Страница 6 от 92 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 1376

LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

Re: LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от morfeus
    Сега аз конкетния модел го нямам, така или иначе тв-то ми е по-висок клас и там всичко е ок и няма нужда от допълнителни неща.Обаче това за дистанционното нещо не го разбрах, кво като има копче за суб, то се отнася само за тв програмите, например като Дискавъри, когато не ти излизат субове да го натиснеш и да тръгнат.Аз имах предвид когато си качил наприме филм на флашка и да ти подкарва субове, а тогава точно това копче въобще не работи.Субовете се настъройват и пускат от основното меню.Поне при мен е така, предполагам и за този модел би било същото.
    FAQ:Когато пускам филми през USB флаш субтитрите са на маймуница. Какво да правя?
    Ако избера страна България или друга кирилска всичко е ок но нямам телевизия?!
    Натиснете червения бутон на телетекста -> излиза ви меню от което може да промените субтитрите да са на кирилица.
    Поне на LH серията е така

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от yakovcho
    В Техномаркет ми искат 80 лв. да ми отключат плейъра на LG42LD420, за да плейва филми от USB. Много ли е 80 лв. за това и мога ли да си го направя сам?
    За <80лв има DVD/DivX плеъри с USB порт. Т.е. цената е безумно висока.

Всичко е написано в темата (стр. 1).
    По моя преценка, 30-35лв, около 1 инженерен час.
    На мен ми е най-лесно с варианта с RS232 кабел...работи на моя LD420.
    Задачата е много лесно, но това според техническите Ви способности и оборудване.

4. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от JovaniJo
    FAQ:Когато пускам филми през USB флаш субтитрите са на маймуница. Какво да правя?
    Ако избера страна България или друга кирилска всичко е ок но нямам телевизия?!
    Натиснете червения бутон на телетекста -> излиза ви меню от което може да промените субтитрите да са на кирилица.
    Поне на LH серията е така
    Е да ама при по-новите, моя е LG 42LD750 е съвсем различно, както и да е да не оспамваме темата.Мисълта ми беше да помогна на човека, като все си мисля че за субове трбябва да се цъкне в сервизното.

5. Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от Hammerheart
    Здравейте колеги,
    Преди повече от година закупих 32LH2000 и сега когато научих, че мога да си отключа USB-то реших да се пробвам, но за съжаление открих проблем още в началото. Процедурата започва с установяване на наличната версия на FW, което аз не успях да направя защото нямам диагностика.

И сега какво? - Или слагам 3,15 и след отключване ъпгрейдвам до каквото ми препоръчате /примерно 3,55/ или не правя нищо защото може да разстроя телевизора поради незнаене на наличната версия ...
    Моля тези, които са имали подобен проблем да помогнат!
    Има много по-безопасен начин за влизане в сервизното меню чрез един-два светодиода свързани към изход за тонколони/слушалки и MP3 файлче, погледни из форума. Аз така си активирах плеъра без всякакви смени на фърмуер.

6. Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от yakovcho
    Здравейте,

В Техномаркет ми искат 80 лв. да ми отключат плейъра на LG42LD420, за да плейва филми от USB. Много ли е 80 лв. за това и мога ли да си го направя сам?

Благодаря предварително
    LD465 в момента е на промоция за 1100 лв. и е с работещ плейър ...

7. rrd
    rrd е офлайн

Тук е от
    Dec 2010

В сайта на LG прочетох следното:
    "В малко вероятния случай, при който Вашият съвсем нов LG продукт не работи изрядно, моля до 3 работни дни след покупката да върнете продукта директно в магазина, като той поема отговорност за замяната на продукта."
    Това май означава че срока за връщане не е 7 дни а 3.Или не съм разбрал правилно.
    Аз го занесох пък да видим какво ще стане.

8.  

9. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Има закон за потребителите и не представителството решава , 7 работни дни

10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от morfeus
    Е да ама при по-новите, моя е LG 42LD750 е съвсем различно, както и да е да не оспамваме темата.Мисълта ми беше да помогна на човека, като все си мисля че за субове трбябва да се цъкне в сервизното.
    За да ти вървът нормално субтитрите трябва името на файла да е АБСОЛЮТНО еднакво със това на видео файла и да няма интервали във името на файла. За останалото JovaniJo е прав.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Hammerheart
    Много жалко, но в такъв случай няма да рискувам.
    Благодаря за инфото!
    Опитай. Ако нещо се променят цветовете ,има вариант за връщане на старата версия на фърмуера-описано е във FAQ.

12. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Да се похваля с новата си придобивка - 42LD750 - взех последната бройка от Технополис(Плевен), на около 10 дни работа както ме увери консултант-продавача.Пък и на повече дни работа да е - не е фатално, както при плазмите.
    Поставих го на страна Унгария(както и беше в магазина) - по този начин хвана около 140 цифрови програми(в това число и кодираните канали, които няма как да гледам директно, тъй като не се предлага карта) и 47 радиа + 51 аналогови програми от местната кабеларка.На страна Финландия бяха "само" 107 ТВ програми + 30 радиа.
    Съответно на "Финландия" имаше 2-3 екстри повече за NetCast-a, а пък това съдържание е достъпно при страна Унгария:
    [img width=800 height=600]http://kachi-snimka.info/images/cqs1292956444g.JPG[/img]

Лошото е, че не мога да задам Плевен в АcuWeather - за България са активни само 8 града:
    [img width=800 height=600]http://kachi-snimka.info/images/bwy1292956659s.JPG[/img]

Засега това са ми впечатленията, не съм пробвал филми през плеъра на телевизора(няма и да ползвам тази екстра - ще се гледат от PC-то + HDMI-кабел към ТВ-то).

13. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Опитай. Ако нещо се променят цветовете ,има вариант за връщане на старата версия на фърмуера-описано е във FAQ.
    Отключих УСБ-то и скритите функции без да даунгрейдвам
    Вчера пробвах с двата ОК бутона и за мое учудване отворих сервизното меню.
    Това значи ли, че съм съ ФУ 3.15? Предполагам, че ДА и ще ъпгрейдвам до 3.55 безпроблемно. След това може би ще ми се отворят и липсващите за момента функции, като диагностиката например

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

neznaiko
    Честито най-после..

Hammerheart
    Честито и на теб. Вероятно си със 3,15 или по-малка/стара/ версия и за това е станало.

16. Тук е от
    Dec 2010

ЗДР.
    Някой знае ли с каква матрица са LG 32LD650?

17. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от b_i_l
    ЗДР.
    Някой знае ли с каква матрица са LG 32LD650?
    S-IPS на LGDisplay

18. Тук е от
    Dec 2010

Последни /надявам се/ въпроси относно 32LH2000
    Първо да спомена, че още не съм ъпдейтвал ФУ от 3.15 с цел лесен достъп до сервизното ако ще се наложи да оправя нещата от там.
    1. Опитах се да изкарам звук от жака за слушалки на телевизора през домашното кино. Нищо. Звук ни от ТВто ни от домашното кино. Във форума е описано решение на подобен проблем чрез смяна на AUTO вместо LPCM. Аз изобщо нямам такива в менюто.
    2. Нямам субтитри в УСБ режим. Файла на субтитрите и видео файла са с еднакви имена. Менюто, което излиза при натискане на червения бутон е неактивно /заключено/ с изключение на бутона за формат на картината.
    Може ли да се направи нещо?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 92 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14
  5. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе