55" за 2700 лв добре ли е има намаления ше фана да поръчам изкушавам се ; )
тва беше преди 3 месеца има една софийска фирма за компютърни части обаче и други работи продават и държат едни от най-ниските цени за хардуер в българия казва се sky bg аз оттам си купих части за новия компютър и си го сглобих
https://shop.sky.bg/MONITORI-I-TV/Televizori
Здр. на всички от доста време чета форума и имам въпроси относно избор на телевизор и не знам къде да го постна. Бюджет до 3000 лв 55/65" , Ще се гледа нормална телевизия от булсатком, също така филми от компютър през hdmi, искам да има добра картина за мачове от шампионската лига. Не ме интересуват смарт функции или операционна система каквато ще да е, единственото което ме интересува е да има хубави цветове! За сега съм се спрял на тези 2 модела Единия е LG B8 OLED , другия е SONY XF9005 . Какво ще кажете за тези двата кой ще има по-добри и живи цветове ? Ако може като проценти да ми кажете кой си заслужава повече. Или предложете други. Наистина не мога да избера така че помагайте със съвети.
OLED-a е най-доброто за гледане на филми и спорт. Недостатъкът тук е рискът от бърн-ин.
При Сонито този недостатък го няма, а картината за филми и спорт е много добра.
Лично аз бих избрал оледчето, но това си е до лична преценка.
Отиди до някой технополис да ги видиш на живо и си направи сам изводите.
Иначе ето ти едно сравнение между тях:
https://www.rtings.com/tv/tools/comp...&threshold=0.1
Напред назад, важно е да има движение
q8fn с тоя Edge Led при 55инча е много назад
Този пост е редактиран от sony 1; 25-02-19 в 02:29.
Xf900 май ще е
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Моля за малко помощ
Sony Bravia KD-43XF7596
Samsung UE43NU7472
Philips 43PUS7363
LG 43UJ635V
До администратора - според мен двете теми - Мнения и Избор на LCD / OLED телевизор и Мнения и Избор на Ultra HD телевизор трябва просто да се обединят и да стане нещо от сорта на Избор на FULL HD/ULTRA HD телевизор, въпреки че масово вече са ultra hd, но да не дискриминарем останалите и като цяло за всички телевизори без ОЛЕД вариантите, а за ОЛЕД ТВ да си остане OLED Телевизори - съвети и обсъждане (може да се добави и мнения за избор към името), защото все по често забелязвам три едни и същи поста във всяка една от трите теми, а и хората които не се интересуваме от ОЛЕД няма нужда да четем как и кога да ги ползваме, за да не прогарят. Това е мое мнение и се надявам, че няма нужда да го пиша едно и също в трите теми, за да ме забележи някой.