Страница 46 от 97 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно
Резултати от 676 до 690 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2009

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Нямам го още WD а през VGA не е като през HDMI изчаквам да видя новия плейър как ще се представи и ще го взема

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

ТИ ако мислиш, че ако по някакъв начин преобразуваш VGA в HDMI ще има каквата и да е разлика с VGA-VGA жестоко се лъжеш.
    Взимай някакъв HD плеър и не се занимавай с глупости.

4. geriko
    Guest

Здравейте . Виждам че тук сте разисквали въпрос който и мен в момента ме итересува. Купих си TV Panasonic plasma на PC имам видео карта Ge Force FX 5500 има изход DVI и TV Out дали ще мога да изкарам картина и звук със кабел DVI-HDMI или да ползвам TV Out изхода но тогава с какъв кабел ще трябва да направя връзката.

5. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    ТИ ако мислиш, че ако по някакъв начин преобразуваш VGA в HDMI ще има каквата и да е разлика с VGA-VGA жестоко се лъжеш.
    Взимай някакъв HD плеър и не се занимавай с глупости.
    Накрая така ще стане и да ми е мирно на главата

6. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Прекалено дълъг е евтин кабел използваш.
    А какъв кабел да си купя и колко метра - минимум 5 метра ми трябват ?

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Riverdale
    А какъв кабел да си купя и колко метра - минимум 5 метра ми трябват ?
    Максимално дебел, максимално къс и максимално скъп.
    Или пък мини на DVI/HDMI.

8.  

9. Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от geriko
    Здравейте . Виждам че тук сте разисквали въпрос който и мен в момента ме итересува. Купих си TV Panasonic plasma на PC имам видео карта Ge Force FX 5500 има изход DVI и TV Out дали ще мога да изкарам картина и звук със кабел DVI-HDMI или да ползвам TV Out изхода но тогава с какъв кабел ще трябва да направя връзката.
    През DVI-HDMI може да изкараш само картина. За звука го вържи отделно от звуковата карта (вградена или не) към колоните.

10. Тук е от
    Oct 2009

Здравейте!Искам да ви попитам за следния ми проблем?Купих си плазма LG 42".При свързване с лаптопа се получава едно трептене на плазмата.Свързан е чрез VGA тъй като нямам HDMI на лаптопа.Значи като изключа лаптопа от зарядното,трептенето изчезва напълно,когато е включен към зарядното и от антената към телевизора се засилва още повече.Кабела ми е 5м.дълъг.Пробвах 3 различни кабела по 5м и по 3м и няма разлика,единствено с кабел 1м дълъг няма никакво трептене?Каква може да е причината и какво може да ме посъветвате?Благодаря предварително!

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Отговора се съдържа в поста ти. Щом с 1 м. кабел няма проблеми значи това е проблема. Качествен 5 м. VGA кабел се намира трудно и ще е доста скъп. Виж, за 3 м. имаш по-голям шанс. Все пак говорим за лаптоп, който може да разположиш където искаш и не е проблем да скъсиш разстоянието.
    Търси да си купиш възможно най-къс кабел, който да е възможно най-качествен, скъп и дебел. Може да разпиташ по фирмите за продажби на монитори втора употреба. При тях съм срещал хубави кабели по 1 см, дебелина.

12. Тук е от
    Oct 2009

Хайде и аз да помоля за помощ.
    Телевизор Panasonic TX-P42U10E и лаптоп с видеокарта ATI Mobility Radeon HD 3450.
    И двата са с HDMI вход.
    Турих кабела, подадох сигнал на тв-то "HDMI" и после... нищо.
    Какво следва?
    Предварително благодаря.

13. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Търси да си купиш възможно най-къс кабел, който да е възможно най-качествен, скъп и дебел. Може да разпиташ по фирмите за продажби на монитори втора употреба. При тях съм срещал хубави кабели по 1 см, дебелина
    В ТП има точно такива - купих си VGA кабел 1,5 м, пълна екранировка (дебел около 1 см) плюс феритни накрайници (две удебелявания в двата края на кабела, преди самите куплунзи) - 14,40 лв. - никакви проблеми.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2009

Имам PHILIPS 32PFL7962D/12 и проблемът ми може да се каже, че е леко странен.. В "Source List-a" има само 3 опции - "TV", "EXT" и "EXT/4 Y/C" и другите ги няма.. Още по-странното е, че преди другите си ги имаше, а сега не.. Ако някой знае от какво се дължи това или поне ако знае как да се оправи, ще съм му много благодарен.

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

След като успях да си изгоря hdmi на LG 42 LC51.Не ми остана друго и реших да си закупя кабел DVI RGB 3м от ибей.Вчера ми пристигна ,но при всички опити да го подкарам тв ми изкарва че няма сигнал и до там видеото ми е ати4890 и DVI ми работи.
    Може ли някой тв гуру да ми окаже съдействие

17. Тук е от
    Nov 2009

DVI изхода на картата трябва да е пълен, т.е. DVI-I за да вади и цифров и аналогов сигнал. Именно аналоговия се подава към RGB.
    Друга причина да не излиза сигнал е честотата от картата да е повече от 60 HZ, виж настройката и ги съгласувай.

18. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте!Имам лаптоп AMILO Pa3515 FUJITSU SIMENS който има DVI-I видео интерфейс и искам към него да свържа LCD TV SCHNEIDER 20M301 с DVI вход,но компютъра не го вижда.Кабела е DVI-DVI за 10 лв.Дали е в него проблема или в това,че едното е DVI-I,а другото гнездо на ТВ май е DVI-D?

P.P.Сега прочетох,че DVI-I пренася цифров и аналогов сигнал,а DVI-D само цифров,значи не е проблема в това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 46 от 97 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе