Страница 68 от 92 ПърваПърва ... 1858666768697078 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,006 до 1,020 от общо 1376

LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2011

Re: LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Ако ще те улесня, според мен 40D5500 може да не го мислиш, тъй като 40D6000 е 1450 лв., а е по-горен клас.
    Да,току що го видях Много добро ми се струва ТВ-то Значи ще трябва да избирам между SAMSUNG 40D6000 и LG 42LV5500 - определено се нуждая от помощ

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

James87тоя надпис е ,защото нямаш поддръжка на DTS звук/само Самсунг имат за сега/ -не е голям проблем ,но филмите с DTS ще трябва да ги прекодираш с Долби /DD ,AC3/ -става за 2-3 мин. ,писали сме много пъти ,като най-лесно беше с popcorn audio converter /или нещо такова беше /.Успех!

4. Тук е от
    Jul 2011
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    James87тоя надпис е ,защото нямаш поддръжка на DTS звук/само Самсунг имат за сега/ -не е голям проблем ,но филмите с DTS ще трябва да ги прекодираш с Долби /DD ,AC3/ -става за 2-3 мин. ,писали сме много пъти ,като най-лесно беше с popcorn audio converter /или нещо такова беше /.Успех!
    Благодаря много! Рових се из темите да потърся, ама то толкова много изписано, че не е особено лесно да се намери.. извинявам се за спам-а

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от James87
    Благодаря много! Рових се из темите да потърся, ама то толкова много изписано, че не е особено лесно да се намери.. извинявам се за спам-а
    James, виж първа страница на тази тема. direct link: http://audioconverter.heartware.dk/tutorial/. Питай, ако има нужда. Веднъж подкарано, ще го правиш 'със завързани очи'. Е, 2-3 минути няма да стигат, но все тая...
    Иначе ясно! Най-добрият плеър е в Самсунг ТВ.

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от James87
    Отскоро съм с LG 42LD750, като една от основните причини да го взема бе убеждаването ми от всичките продавач-консултанти, че вградените плейъри на LG са едни от най-добрите заедно с тия на Samsung, като нямало файл който да не тръгне. Е да, ама не...като му пусна някои .mkv файлове (май предимно на тези, които са рипнати на 720p) ми изкарва надпис "Неподдържан аудио кодек" и клипа/филма или тръгва без звук или пък изобщо не тръгва.
    Честито !
    ТВ–то е много добро , но за другото има толкова много писано из форума / колегите вече го споменаха / , че това не е извинение за твоето учудване ! Липса на ДТС лиценз е проблема , и ъпдейт на фирма с по-нова версия никога няма да ти реши проблема ! Можеше да отделиш 1 час повече в четене , а и ТВ не се купува всеки ден ! Но и за това си има решение - вече е коментирано !
    Така , че вади пуканките и си гледай " кефа " !!

7. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от Gadnyara
    Иначе ясно! Най-добрият плеър е в Самсунг ТВ.
    Първо съм съгласен,
    но второ, след като видях че Hyundai L110 вече е само 120 лв., и имайки предвид с колко превъзхожда всеки вграден плейър във всеки телевизор, мога да кажа, смятам че почти без изключение бих предпочел ТВ + външен Hyundai L110.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Едно много правилно разсъждение / може плеъра и да не е Hyundai , има и по-евтини / !

10. Тук е от
    Jul 2011
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Едно много правилно разсъждение / може плеъра и да не е Hyundai , има и по-евтини / !
    Да, определено е повече от ясно, че това е най-доброто решение, но за момента бюджета е тотално изчерпан и това ще се случи малко по-нататък във времето..а след като единия лаптоп изгоря от HDMI порта (говорихме за това вече в друга тема), засега единствената опция е през USB-то на телевизора Но като дойде време да се купува плейър ще поискам пак мнение, тъй като съм ви изключително благодарен на всички, които ми помогнахте с избора!

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от emma
    Наистина имам нужда от съвет!

Кажете кой от тези двата си заслужава LG LE5300 и LG LV3550 ?

Или ако предлагате нещо по-добро за тези пари : )
    Освен това виждам, че тук са по-актуални 42" и нагоре, но аз нямам толкова място... затова избирам измежду 32 инчовите.
    Привет emma
    Нека първо да уточним някои неща ,преди да ти предложа модел отговарящ на изискванията ти.
    1. С какъв бюджет разполагаш ?
    2. От какво растояние ще го гледаш ? Важно е да определим диагонала. Разбрах ,че нямаш място за 42 ,но може би ще събереш 37 инча.
    3. Важни ли са екстрите за теб и кои от тях ?

12. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Телевизора,който Svetlio1 е постнал с цена в Евро,го има в Техномаркет,но вариант 42 инча на цена 1600 лв.Модел 42LV570S - някой може ли да даде отзиви за него?

13. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Какво те интересува ? Пълна спецификация http://www.lg.com/de/tv-heimkino-blu...v-42LV570S.jsp

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

На мен ми хареса много ,но 47" версия -в 3Д режим го поставям наравно със Самсунг и Панасоник /които досега единствено са ми харесвали/ ,нямах много време /а и не бях подготвен / да го тествам на СД сигнал -щеше да ми е интересно ,защото скоро взехме на познат 42LD650 и общо взето там малко изоставаха спрямо Самсунг и Тошиба.

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , докога ще го " дъвчем " този SD сигнал ? Новите ТВ не са оптимизирани за това архаично нещо - годината е 2011 и HD е навсякъде / поне 720р / , но не и у нас , но това скоро ще се промени , надявам се искрено !

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Колега , докога ще го " дъвчем " този SD сигнал ? Новите ТВ не са оптимизирани за това архаично нещо - годината е 2011 и HD е навсякъде / поне 720р / , но не и у нас , но това скоро ще се промени , надявам се искрено !
    civica,
    Tи ако вземеш решение за покупка, не би ли тествал сигнала, който ще ползваш 98% от времето.

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Бих , но обикновено това е невъзможно в магазина , а на HD сигнал всички по-нови ТВ-та работпт перфектно ! Скоро взех това решение и въобще не съм го пробвал , когато го купувах - включих го в контакта - работи , всичко от кашона беше в наличност , без липси и си го отнесох !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 68 от 92 ПърваПърва ... 1858666768697078 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14
  5. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе