Доколкото ми е известно можеш да пращаш сигнал само от някакъв плеър LG, но не и от ПЦ-то.Първоначално публикувано от BatGergi
Доколкото ми е известно можеш да пращаш сигнал само от някакъв плеър LG, но не и от ПЦ-то.Първоначално публикувано от BatGergi
Благодаря ти за съвета.Няма да занимавам повече съфорумците.Първоначално публикувано от krasi_cher
Малко линкове за LG TV 2009/2010- всичко на едно място
http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/Main_Page
http://habrahabr.ru/blogs/hardware/112062/
Не ти трябва сервизно меню за да разбереш колко е работил ТВ-то.В менюто на тв има опциа която показава времето на работа .Първоначално публикувано от ukrainian
metodirik - Би ли споделил как се вижда опцията която показава времето на работа -от менюто ?
Меню-червения бутон-информация за продукта. На някои модели обаче не го показва.
Първоначално публикувано от metodirikБлагодаря, ще го проверя в магазина.Първоначално публикувано от DJPRODIGY
Никой ли няма лични впечатления от този модел? Иначе изчетох почти всички ревюта, които имаеш в нета, както и посочените от hristoslav2. Общо взето ревютата бяха добри, като се споменаваше като основен минус отражението на екрана.
Моделите със "стъкло" пред панела освен добрият дизайн имат и някои минуси - отраженията влошават контраст ,черно(както е и при повечето плазми осветеноста е от голямо значение) ,ъгъл на гледане , при някои бройки влиза прах между стъклото и панела.Първоначално публикувано от ukrainian
Здравейте отново.Снощи реших и ъпдейтнах софтуера на телевизора LG 32LD350-v.3.03.18,но след това прочетох,че трябвало да се върнат заводските настройки.Аз го направих без тази операция,вярно всичко е наред,но искам да попитам,дали да върна по-ниска версия със ресет настройки и после да кача новата или да си го оставя така?А също знаете ли дали по този начин е обновен коректно софта т.е. без направения ресет?Благодаря.
Всичко си е наред с ъпдейта.Първоначално публикувано от waspa
Не е задължително да ресетваш предварително-но е препоръчително.
Да попитам и за едни 22" модела, към които съм се насочил за кухнята 22LE3300 и 22LE5500 по спецификации се различават само по разделителната способност. Тук във форума беше споделено, че може да се отключи player-a на LE3300 както и е пуснато 1080p. Въпроса ми е нали някакви съществени разлики в двата модела за 50лв разлика в цената?
За сега се стремя на еднаква Марка телевизори, като така се надявам да избегна проблеми с CA-модула. Ако обаче се разочаровам от "огледалния" екран на LE8500 май ще трябва да се откажа от LED с local dimming технологията, че другия такъв телевизор в момента е Philips, но цената там е доста по-голяма пък и доколкото прочетох не се справят съвсем с player-a или поне с БГ субтитрите. Или пак ще отложа пазаруването на телевизор или може би ще се насоча към някой LED с EDGE технология. Но то човек все като чете мнения и ревюта се получава точно обратния ефект вместо да хареса нещо, намира все повече недостатъци които сигурно няма и да ги забележи ако не е чул за тях или прочел.
Waspa пишеш че си ъпдейтнал TVто си до версия 3.03.18. Аз имам LG37LD420 със фърмуер версия 3.03.08 и се чудя дали да го ъпдейтна. Ти забеляза ли нешо ново или някакво подобрение в поведението на TVто след ъпдейта?
Ами абсолютно нищо различно не забелязвам.Прочетох из форума,че принципно май нито добавя функции,нито подобравя такива,ама да сме на гребена на вълната )Първоначално публикувано от kristruda
Здравейте,
Някой знае ли дали може да се стартира Time Machine за външен USB HDD на LG 42LE5500 и как, тази функция е активна за 42LE5600? Двата телевизора на еднакво шаси ли са?
Имам молба към всички притежатели на телевизори LG LE5500. Ако може да помогнете -зададоха ми въпрос на лични и честно казано ,не схванах напълно написаното до мен.
Доколкото знам моделите за Латинска Америка са на други шасита с различно сервизно меню. Моля някой собственик на 5500 да влезе и да снима сервизното меню- да постне снимките или да даде линк./така ще направя сравнение на двете менюта/
Ето и написаното до мен /alejandrocko е от Бразилия/
Явно ще трябва да му отговоря на португалскиПървоначално публикувано от alejandrocko