Нямам го още WD а през VGA не е като през HDMI изчаквам да видя новия плейър как ще се представи и ще го взема
Нямам го още WD а през VGA не е като през HDMI изчаквам да видя новия плейър как ще се представи и ще го взема
ТИ ако мислиш, че ако по някакъв начин преобразуваш VGA в HDMI ще има каквата и да е разлика с VGA-VGA жестоко се лъжеш.
Взимай някакъв HD плеър и не се занимавай с глупости.
Здравейте . Виждам че тук сте разисквали въпрос който и мен в момента ме итересува. Купих си TV Panasonic plasma на PC имам видео карта Ge Force FX 5500 има изход DVI и TV Out дали ще мога да изкарам картина и звук със кабел DVI-HDMI или да ползвам TV Out изхода но тогава с какъв кабел ще трябва да направя връзката.
Накрая така ще стане и да ми е мирно на главатаПървоначално публикувано от lazarus18
А какъв кабел да си купя и колко метра - минимум 5 метра ми трябват ?Първоначално публикувано от lazarus18
Максимално дебел, максимално къс и максимално скъп.Първоначално публикувано от Riverdale
Или пък мини на DVI/HDMI.
През DVI-HDMI може да изкараш само картина. За звука го вържи отделно от звуковата карта (вградена или не) към колоните.Първоначално публикувано от geriko
Здравейте!Искам да ви попитам за следния ми проблем?Купих си плазма LG 42".При свързване с лаптопа се получава едно трептене на плазмата.Свързан е чрез VGA тъй като нямам HDMI на лаптопа.Значи като изключа лаптопа от зарядното,трептенето изчезва напълно,когато е включен към зарядното и от антената към телевизора се засилва още повече.Кабела ми е 5м.дълъг.Пробвах 3 различни кабела по 5м и по 3м и няма разлика,единствено с кабел 1м дълъг няма никакво трептене?Каква може да е причината и какво може да ме посъветвате?Благодаря предварително!
Отговора се съдържа в поста ти. Щом с 1 м. кабел няма проблеми значи това е проблема. Качествен 5 м. VGA кабел се намира трудно и ще е доста скъп. Виж, за 3 м. имаш по-голям шанс. Все пак говорим за лаптоп, който може да разположиш където искаш и не е проблем да скъсиш разстоянието.
Търси да си купиш възможно най-къс кабел, който да е възможно най-качествен, скъп и дебел. Може да разпиташ по фирмите за продажби на монитори втора употреба. При тях съм срещал хубави кабели по 1 см, дебелина.
Хайде и аз да помоля за помощ.
Телевизор Panasonic TX-P42U10E и лаптоп с видеокарта ATI Mobility Radeon HD 3450.
И двата са с HDMI вход.
Турих кабела, подадох сигнал на тв-то "HDMI" и после... нищо.
Какво следва?
Предварително благодаря.
Търси да си купиш възможно най-къс кабел, който да е възможно най-качествен, скъп и дебел. Може да разпиташ по фирмите за продажби на монитори втора употреба. При тях съм срещал хубави кабели по 1 см, дебелина
В ТП има точно такива - купих си VGA кабел 1,5 м, пълна екранировка (дебел около 1 см) плюс феритни накрайници (две удебелявания в двата края на кабела, преди самите куплунзи) - 14,40 лв. - никакви проблеми.
Имам PHILIPS 32PFL7962D/12 и проблемът ми може да се каже, че е леко странен.. В "Source List-a" има само 3 опции - "TV", "EXT" и "EXT/4 Y/C" и другите ги няма.. Още по-странното е, че преди другите си ги имаше, а сега не.. Ако някой знае от какво се дължи това или поне ако знае как да се оправи, ще съм му много благодарен.
След като успях да си изгоря hdmi на LG 42 LC51.Не ми остана друго и реших да си закупя кабел DVI RGB 3м от ибей.Вчера ми пристигна ,но при всички опити да го подкарам тв ми изкарва че няма сигнал и до там видеото ми е ати4890 и DVI ми работи.
Може ли някой тв гуру да ми окаже съдействие
DVI изхода на картата трябва да е пълен, т.е. DVI-I за да вади и цифров и аналогов сигнал. Именно аналоговия се подава към RGB.
Друга причина да не излиза сигнал е честотата от картата да е повече от 60 HZ, виж настройката и ги съгласувай.
Здравейте!Имам лаптоп AMILO Pa3515 FUJITSU SIMENS който има DVI-I видео интерфейс и искам към него да свържа LCD TV SCHNEIDER 20M301 с DVI вход,но компютъра не го вижда.Кабела е DVI-DVI за 10 лв.Дали е в него проблема или в това,че едното е DVI-I,а другото гнездо на ТВ май е DVI-D?
P.P.Сега прочетох,че DVI-I пренася цифров и аналогов сигнал,а DVI-D само цифров,значи не е проблема в това.