Не съм специалист, но мисля, че това за което съм платил би трябвало да е качествено-2мм армировка и обков Рото. Стъклопакета за троен за този профил се продава на тази широчина и ме уверяваха, че при поръчана с тези параметри дограма няма да имам никакви ядове. От къде може да са спестили, за да се е получило това, от армировката ли? Ще извикан шефа на фирмата, която им монтира, но ако не се оправи ще трябва да хвана някой да мери. Мой приятел преди почти 2 години поръча за малка кооперация за около 37-38 хиляди дограма от голяма бургаска фирма, която работи много за износ, изрично им каза, че ще провери дали са коректни. Когато дойдоха на монтаж взе един голям вратопрозорец и един за баня и ги нарязва, за ди види какво са му сложили. Оказа се, че не е 2мм армировка, а даже няма и 1,5
. Човека плаща и не се пазари, обаче си е чепат, каза им да си я прибират и ще се видят в съда. После му я изработила му я наново. Като крайна мярка и аз май ще избия 1 прозорец и ще видя какво са сложили.