То хубаво ,ама няма нищо общо с темата за LG, все пак между двата разликта е само в LED подсветката , гланцовия панел и дизайна при SL733 , иначе са почти еднакви и разлика в обработката на сигнала няма да има. Цената е ниска ,защото е в промоция.
То хубаво ,ама няма нищо общо с темата за LG, все пак между двата разликта е само в LED подсветката , гланцовия панел и дизайна при SL733 , иначе са почти еднакви и разлика в обработката на сигнала няма да има. Цената е ниска ,защото е в промоция.
Всъщност бях отворил няколко таба и леко съм се объркАл ... Извинявам се ... Ясно е че, SL е в промоция. Благодаря за мнението все пак.Първоначално публикувано от nkd
Здравейте колеги
Реших да си направя подарък за коледа с един LG 32LD420
Сега се мъча да му отключа movie плеара, защото само снимки и музика чете през USB'то
Понеже имам N95'ца та пробвах метода за отключване на сервизното меню обаче като въведа паролата( 0000) ми дава грешна парола
Смисъл правя стъпките 1,2 но шще като натисна бутон 1 и ми излиза да въведа паролата, която не става
Пробвах с различни избори на държави но пак едно и също
Да попитам също това ли е най удачния и безопасен начин да влезна и да си активирам плеара за филми или има и други "утвърдени" вече, защото четох из форума за други начини но незнам как са за този модел
Това с префлашването на софта малко ми се вижда рисковано затова искам само с gsm,a да пробвам но пустия код
С какъв код е този модел? Не е с 0000
здрасти sneka, това е най–безопасния начин, за модели 2010 като твоя не пробвай с downgrade firmware. Пробвай с парола 0413. Успех
Някои да има идей за моч проблем?
Актуалния firmware:Първоначално публикувано от krasi_cher
http://www.lg.com/ru/support/product...roduct-profile
С HDD проблемът може да е от недостатъчен ток от USB... Пробвайте с NTFS и автономно захранване на диска.
Благодаря за идеята но вече пробвах, без промяна :-(
Стана колега много мерси. По късно видях че даже го пише този код за тв'та от 2010г. -МерсиПървоначално публикувано от krasi_cher
Вече си гледам филми и е супер
Какво Ви е мнението за LG 32LE5500, заплюл съм си го, в Техномаркета го имаше за 1299лв, навсякъде другаде е за 1400, а до края на годината е с 5 год. гаранция без доплащане.
Ако случайно дойде в магазина ще го взема веднага, нямам време за мислене, затова ако имате мнение....
Искам да го свържа с компа, евентуално през wi-fi рутера от лаптопа към другия комп и от там с HDMI към ТВ-то, ама дали ще се получи....
Но основно за ТВ си го вземам де, иначе 37 инча е по-добър, с леко оскъпяване, ама не ми се събира на мястото. При този ми остават само 5см отгоре.
Моля да гласувате в новата анкета в началото на темата. Старата анкета не може да бъде прехвърлена в новата тема.
Някой да е запазил 03.00.12? Моля помогнете с моя проблем. Или ако не с фирм–а то поне с идеи. Благодарч предварително.
Здравейте!Имам проблем.Не знам как да изкарам аналогов аудио сигнал от LG 42LD750 към домашно кино Panasonic Ht 535.Телевизора има само оптичен аудио изход,но дом.кино няма такъв вход,а има само вход чинчове.Идеята ми е като гледам филми през Usb на телевизора да мога да случам звука през дом.кино.Знам ,че ще е само стерео,но пак ще е по-добре.
Ако някой има някаква идея да помага.Ще съм благодарен.Не ми е известно да има някакъв преходник от optical out към analog audio in,но пък знам ли ? техниката се развива.Дано някой се е сблъсквал със същия проблем.
Искам да попитам,дали някой знае на LG 32LD350-колко е оптималния размер на флашката която може да се зареди през USB плеъра?Благодфаря.
Ползвай изхода за слушалки (3.5мм plug).Първоначално публикувано от ivbel
Спокойно може да се сложи преходник....
https://www.americanconsumercables.c...ort/40645f.jpg
и да се ползват RCA-RCA интерконекти.
<<<<ADD>>>>
Пропуснах по-важното: как да накараме изхода за слушалки да работи като линеен изход?! Т.е. да не се влияе от Vol+/- и да не изключва високоговорителите на ТВ.
в менюто ToolOption3 значението на Headphone се прави 0
При мен изглежда така:
Gadnyara
И аз се сетих за този вариант,но още не съм го пробвал-нямам преходник ,но днес ще си купя.А това меню
Tool Option3 в сервизното меню ли е?Някакъв начин за влизане в него без сервизно дистанционно????Че нямам такова.
Всъщност ,защо ми е да чувам звук и от телевизора при вкл.жак за слушалките?Нали сигнала ще ходи към киното и дори е по-добре от телевизора да не се чува нищо.