Страница 10 от 92 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 1376

LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Re: LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Имам LG32LH5000 и LG42LD750.До сега ги ползвах само като монитори и за аналогова TV от Копитото.Благодарение на този форум разбтах, че имат и много други възможности!!! Не можах да разбера, в различните сайтове има коренно противоречиви мнения, дали LG32LH5000 има цифров кабелен тунер DVB-C MPEG4 или не и дали само тези два USB WI-FI адаптери показани на първа страница работят с телевизорите( по-скоро с LG42LD750)? Благодаря.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

LG32LH5000 има цифров кабелен тунер DVB-C MPEG4

LG AN WF-100 - съвместим с модели LEX9 / LX95 / LE8500 / LE7500 / LE5500 / LE5400 LD650 / LD550 / PK950 / PK750
    http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...3F1E&scenario=

http://lgknowledgebase.com/kb/index....y&EntryID=6466
    http://www.lg.com/us/tv-audio-video/...s-AN-WF100.jsp

Netgear WNDA3100v2 (обърнете внимание на v2,това е важно!!!)
    http://www.netgear.com/images/WNDA31...e1018-5796.pdf

Засега само тези два адаптера работят с телевизорите LG!!

4. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Не знам дали е точно за тази тема, но ще попитам.
    Телевизора е LG 32 LE5500, a DVD-то Panasonic SA-PT150.
    Свързам ги със скарт кабел, тъй като дивидито няма друг изход.
    Кабела е обикновен ментажки от 2-3лв, ще го заменя с нещо по-стабилно при първа наличност в магазин, но когато пусна да слушам тв-то през двд-колоните, се чува някакво ехо, тоест звука от телевизора и този от двд-то леко се разминават. Същото е и при звук от пуснат диск в двд-то, когато звука се чува и от телевизора.
    В началото си мислех, че може да е от екстрите clear sound и т.н., но не е от там. Пуснах само музика от двд-то, звука на тв го пускам на 4-5 и такова изоставяне се получава, че е отвратително.
    Имате ли идеи?
    Естествено, най-лесният вариант е звука на ТВ на mute, но пък..... да си купиш телевизор от 1300лвлв и..... странно ми е, на стария обикновен тв нямаше такъв проблем при съвместно звучене.
    Ще се радвам ако имате идеи защо става така.

5. Тук е от
    Dec 2010

Аз искам да попитам, дали на 32LD350 може да се свърже USB WIFI адаптер? Например ако се сложи LGMOD. Или липсват елементи на дъното?

6. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Здравейте,
    Търся информация как се влиза в системното меню на LG 42LE5500 и съществува ли възможност за добавяне на браузер към NETCAST-a към другите му приложения и как ако е възможно?

7. Member
    Тук е от
    Dec 2010

БЛАГОДАРЯ ХРИСТОСЛАВ ЗА ОТГОВОРА.Все пак щом става на 550 и 650 би трябвало да стане и за 750. Мисля да взема Нетгиъра, защото му дават скорост до 300 Mbps докато за LG до 54 Mbps.

8.  

9. rrd
    rrd е офлайн

Тук е от
    Dec 2010

Днес ми смениха дефектиралия LG 42 LD 750 с нов.Обаче като го донесоха да го пробваме беше отварян кашона преди това и тв-то беше пускано.Питам ги аз това да не е мостра защото е пускан телевизора, а отговорът беше ,че са го пуснали да видят дали няма проблем.В магазина такъв друг телевизор в момента не се предлагаше и отпада варианта да е от там.Възможно ли е от LG да са им изпратили мостра?Тези в магазина дали имат сервизни дистанционни да ги накарам да влязат в менюто и да видя наработените часове?Доста сложно ми се вижда влизането в сервизното меню което е описано на 1 страница.Има ли някакъв друг начин да видя колко време е работил?

10. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Бяха ли махани найлоните на телевизора,LG моделите най често идват с предпазни найлони по корпуса.Ако е било мостра найлоните задължително се махат за по добър търговски вид.

11. rrd
    rrd е офлайн

Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    Бяха ли махани найлоните на телевизора,LG моделите най често идват с предпазни найлони по корпуса.Ако е било мостра найлоните задължително се махат за по добър търговски вид.
    Точно това и в магазина ми казаха , че ако е мостра няма да ги има найлоните.Просто ми се видяха много нескопосано залепени.Ама май нещо си въобразявам.

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    Да,ама не.Току що ходих до ТМ,половината си бяха с найлоните,та това не е определящо.М/у другото отидох да видя Toshiba 40SL733 за 1300лв,но я нямаше и ми предлогиха LG42LD550.

13. rrd
    rrd е офлайн

Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от johny01
    Да,ама не.Току що ходих до ТМ,половината си бяха с найлоните,та това не е определящо.М/у другото отидох да видя Toshiba 40SL733 за 1300лв,но я нямаше и ми предлогиха LG42LD550.
    Мда много си прав.От там откъдето го взех обаче всички бяха с махнати найлони.Видях че тв-то е произведено ноември месец.Да е работило ,колко ще е работило.
    Благодаря на всички за отговорите!

14.  

15. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от nikolayvarna
    Не знам дали е точно за тази тема, но ще попитам.
    Телевизора е LG 32 LE5500, a DVD-то Panasonic SA-PT150.
    Свързам ги със скарт кабел, тъй като дивидито няма друг изход.
    Кабела е обикновен ментажки от 2-3лв, ще го заменя с нещо по-стабилно при първа наличност в магазин, но когато пусна да слушам тв-то през двд-колоните, се чува някакво ехо, тоест звука от телевизора и този от двд-то леко се разминават. Същото е и при звук от пуснат диск в двд-то, когато звука се чува и от телевизора.
    ....
    Ще се радвам ако имате идеи защо става така.
    колега, при мен има шум-пръщене в звука от топфилд приемника за цифрова вързан със скарт кабел, моя телевизор е LG 32 LE5300. Пробвай с по-хубав кабел, при мен шума намаля като го отдалечих от останалите кабели и контакти, но не изчезна съвсем...

А сега моля някой ако може да ми помогне - проблема ми е следния : ТВто е LED LG 32 LE5300, купих си Technisat TechniCrypt CX Conax CI module, за да гледам цифровата на blizoo без stb. Намери си всички програми автоматично, но след определено време /различно всеки път/ цифровата изчезва, остава радио и един канал blizoo телевизора дава на всички останали канали Scrambled Programme - оправя се след изкарване-вкарване на CAM модула при изключен ТВ - до следващия път когато покаже scrambled... В мануал тунинг пише Signal Strength - 9-10% , Signal Quality - 100% , интересува ме какво да направя, за да оправя проблема, ако проблема идва от Signal Strength - 9% какво да направя, за да се повиши ? ТВто е stock, нищо не му е ъпдейтвано/променяно освен настройка за държава - Финландия и Швеция пробвани , за да даде достъп до Cable DTV Tuning.

Предварително благодаря :P

16. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Здравейте извинявам се за спама ама защо немога да си кача филм на флашката над 5 гигабайта а флашката е 8 гига казва ми че няма място на флашката.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

форматирай я на NTFS

18. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

И субтитрите също ми изчезнаха това има ли значение от формата на флашката не ги разпознава тв-то

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 92 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14
  5. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе