Страница 12 от 24 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 351
Like Tree35Одобрявам

Съвет в избора на PVC дограма

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2015

Отговор: Съвет в избора на PVC дограма

Поръчах първия вариант, който ми препоръча ( стаята е вътрешна и топла зимата, лятото е проблем с жегата). За обкова ще кажа, след монтажа.
    Още веднъж, мерси за съвета!

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012
    Живее в
    Сливен

Приятели, а какво ще кажете за дограма KBE?

4. Member Аватара на bagerista9
    Тук е от
    Dec 2014
    Живее в
    София

5 и 6 камерния профил са добри
    mirandi одобрява това.

5. Member Аватара на mirandi
    Тук е от
    Feb 2013

Преди 5години сложихме 6 камерна КМG 70 престиж , и сме много доволни от нея. Апартамента е на 3 етаж , главна (натоварена) улица и като затворим прозорците вътре не се чува нищо от уличния шум . Немаме проблеми с оросяване и т.н.. Стъклопакета е двоен 32мм 4сезона или както му викат Енержисейф. В студения период стъклото отвътре на пипане си е топло, а лятото не се нагрява, въпреки че слънцето грее цял следобед към хола . Стъклата мисля че беха 6мм като между тех е некъв газ - аргон мисля но не съм много сигурен .

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Тоя газ, отдавна се е изпарил

7. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Здравейте,ще искам мнение от вас за тази" GEALAN" 6-камерна .Ще си сменям на целият етаж дограмата.Какъв пакет да сложа троен Ка-Бяло-Енерджи или Ка-Енерджи но 40мм да е пакета.Има ли смисъл да се слага аргон и другото питане е енерджи стъклото спира ултравиолетовите лъчи, но дали спира и примерно през лятото като е 35гр. самата топлина да влиза.Това питам заради прозорците на север дали има смисъл да слагам енерджи,защото там само сутринта за 1 час пече слънцето.

8.  

9. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

по-добре троен
    аргон - не
    да, лятото спира инфрачервените
    на север няма особен смисъл
    loshiat одобрява това.

10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Здравейте! Може ли някой да ми препоръча добра фирма за изработка и най-вече монтаж на PVC дограма във Велико Търново. До момента са ми препоръчали Валда и Алумина Елит. Във Валда ходих и ми хареса начина, по който ми направиха оферта-с подробни обяснения за разните параметри на дограмата - профил/ стъкло/ и т.н. Дори ми демонстрираха с едни ламБи и едни прозорчета предимствата на различните видове стъкло. Алумина елит пък са си местна фирма и се произвеждат тука. И за двете фирми обаче нямам отзив от първа ръка и най-вече за монтажите, защото доколкото разбрах монтажът е най-важното нещо. Затова моля, ако някой има наблюдения на тези неща за Търново специално, да не се срамува да ми каже :D Благодаря ви предварително!

11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Някой?

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

За Валда имам положително мнение от първа ръка.За монтажа е божа работа-това е професия с голямо текучество.Трябва да си в час с тънкостите,да им висиш на главата и да изискваш.

13. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

Качеството на Валда е добро, монтажа също,но в демонтажа на старата дограма са много,много зле!Нямат инструменти,работят главно с чук !!!

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Благодаря ви!

16. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Здравейте,смених дограмата с 6-камерна и троен стъклопакет Ка-бяло-енерджи.Днес сутринта забелязах че северните прозорци за изпотени отвън.Изпотяването е отвън не отвътре.Това нормално ли е.Да не има някаква грешка в дограмата или стъклопакета.Това е добре че изпотяването не е вътре,но просто питам за съвет на какво се дължи.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2014

Цитат Първоначално публикувано от loshiat Виж публикацията
    Здравейте,смених дограмата с 6-камерна и троен стъклопакет Ка-бяло-енерджи.Днес сутринта забелязах че северните прозорци за изпотени отвън.Изпотяването е отвън не отвътре.Това нормално ли е.Да не има някаква грешка в дограмата или стъклопакета.Това е добре че изпотяването не е вътре,но просто питам за съвет на какво се дължи.
    Така трябва да е! Имаш 2 нискоемисионни стъкла и не пускаш топло навън.

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Ами най вероятно - студена повърност, топъл въздух и влага във въздуха...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 24 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Съвет за дограма (оферти)
    От Globe във форум Топлоизолация и дограма. Вентилация и обработка на въздуха
    Отговори: 16
    Последно: 16-03-13, 11:21
  2. Помощ в избора на PVC дограма
    От Asgard във форум Топлоизолация и дограма. Вентилация и обработка на въздуха
    Отговори: 14
    Последно: 04-09-12, 00:45
  3. Монтиране дръжки на PVC дограма. Моля за Съвет.
    От Irvine_Welsh във форум Топлоизолация и дограма. Вентилация и обработка на въздуха
    Отговори: 2
    Последно: 14-01-11, 12:51
  4. Tърся съвет при избора на марка?
    От Desi1234 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 4
    Последно: 03-10-09, 21:49
  5. Отговори: 10
    Последно: 05-01-09, 10:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе