Страница 15 от 97 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2008

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Здравейте, имам лаптоп HP но без HDMI изход. Та въпроса ми е дали някой знае, дали има адаптер от PCI Express слот на лаптоп към HDMI изход. Телевизора ми е Шарп и има всякакви комбинации за свързване с HDMI, със и без аудио. Питам, защото HDMI изхода е с най-добро качество (Става дума за филми).

2.  

3. Novice
    Тук е от
    Aug 2008

Здравейте,
    От няколко дни съм с Panasonic TH-42PV80P.
    Вчера си взех и кабел DVI-HDMI, като в тази връзка имам няколко въпроса:
    1. Има ли проблем кабелът да си стои постоянно включен в PC-то и TV-то, дори и когато не го ползвам и гледам цифрова телевизия (включена през скарт)?
    2. Какви са оптималните настройки (резолюция и др.) при гледане на филми от компютъра? Каква резолюция да задам на TV-to - стандартната му (1024Х768) или друга? Какъв сигнал да избера от настройките - 1080p, 1080i, 720p.....Как това се отразява на качеството и формата на картината, при положение че стандартната резолюция на TV-то е по-ниска?
    Видеокартата ми е на nVidia - 8800GT.

Предварително благодаря!

4. Тук е от
    Oct 2008

От 3 дена съм с Sony KDL-40W4500 и от толкова се мъча да подкарам 1080 резолюция от компютъра.Връзката съм я направил с VGA кабел. Видео картата ми е GF 6800 256МБ. Мъчих с Clone, с DualVuew по висока от 1360х768 неможах да изкарам. Гледах в книжката на TV-то там ми дава, че повече от 1360х768 с VGA даже и с HDMI не мога да извадя от PC. Видео картата не може да вдигне повече от 1280х1024. Като прехвърлях темата разбрах че е възможно да трагне на 1080 по VGA кабел. Сега TV ли е ш*бано, видеото ли кабела ли кое да сменя че да използвам кат хората Sony -то.

5. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от Harpuna
    Здравейте...
    1.Няма проблем,даже е препоръчително да не го вадиш много-много кабела или ако се наложи,изключвай и компа и ТВ-то.
    2.1024х768,като втори монитор,а ако и основният монитор ти е с тази резолюция може и "clone".Няма нужда да му даваш 1080p,той сам ще си го детектне предполагам.
    Едит:Сега видях,че си с nVidia,да даваш му 1080p

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Fenko
    От 3 дена съм с Sony KDL-40W4500 и от толкова се мъча да подкарам 1080 резолюция от компютъра.Връзката съм я направил с VGA кабел. Видео картата ми е GF 6800 256МБ. Мъчих с Clone, с DualVuew по висока от 1360х768 неможах да изкарам. Гледах в книжката на TV-то там ми дава, че повече от 1360х768 с VGA даже и с HDMI не мога да извадя от PC. Видео картата не може да вдигне повече от 1280х1024. Като прехвърлях темата разбрах че е възможно да трагне на 1080 по VGA кабел. Сега TV ли е ш*бано, видеото ли кабела ли кое да сменя че да използвам кат хората Sony -то.
    Щом в никжката ти пише, че не може защо се очудваш че не може?
    Ако ползваш HDMI входа и подадеш сигнал 1080р от компютъра трябва да стане.

7. Тук е от
    Oct 2008

Пращам снимка от книжката на TV то . Това което разбирам е че дори и с HDMI кабел пак няма да мога да подкарам 1080 на TV то при източник PC. Правилно ли си мисля че съм се прекарал с този TV.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2008

Здравейте. Имам проблем сварзвам шелевизора с компютера и при барзите двежения има нещо като черта варви ту на горе ту на долу.Телевизора е СОНИ а компютера е достатачно бърз . Ползвам кабел HDMI - DVI за 75 лв на 10 м , пробвах е със друг на ефекта си остава според вас от какво може да се получава тази черта? Значи тв-то е Sony KDL-40W4500 и съм го подкарал през HDMI на 1080р иизнлючение на чертата всичко е наред.

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Fenko, ето като четеш поста на evgsto става ясно, че това което питаш е възможно. Просто не подавай резолюция 1920х1080, а 1080р. Трябва компютъра ти да разпознае телевизора като HDTV дисплей.
    Може да се наложи да сложиш някакви нови драйвери за видео картата.

11. Тук е от
    Oct 2008

Сложих най новите драйвери на nVidia. От къде да му задам тази резолюция освен 1280х 1024 по висока няма като наличност.Картата ми е GF6800 с DVI и VGA. През VGA мога ли да му пусна 1080?

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

А как ти показва телевизора? Като какво устройство?
    През VGA няма да можеш.

13. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от evgsto
    Здравейте...
    С кой плеър пускаш филмите и каква ти е видеокартата?От настройките на плеъра,включи да възпроизвежда чрез Overlay Mixer.И се опитай да пишеш малко по-правилно моля!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от evgsto
    Здравейте. Имам проблем сварзвам шелевизора с компютера и при барзите двежения има нещо като черта варви ту на горе ту на долу.Телевизора е СОНИ а компютера е достатачно бърз . Ползвам кабел HDMI - DVI за 75 лв на 10 м , пробвах е със друг на ефекта си остава според вас от какво може да се получава тази черта? Значи тв-то е Sony KDL-40W4500 и съм го подкарал през HDMI на 1080р иизнлючение на чертата всичко е наред.
    Проблема ти е , най-вероятно в кабела.Качествен кабел и то 10 м в никакъв случай не можеш да намериш за 75 лв.
    Пиши малко по-разбрано, че се изпотих докато ти разшифровам писаниците! Преди да постнеш нещо си го провери.!

16. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от veselintonev
    Проблема ти е...
    Според мен не си го разшифровал правилно,щото човека "ясно" пише - "пробвах е със друг на ефекта си остава"

17. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от demiro
    Според мен не си го разшифровал правилно,щото човека "ясно" пише - "пробвах е със друг на ефекта си остава"
    Това че е пробвал с друг ,нищо не означава, същия или по-зле! Затова му писах че проблема най-вероятно е в кабела! Аз като си вземах ТВ-то от Техномаркет си купих ХДМИ кабел 1.5 м за 25 лв , с него имам същия проблем ,както го е описал.Смених кабела с много по-добър и проблема изчезна.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Ще добавя че качествен HDMI кабел 10 метра отива към 120$! А когато става дума за толкова голямо разстояние качественния кабел е задължителен!
    Ще препоръчам да се тества с кабел 1 метър, и ако там всичко е наред да се купува хубав 10 метра.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 97 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе