Страница 69 от 92 ПърваПърва ... 1959676869707179 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,021 до 1,035 от общо 1376

LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Re: LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

В близките 2 години едва ли нашите тв канали ще преминат на ХД /те до 2015г още ще тестват DVB-T / ,а както и да го въртим ,все пак си гледаме и тях .Като си вземам сега тв ,искам да се справя с наличните сега основни сигнали /а и на 47" и нагоре има значение -повярвай/ -след 2-3 години ще го мислим -я камилата ,я камиларя .
    ПП-Колкото и да не ни се иска -вървим назад -пример :досега Ринг и Бтв екшън поне предаваха с прилично качество и в 16:9 мачовете от родното първенство по футбол - тази година прогресът е ,че ТВ7 и БНТ1 вече излъчват в 4:3 -та какво казваше за ХД-то в БГ-то...?

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Казвах , че е хубаво по-скоро да го има , но надеждата умира последна ! Добре , че е кабеларката , че да гледам HD ! Иначе мъкааа !
    То аз и затова не си купих скъп ТВ / " дадох " само 699 лв за 37 " / , няма смисъл поне в близките 2-3 години !

4. Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от Gadnyara
    Ако това не помогне, следва наливане чрез COM port...
    * Записвате на USB Flash drive папката LG_DTV, в нея firmware.
    * Включвате флашката в USB входа на телевизора (при спрян ТВ), стартирате ТВ и игнорирате/отказвате предложението за автоматичен update.
    * натискате MENU от дистанционното след това поставяте курсора на иконата OPTIONS -БЕЗ ДА ВЛИЗАТЕ В ПОДМЕНЮТО и натискате СЕДЕМ пъти бутона FAV.
    * Ще ви излезе меню за принудително флашване на софтуера. Не маркирайте със зелен/червен бутон модулите.
    * Натискате бутона ОК - телевизора започва инсталация и като достигне 100% се саморестартира и готово.

П.п. Не се променя името на firmware -както е кръстен от LG, така го оставете!
    Всички действия по софтуерни промени са потенциално опасни и на собствена отговорност!
    Благодаря много, това за принудителното флашване не го знаех, но още онзи ден успях да кача новата версия.

Поздрави и успешна седмица!

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

По спесификациите с които разполагам за LW5500, LV5500 - трябва вече да имат скайп....
    SKYPE Ready YES(2011.July launch)

Contents Providers Facebook, Twitter, Google map, Accedo game, Diva, Vtuner, BBC, Tagesschau, Telefonica, FASTWEB, O2, PT, SF anytmem, Viasat, RTL, Videioland, Oprange, Acetrax, MLB,:Youtube, Piccasa, Accuweather, Orange, Maxdome
    (CIS : Yandex, CDCOM, Yota)

App. Store (1H - UK, FS, DG, IS, ES only, 2H- Pan EU)
    Wifi (Ready, No Dongle in the Box)
    DVR (Built-in/Ready) (ES, Ready)
    Magic Motion Remote Control (Ready, dongle for sale)
    Tool Name LW55 и за двата модела това означава че са на едно шаси

Model Name LW5500 LW4500 LV4500 LV4500 LV5500 LV3550 LV3400 LV2500 LK650 LK530 LK450 LK430 LK330
    Chassis Name BCM S7M+ BCM S7M S7 S7 S7 S7 S7M+ S7M S7 S7 S7

6. Тук е от
    Aug 2011

Здравейте!

Нова съм във форума и много се надявам,че тук ще получа помощ,защото другаде не ме отразяват

Ще си купуваме LCD телевизор.Бюджетът ни е ограничен до 850 лв,така,че вариантът за нов и скъп модел отпада.

Изискванията са ни:
    FUll HD
    цифров тунер
    голям контраст
    хубав звук
    добро обслужване при повреда
    VGA вход/изход/незнам как точно се казва/,но идеята ни е да гледаме филми през компютъра,а това може да стане само с VGA/VGA м/м кабел,тъй като видеокартата ни е вградена и няма изход.
    И не на последно място да е 40/42 инча

Просто искаме голям телевизор,с хубава картина и да става и за монитор

Колебанията са ми между тези:
    LG 42LD450 http://www.technomarket.bg/products/09072748/lg-42ld450
    SONY KDL-40P3600 http://www.technomarket.bg/products/...ny-kdl-40p3600
    PHILIPS 42PFL3605H http://www.technomarket.bg/products/...ips-42pfl3605h
    Или пък този,който в момента е на промоция:
    http://www.technomarket.bg/products/09084353/lg-42ld465 -доста клоня към него
    Приемам всякакви други предложения и на други марки,това не са окончателни избори.Аз и идея си нямам.Оставам с впечатление,че всичко е въпрос на късмет,а не на марка Само да не са над 850 лв :rolleyes:

LG-тата ми харесват най-много като дизайн,точно затова пиша и в тази тема конкретно,но предполагам,че сте запознати и с другите марки.

7. Тук е от
    Aug 2011

Здравейте днес бях в техномаркета харесах тези 2 телевизора LG 42LW570S и LG 47LW4500 единия е по-голям но виждам че е от по-нисък клас ще гледам Булстатком през HD приемника им и имам мултимедия плеар на ASUS питането ми е до 2000лв кой да взема искам прилично 3Д да конвертира детските които са с 1080Р в 3Д ако има и друга марка и модел думайте днес ще ходя в един приятел да видя едно сони 40ка NX720 при него как е защото в техномаркета не ми хареса 3д-то на СУМСАНГ и СОНИ нещо ми трепти казват че е от луменесцентните лампи ама не вярвам честно давайте съвети моля ви се .

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

elfi4ka Добре дошла в форума !

LG 42LK450 ! Имам такъв , но 37" - без забележки , а имам претенциите да разбирам малко от тази материя ! Но не е нужно да ми вярваш !

Голям контраст - голям майтап !! И това за хубавия звук от ТВ - просто не става !! А и компа ти е за ъпгрейд !
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1312984200[/time]_________________________________________________

blackvivaro , LG 42LW570S е един модерен 3D Full HD LED TV , модел 2011 ! Другото - пасти да яде !

10. Тук е от
    Aug 2011

civica благодаря за топлото посрещане :rolleyes:

Аз също така си мисля.
    Може ли само д апогледнеш какво допълних още в поста.Сега видях,че единия промоционален на LG с всичките ми изсквания го има и то на цена от 750 лв.
    Става въпрос за този:
    http://www.technomarket.bg/products/09084353/lg-42ld465

Може ли да ми кажеш дали е добър и струва ли си също толкова,колкото и 42LK450?

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Ей , тези връткат едни промоции , че да се объркаш още повече !

LD465 е почти като LK450 , но е модел 2010 ! Може да ги сравниш на място , но освен разлика в цената и дизайн , друго няма да забележиш ! Чак по-добър , не е , но е по-евтин в момента и то докато свършат бройките !

12. Тук е от
    Aug 2011

Значи да го взимам него какви са предимствата и недостатъците стига да не ти пречи че ти отнемам от времето къде мога да прочета за този телевизор

13. Тук е от
    Jun 2011

Някакви идеи как да калибрирам един LG 47LW650S?

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , това е доста нов модел и отскоро е на пазара и няма все още отзиви за него , а ти искаш данни за настройка ! И какво не ти харесва , че искаш това - иначе може да си купиш малко техника и софтуер за хиляди " левра " и да си калибрираш бройката !

А иначе наясно ли си как става самата калибровка , колко време отнема , какво се мери , при какви стандарти и т.н. ? Само питам - нищо лично !
    Ако ли не , в БГ има 2,3,4 човека с техника и може да ти свършат работа ! Но ще си платиш ли ?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1312986060[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от blackvivaro
    Значи да го взимам него какви са предимствата и недостатъците стига да не ти пречи че ти отнемам от времето къде мога да прочета за този телевизор
    Труден въпрос ! Доста нов модел , от април 2011 е на пазара и няма широки отзиви от ползватели , но виж из темата за LG , май имаше един линк на братята - руснаци за този модел , но може и да греша !
    А и с кой модел да го сравня ? ТВ -то си го бива за тези пари !

16. Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Ей , тези връткат едни промоции , че да се объркаш още повече !

LD465 е почти като LK450 , но е модел 2010 ! Може да ги сравниш на място , но освен разлика в цената и дизайн , друго няма да забележиш ! Чак по-добър , не е , но е по-евтин в момента и то докато свършат бройките !
    Искаш да кажеш,че този промоционалния е по-нов модел като година?
    А LD450 от коя година е?

Хмм....дано се окаже,че и картината му е по-хубава,че да не се чудя,а и да спестя 100 лв.

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

LD450/465 сa модели 2010 и е на промоция , за да разчистят склада за новите модели от 2011 , като LK450 и по-високите серии , които още ги няма у нас !

Картината на LK450 / имам лични наблюдения / на HD сигнал е " трепач , " спира ти часовника " ! Но предполагам , че и за LD серията е така !

А ако спестиш някой лев го дай за озвучителна система или нова видео-карта за компа !

18. Тук е от
    Aug 2011

civica още веднъж ти благодаря за изчерпателната информация и отделеното време

Ще отида с ясната нагласа какво искам,само дано не харесам нещо друго и пак да започне чуденето

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 69 от 92 ПърваПърва ... 1959676869707179 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14
  5. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе