Страница 18 от 92 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 1376

LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2009

Re: LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от BatGergi
    Колеги някой да е пускал WI FI с донгъл или USB адаптор на LG LE 5300 има ли изобщо тази функция, в магазина ми казаха ,че адаптора не работи на този телевизор,благодаря на отзовалите се.
    Доколкото ми е известно можеш да пращаш сигнал само от някакъв плеър LG, но не и от ПЦ-то.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от krasi_cher
    Здравей waspa аз съсхто имам същия модел и чете доста формати. Между които .mp4, .mkv, .avi, .wmv, .vob . Моят е купен в Испания незнам каде е сглобен. И дали това има някакво значение. За твоя проблем ти давам моето мнение, виж с какъв фирмуеър е телевизора. Ако можеш сложи 3.03.18 има препратка на страница 10 и второ мисля че зависи как конвертираш в .mp4, ако е конвертиран файла за някое мобилно устройство, телефон или iPod/iPhone мисля че не го чете. Успех.
    Благодаря ти за съвета.Няма да занимавам повече съфорумците.

4. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

Малко линкове за LG TV 2009/2010- всичко на едно място

http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/Main_Page

http://habrahabr.ru/blogs/hardware/112062/

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от ukrainian
    Здравейте,
    След много търсене и чакане на модели с LED(local dimming) се спрях на LG 42LE8500. Прочетох цялата тема за LG и от нея разбрах, че освен със сервизно дистанционно няма начин да се влезне в сервизното меню на този модел. Има ли някой идея дали в Технополис или Техномаркет имат такова дистанционно, защото при покупката искам да проверя изработените часове? Във форума се предлагат и други решения за влизане в сервизното меню, но за съжаление не разполагам с някой от изброените модели телефони за използването им като дистанционно. Дадената схема за направа на дистанционно за влизане в сервизно меню дали ще работи за модела, на който съм се спрял? Ако има и по-нови начини за влизане в сервизното меню ще съм благодарен да споделите.

Ако някой от форума е собственик на такъв модел или има преки впечатления, ще се радвам да сподели.

Благодаря предварително.
    Не ти трябва сервизно меню за да разбереш колко е работил ТВ-то.В менюто на тв има опциа която показава времето на работа .

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

metodirik - Би ли споделил как се вижда опцията която показава времето на работа -от менюто ?

7. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Меню-червения бутон-информация за продукта. На някои модели обаче не го показва.

8.  

9. Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от metodirik
    Не ти трябва сервизно меню за да разбереш колко е работил ТВ-то.В менюто на тв има опциа която показава времето на работа .
    Цитат Първоначално публикувано от DJPRODIGY
    Меню-червения бутон-информация за продукта. На някои модели обаче не го показва.
    Благодаря, ще го проверя в магазина.
    Никой ли няма лични впечатления от този модел? Иначе изчетох почти всички ревюта, които имаеш в нета, както и посочените от hristoslav2. Общо взето ревютата бяха добри, като се споменаваше като основен минус отражението на екрана.

10. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от ukrainian
    Общо взето ревютата бяха добри, като се споменаваше като основен минус отражението на екрана.
    Моделите със "стъкло" пред панела освен добрият дизайн имат и някои минуси - отраженията влошават контраст ,черно(както е и при повечето плазми осветеноста е от голямо значение) ,ъгъл на гледане , при някои бройки влиза прах между стъклото и панела.

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Здравейте отново.Снощи реших и ъпдейтнах софтуера на телевизора LG 32LD350-v.3.03.18,но след това прочетох,че трябвало да се върнат заводските настройки.Аз го направих без тази операция,вярно всичко е наред,но искам да попитам,дали да върна по-ниска версия със ресет настройки и после да кача новата или да си го оставя така?А също знаете ли дали по този начин е обновен коректно софта т.е. без направения ресет?Благодаря.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от waspa
    Здравейте отново.Снощи реших и ъпдейтнах софтуера на телевизора LG 32LD350-v.3.03.18,но след това прочетох,че трябвало да се върнат заводските настройки.Аз го направих без тази операция,вярно всичко е наред,но искам да попитам,дали да върна по-ниска версия със ресет настройки и после да кача новата или да си го оставя така?А също знаете ли дали по този начин е обновен коректно софта т.е. без направения ресет?Благодаря.
    Всичко си е наред с ъпдейта.
    Не е задължително да ресетваш предварително-но е препоръчително.

13. Тук е от
    May 2006

Да попитам и за едни 22" модела, към които съм се насочил за кухнята 22LE3300 и 22LE5500 по спецификации се различават само по разделителната способност. Тук във форума беше споделено, че може да се отключи player-a на LE3300 както и е пуснато 1080p. Въпроса ми е нали някакви съществени разлики в двата модела за 50лв разлика в цената?

За сега се стремя на еднаква Марка телевизори, като така се надявам да избегна проблеми с CA-модула. Ако обаче се разочаровам от "огледалния" екран на LE8500 май ще трябва да се откажа от LED с local dimming технологията, че другия такъв телевизор в момента е Philips, но цената там е доста по-голяма пък и доколкото прочетох не се справят съвсем с player-a или поне с БГ субтитрите. Или пак ще отложа пазаруването на телевизор или може би ще се насоча към някой LED с EDGE технология. Но то човек все като чете мнения и ревюта се получава точно обратния ефект вместо да хареса нещо, намира все повече недостатъци които сигурно няма и да ги забележи ако не е чул за тях или прочел.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2010

Waspa пишеш че си ъпдейтнал TVто си до версия 3.03.18. Аз имам LG37LD420 със фърмуер версия 3.03.08 и се чудя дали да го ъпдейтна. Ти забеляза ли нешо ново или някакво подобрение в поведението на TVто след ъпдейта?

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от kristruda
    Waspa пишеш че си ъпдейтнал TVто си до версия 3.03.18. Аз имам LG37LD420 със фърмуер версия 3.03.08 и се чудя дали да го ъпдейтна. Ти забеляза ли нешо ново или някакво подобрение в поведението на TVто след ъпдейта?
    Ами абсолютно нищо различно не забелязвам.Прочетох из форума,че принципно май нито добавя функции,нито подобравя такива,ама да сме на гребена на вълната )

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Здравейте,
    Някой знае ли дали може да се стартира Time Machine за външен USB HDD на LG 42LE5500 и как, тази функция е активна за 42LE5600? Двата телевизора на еднакво шаси ли са?

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Имам молба към всички притежатели на телевизори LG LE5500. Ако може да помогнете -зададоха ми въпрос на лични и честно казано ,не схванах напълно написаното до мен.
    Доколкото знам моделите за Латинска Америка са на други шасита с различно сервизно меню. Моля някой собственик на 5500 да влезе и да снима сервизното меню- да постне снимките или да даде линк./така ще направя сравнение на двете менюта/

Ето и написаното до мен /alejandrocko е от Бразилия/

Цитат Първоначално публикувано от alejandrocko
    Здравейте
    Аз съм нов, аз съм от Латинска Америка
    Имам 32LE5500, аз позволяват машината на времето (TIME MACHINE)
    в страни като Бразилия този компютър идва с поддръжка за това.
    ако влезе в експлоатация меню (EZ настройки) можете да активирате (TIME MACHINE)
    ако това е така, че ще са склонни да се направи в менюто

благодаря
    и съжалявам, но този превод на Google
    Явно ще трябва да му отговоря на португалски

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 92 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14
  5. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе