Страница 17 от 97 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно
Резултати от 241 до 255 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2008

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Има ли видеокарти сьс стандартен HDMI изход на тях ????
    Идеята? - директна врьзка "комп- кабел -тв", без допьлнителни преходници, адаптери, накрайници и други чудесии.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от stoikov
    Има ли видеокарти сьс стандартен HDMI изход на тях ????
    Идеята? - директна врьзка "комп- кабел -тв", без допьлнителни преходници, адаптери, накрайници и други чудесии.
    Дааа колкото искаш. Огледай ценовите листи на компютърните фирми, ще намериш достатъчно.
    Една от многото възможности:
    http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=38976

4. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Преди малко свързах Лаптопа /HDMI/-вход-Ресийвър Sony/HDMI/-изход-ТВ/HDMI/---всичко си е ОК изкарах и картина и звук 5.1
    Пуснах си едно ХД с 1280:800/толкова може видео картата наЛаптопа /и се кефя максимално.

5. Тук е от
    Nov 2008

Здравейте
    Имам следния проблем: имам лаптоп с видео карта nvidia 7600 с DVI изход, при връзката с LCD Самсунг, през DVI/HDMI кабел, образа ми се получава по-син или нещо подобно, не мога да го опиша точно, но цветовете не са както трябва. Не знам къде е проблема... На екрана на лаптопа всичко е ОК, на телевизора цветовете не са...

6. Тук е от
    Oct 2008

здавейте пак съм аз , вчера прокарах кабел за аудио от компютъра до тв-то (sony 40w4500) звукът влиза със стереожак в TVто който би трябвало да е сварзан с HDMI входа и имам следния проблем. Няма звук !!! Получава се така че, като има картина от компа няма звук от компа . Когато махна HDMI кабела ,звукът от компа идва ,като го закача обратно идва картината а звукът изчезва. Има ли някой идея какво се получава , защо не мога да ги падкарам едновременно ?

7. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Опитай да подадеш видео сигнала през VGA входа,и мисля че няма да имаш проблем.Тоест HDMI не работи заедно с аналоговия аудио вход

8.  

9. Тук е от
    Jun 2007

Значи не знам как е при Сони,но като си в HDMI режим,влез в настройките на звука и виж дали има опция откъде да получава звук.Би трябвало да имаш нещо като "цифров";"аналогов" и "ауто",разцъкай ги докато подаваш звук от компа,па дано тръгне.

10. Тук е от
    Oct 2008

Значи този Аудиовход трябва да работи с този HDMI (Така пиши в книжката) . В настойките на звукът има други глупусти но не и това ! Разцъках ама нищо не се получи.........

11. Тук е от
    Dec 2007

Здравейте, имам следния проблем:
    Свързал съм PC-то с TV Samsung 42` plasma , посредством 5м кабел DVI-HDMI . PC-то има и монитор Samsung 19` ТФТ. Появи се силно трептене на монитора (19 инчовия) , а при ТВ-то няма проблем . Като измъкна ДВИ-ХДМИ кабела от видеокартата (ASUS RADEON 1650X Pro 256MB) спира трептенето на монитора . Къде да търся проблема ?
    Също така , кой е по-добрия вариант : clone-mode или extended mode за ТВ-то ?

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ако измъкваш кабелите както работи техниката лесно ще ти изчезне трептенето. За съжаление ще ти заминат и видео входовете на телевизора и евентуално видео картата.
    Надявам се, че не съм те разбрал правилно как "измъкваш" кабелите.

13. Тук е от
    Dec 2007

Под "измъквам" , разбирай изваждане на мъжкия куплонг на DVI-HDMI кабела от женския DVI изход на видеокартата . Каква опасност крие това ?

14.  

15. Тук е от
    Oct 2008

Някакви идей по моя проблем?

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от bborisov
    Под "измъквам" , разбирай изваждане на мъжкия куплонг на DVI-HDMI кабела от женския DVI изход на видеокартата . Каква опасност крие това ?
    Никаква ако го правиш докато и двата уреда са излючени. Иначе има риск от да изгори нещо.

17. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Много трудно се намират Качествени кабели в БГ ,особено HDMI , най-накрая си намерих сносен кабел, обаче гледайте какво купувате има много буклуци които струват майка си и баща си. Купих си HDMI кабел по размер 1 м , толкова ми е необходим опакован отделно гледам го готин изглежда, викам си ще ми свърши работа все пак струваше 49.99лв. и изненадата дойде когато го отворих в къщи ,оказа се че е Low performance /отвън на опаковката никъде не пише/, a Аз искам да е High Performance за Full HD в повечето случаи такъв кабел е лентов , та съвета ми е Внимавайте какво купувате.

18. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от bborisov
    Здравейте, имам следния проблем:
    Свързал съм PC-то с TV Samsung 42` plasma , посредством 5м кабел DVI-HDMI . PC-то има и монитор Samsung 19` ТФТ. Появи се силно трептене на монитора (19 инчовия) , а при ТВ-то няма проблем . Като измъкна ДВИ-ХДМИ кабела от видеокартата (ASUS RADEON 1650X Pro 256MB) спира трептенето на монитора . Къде да търся проблема ?
    Също така , кой е по-добрия вариант : clone-mode или extended mode за ТВ-то ?
    И все пак някой има ли идея от какво може да е трептенето ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 17 от 97 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 09:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 14:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 21:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 10:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 01:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе