Да,току що го видях Много добро ми се струва ТВ-то Значи ще трябва да избирам между SAMSUNG 40D6000 и LG 42LV5500 - определено се нуждая от помощПървоначално публикувано от Lance
Да,току що го видях Много добро ми се струва ТВ-то Значи ще трябва да избирам между SAMSUNG 40D6000 и LG 42LV5500 - определено се нуждая от помощПървоначално публикувано от Lance
James87тоя надпис е ,защото нямаш поддръжка на DTS звук/само Самсунг имат за сега/ -не е голям проблем ,но филмите с DTS ще трябва да ги прекодираш с Долби /DD ,AC3/ -става за 2-3 мин. ,писали сме много пъти ,като най-лесно беше с popcorn audio converter /или нещо такова беше /.Успех!
Благодаря много! Рових се из темите да потърся, ама то толкова много изписано, че не е особено лесно да се намери.. извинявам се за спам-аПървоначално публикувано от svetlio1
James, виж първа страница на тази тема. direct link: http://audioconverter.heartware.dk/tutorial/. Питай, ако има нужда. Веднъж подкарано, ще го правиш 'със завързани очи'. Е, 2-3 минути няма да стигат, но все тая...Първоначално публикувано от James87
Иначе ясно! Най-добрият плеър е в Самсунг ТВ.
Честито !Първоначално публикувано от James87
ТВ–то е много добро , но за другото има толкова много писано из форума / колегите вече го споменаха / , че това не е извинение за твоето учудване ! Липса на ДТС лиценз е проблема , и ъпдейт на фирма с по-нова версия никога няма да ти реши проблема ! Можеше да отделиш 1 час повече в четене , а и ТВ не се купува всеки ден ! Но и за това си има решение - вече е коментирано !
Така , че вади пуканките и си гледай " кефа " !!
Първо съм съгласен,Първоначално публикувано от Gadnyara
но второ, след като видях че Hyundai L110 вече е само 120 лв., и имайки предвид с колко превъзхожда всеки вграден плейър във всеки телевизор, мога да кажа, смятам че почти без изключение бих предпочел ТВ + външен Hyundai L110.
Едно много правилно разсъждение / може плеъра и да не е Hyundai , има и по-евтини / !
Да, определено е повече от ясно, че това е най-доброто решение, но за момента бюджета е тотално изчерпан и това ще се случи малко по-нататък във времето..а след като единия лаптоп изгоря от HDMI порта (говорихме за това вече в друга тема), засега единствената опция е през USB-то на телевизора Но като дойде време да се купува плейър ще поискам пак мнение, тъй като съм ви изключително благодарен на всички, които ми помогнахте с избора!Първоначално публикувано от civica
Привет emmaПървоначално публикувано от emma
Нека първо да уточним някои неща ,преди да ти предложа модел отговарящ на изискванията ти.
1. С какъв бюджет разполагаш ?
2. От какво растояние ще го гледаш ? Важно е да определим диагонала. Разбрах ,че нямаш място за 42 ,но може би ще събереш 37 инча.
3. Важни ли са екстрите за теб и кои от тях ?
Телевизора,който Svetlio1 е постнал с цена в Евро,го има в Техномаркет,но вариант 42 инча на цена 1600 лв.Модел 42LV570S - някой може ли да даде отзиви за него?
Какво те интересува ? Пълна спецификация http://www.lg.com/de/tv-heimkino-blu...v-42LV570S.jsp
На мен ми хареса много ,но 47" версия -в 3Д режим го поставям наравно със Самсунг и Панасоник /които досега единствено са ми харесвали/ ,нямах много време /а и не бях подготвен / да го тествам на СД сигнал -щеше да ми е интересно ,защото скоро взехме на познат 42LD650 и общо взето там малко изоставаха спрямо Самсунг и Тошиба.
Колега , докога ще го " дъвчем " този SD сигнал ? Новите ТВ не са оптимизирани за това архаично нещо - годината е 2011 и HD е навсякъде / поне 720р / , но не и у нас , но това скоро ще се промени , надявам се искрено !
civica,Първоначално публикувано от civica
Tи ако вземеш решение за покупка, не би ли тествал сигнала, който ще ползваш 98% от времето.
Бих , но обикновено това е невъзможно в магазина , а на HD сигнал всички по-нови ТВ-та работпт перфектно ! Скоро взех това решение и въобще не съм го пробвал , когато го купувах - включих го в контакта - работи , всичко от кашона беше в наличност , без липси и си го отнесох !