Страница 66 от 97 ПърваПърва ... 1656646566676876 ... ПоследноПоследно
Резултати от 976 до 990 от общо 1449

Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.

Здравейте и аз имам проблем със връзка ПЦ -Samsung B650 при един от входовете - HDMI/DVI (HDMI3). С кабел DVI to HDMI съм и видеокарта GF9500. При включване на кабела в HDMI/DVI порта няма картина, а надпис "Mode not supported." с другите HDMI портове както и с VGA-to-VGA няма проблеми. Опитах с различни резолюции, опресняване и настройки на ТВ (game mode on off, 100hz on off). Не намерих нищо в мануала и quick setup guide, както и в google. Благодаря предварително за съветите и предложенията.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Имам филипс 8404 ползвам го за монитор. В началото когато играех на игри намалявах резолюцията на 720п защото не всички игри я подържат или нямам толкова мощна видео карта. от известно време не съм играл и днес като се опитах да намаля резолюцията просто ми се смаляваше десктопа. Опитах по всички възможни начини да я намаля, но се смалявашв само екрана, опитах и с resize но в момента когато кликнах на опцията тя изчезна и изобщо я няма на видеокартата. Моля за помощ!

4. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от ballomed
    Колеги имам следния пробел, с 46" плазма на панасоник съм, 1080р, видео картата ми е 9600 GT с 2 DVI изхода, до сега нямах никакъв проблем като гледах с преходник, картина беше кристална на 1920х1080, взех тестово една ATI 5770 с DVI и HDMI, за да мога да си изкарам и звука през телевизора, но като пусна ТВ-то през HDMI изхода картината ми стои в рамка (черни ленти от страни), някой има ли решение на проблема?
    В настройката на Catalyst-a имаш една опция,която се казва Overscan - плъзгач,с който я приближаваш към тебе,тоест картината се увеличава и запълва екрана.

Цитат Първоначално публикувано от iwoto
    Никъде не откривам 1080п/60 хз.Картата е ATI HD 4650.
    Благодаря!
    Пак в Catalyst-a като отвориш,второто меню ти е Display manager,после Display properties в от там можеш да си избираш резолюциите.
    Другия вариант е като ти вързал ТВ и компа заедно в Каталиста ти се показва меню DTV(HDMI),в което като влезеш си ги пише точно в тоя формат различните резолюции 1080p60.Ти предполагам,че точно това не можеш да намериш къде е това 1080p60.

5. PMK
    PMK е офлайн

Тук е от
    May 2009

Здравейте взех с плазма LG и я вързас с лап топ през hdmi всичко е ок но когато има бързо голямо движение заемащо някъде над 20% от екрана малко размазва, пуснах филм с по малка резолюция пак така. Някакъва идея от какво е? Дали е от кабела защот овзех възможно най евтиния кабел на ДИВА или от настройките на лаптопа

6. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Мисля , че не е от кабела а от ТВ то.При динамични разделителната способност пада и затова се получава замазване.Най-ясно се забелязва на мачовете-като се движи камерата тревата се замазва.Новите Панасоници си държат 1080п и при бързо движение , но незнам как стои въпроса при останалите производители.

7. Тук е от
    Mar 2010

Колеги, взех си DVI>HDMI кабел за 8лв и макс 60 хз ми дава за 1080р, искам да Ви попитам, дали със по-качествен кабел ще може да пусна 100хз от видеокартата, както е упоменато във manual-a - "Category 2 cable required", или 100те хз на ТВ-то нямат нищо общо с тези от видеокартата? Благодаря

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

нищо общо нямат,ако погледнеш в упътването на тв ще видиш че те работят само с тв сигнал не и от външни източници.

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Нямат нищо общо. Телевизора приема 50 и 60 херца само, а той самия го преобразува в 100.

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Здравейте,
    защо подяволите на моя компютър като задам Extended и задам резолюцията на телевизора 1920х1080 50 или 60 херца (п42Г20) ми дава черен екран ?? а като включа компютъра отначало всичко изглежда супер докато зарежда операционата система ? в момента когато зареди и веднага превключва черен екран.
    Ако сменя резолюцията на 1280х720 пуска сигнал - обаче е доста свит и много ми реже картинатра като зумна.
    Къде бъркам ?

12. Тук е от
    Apr 2010

Здравейте,интересува ме нещо.Абонат съм на булсатком и въпроса ми е необходимо ли е всеки път когато включвам лаптопа към LCD - то, да изключвам кабела който идва от set top box-а към телевизора ? С коаксиален кабел към антенния вход съм а не със скарт кабел.Благодаря.

13. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от elipsata
    Здравейте,интересува ме нещо.Абонат съм на булсатком и въпроса ми е необходимо ли е всеки път когато включвам лаптопа към LCD - то, да изключвам кабела който идва от set top box-а към телевизора ? С коаксиален кабел към антенния вход съм а не със скарт кабел.Благодаря.
    Според мен не е нужно . Просто изключвай телевизора докато правиш манипулацията.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от elipsata
    По принцип антенния вход има защита - така че не би трябвало да имаш проблем. В страни от въпроса - няма ли начин да включиш приемника по някакъв по приемлив начин към телевизора - антенния вход не ми се струва най удачния избор .

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

По-скоро е най-неудачния. Не виждам смисъл да се купува някакъв що годе приличен телевизор и да не се направи всичко възможно да се подаде най-качествения възможен сигнал.

17. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    По-скоро е най-неудачния. Не виждам смисъл да се купува някакъв що годе приличен телевизор и да не се направи всичко възможно да се подаде най-качествения възможен сигнал.
    Ама обяснете му на човека! Защо кое каде и как.+/-

18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от bimbata
    Здравейте,
    защо подяволите на моя компютър като задам Extended и задам резолюцията на телевизора 1920х1080 50 или 60 херца (п42Г20) ми дава черен екран ?? а като включа компютъра отначало всичко изглежда супер докато зарежда операционата система ? в момента когато зареди и веднага превключва черен екран.
    Ако сменя резолюцията на 1280х720 пуска сигнал - обаче е доста свит и много ми реже картинатра като зумна.
    Къде бъркам ?
    Тръгна на 1920 и 60хц. (Нямам идея КАК). В левия горен ъгъл ми изписва 1920 ...60хц ..*Wide ?
    В режим екстендед е - обаче Уолпейпъра който е на десктопа се вижда в средата на телевизора (не е на целия екран разтеглен?).
    Пускам филм и го завлачвам докато се появи на Тв-то , когато му задам на цял екран, не го запълва целия - от всички страни има по 2см. тъмно ?
    Ако задам опцията от дистанционното на телевизора - Aspect -> 4:3 Fit - го запълва целия но реже доста от картината, пробвах да пусна/спра Overscan ...пак същото.
    Не е ли идеята когато е на 1920х... да запълва целия екран без нужда от Зум и тн.

П.С. При 60Хц се чува по-силен шум отзад телевизора ? При смяна надоло по-слабо ?
    П

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 66 от 97 ПърваПърва ... 1656646566676876 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Свързване на LCD/Plasma към компютър - част2 / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 313
    Последно: 18-05-17, 10:52
  2. Отговори: 0
    Последно: 11-08-11, 15:38
  3. Свързване на LG PLASMA към лаптоп HP ?
    От Lubaka във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 3
    Последно: 12-12-10, 22:46
  4. свързване на сървър с компютър
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-09-10, 11:43
  5. Отговори: 6
    Последно: 04-01-06, 02:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе