Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 44 от 96 ПърваПърва ... 3442434445465494 ... ПоследноПоследно
Резултати от 646 до 660 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от salky Виж публикацията
    Имам чуството че имам фолио на екрана на TV то......Възможно ли е?
    Да така е, но не го пипай -това е антиотражателният филтър! Всички модели с гланцов екран го имат.

-----
    http://www.lg.com/levant_en/support/...43578-en-LGELF

LCD Телевизоры LG. Обсудим. (Новички, для начала, прочитайте ЧаВо, ссылка на первой странице!) (часть 13) [40] - Конференция iXBT.com
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-09-13 в 13:25.

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2011

Отново ти благодаря.......

- - - - - - - - - -

Щях да се опитвам да го отлепвам.......ужас.......

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2013

Здравейте, искам да Ви попитам как точно да свържа рутера с тв-то. Рутера ми е TP-Link WR740N a TV-то 42LW579S-ZD. Като го свързвам на авт. настройки става след рестарт на рутера и веднага се свързва но след изкл. и вкл. на тв настройките вече не важът. Искам да мога да ползвам телефона си като дист. но нещо не мога да свържа рутера. Сега ползвам второ ИП през кабел директно от суича, и телевизора интернета работи перфектно, но тъй като нее с една и съща мрежа с телефона и немога да ги свържа. В началните постове видях, че може да се свърже телевизора с WiFi точка за достъп но незнам как точно се настройват. При авт. настройки ми изписва DHCP не е активиран или нее наличен, въпреки че е активиран в рутера. Благодаря предварително...

5. Тук е от
    Aug 2013

Странно защо на официалния сайт на LG няма вече фърмуера за сваляне,а само SmartShare? Става въпрос за 42LA620S ,42La691S..

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Явно ще качват новия, аз от две седмици съм с 4.00.21 а на сайта стоеше 3.00.40

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

8.  

9. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от sinclar81 Виж публикацията
    Здравейте, искам да Ви попитам как точно да свържа рутера с тв-то. Рутера ми е TP-Link WR740N a TV-то 42LW579S-ZD. Като го свързвам на авт. настройки става след рестарт на рутера и веднага се свързва но след изкл. и вкл. на тв настройките вече не важът. Искам да мога да ползвам телефона си като дист. но нещо не мога да свържа рутера. Сега ползвам второ ИП през кабел директно от суича, и телевизора интернета работи перфектно, но тъй като нее с една и съща мрежа с телефона и немога да ги свържа. В началните постове видях, че може да се свърже телевизора с WiFi точка за достъп но незнам как точно се настройват. При авт. настройки ми изписва DHCP не е активиран или нее наличен, въпреки че е активиран в рутера. Благодаря предварително...
    Резервирай си IP-to на телевизора в DHCP-to на рутера по MAC адрес. За да ползваш телефон/таблет/ или какво да е друго мобилно у-во за дистанционно, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да са в една мрежа с телевизора (няма значение дали по кабел или по WiFi) - Може ТВ-то да е свързано с кабел с рутера а телефона безжично. Всичко това се прави от рутера. Ако нямаш представа как да го конфигурираш , по-добре се обърни към някой който има опит.

10. Тук е от
    Oct 2007

Отговор: LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Здравейте,

Имам LCD TV LG 32" на 5 години, извън гаранция. От няколко дни имам проблем с включването. При пускане от дистанционно или директно от телевизор, зелената лампа на индикатора светва 2 пъти, след което телевизора се връща в изходно положение - червена лампа на индикатора. Така се случва до 10-15 пъти да го "пусна" преди да тръгне. Проблемът се наблюдава основно, след като телевизорът не е работил по-дълго време - цяла нощ.

Молбата ми е за съвет какъв може да е проблема и за читав извънгаранционен сервиз в София.

Благодаря!

11. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Цитат Първоначално публикувано от persizi Виж публикацията
    Аз не си искам парите, ако не мога да го сменя с 42LN570S, няма смисъл. Но не мисля да се занимавам. Както е написал hristoslav2 и 2-те технологии си имат предимства и недостатъци. Предполагам, че колкото по-бързо приема недостатъка (за мен е само един, но голям) на гланца, толкова по-рано ще бъда наппълно щастлив от покупката .
    Гланца е проблем единствено ако в стаята има голям брой светлини и лампи, които се включват и се отразяват в телевизора, но ако помещението е тъмно -> с две ръце за гланца. Преминал съм през glossy, light coating и hard coating и определено Glossy е най-добрия избор и за телевизор не бих избрал матов освен ако помощението не е силно осветено и няма възможност да се затъмни през деня.

12. Тук е от
    Jun 2011

Ами както споменх нещата са малко субективни. Няма как хола ми да е напълно тъмен защото това означава да е винаги да е нощ и лампата да е изгасена. Във всички останали случаи, когато има някакъв друг източник на светлина освен телевизора, без значние къде се намира той, дори да е зад телевизора, пак има дразнещи отражения на по-тъмен фон.

13. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от competition Виж публикацията
    Здравейте отново!
    От няколко часа насам след ъпдейта проблем със звука за сега не се забелязва (47LM660S)
    Hristoslav2 ако може да се обърна за въпрос към теб а той е през firmware-а може ли да се фиксне процесора или цифровия тунер на телевизора и оттам пък да оправят звука?
    Здравейте ,да попитам тези които са на МСАТ,дали след ъпдейта е ОК звука.
    Смятам да мина към тях с карта в телевизора който е от проблемните LM669.Ако продължават проблемите,няма смисъл да сменям доставчика.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2013

Цитат Първоначално публикувано от arsenal Виж публикацията
    Здравейте ,да попитам тези които са на МСАТ,дали след ъпдейта е ОК звука.
    Смятам да мина към тях с карта в телевизора който е от проблемните LM669.Ако продължават проблемите,няма смисъл да сменям доставчика.
    Днес бях на прага да си сменя телевизора и от сервиза ми ъпдейтнаха новата версия, засега 2 часа няма проблем. Става въпрос за МСАТ и тв 42ЛМ669С. Утре ще пиша пак.

16. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2013

Здравейте,

В темата за "Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница" зададох почти реторичен въпрос за избор на телевизор съобразно две задачи. Благодарен съм на Всички, коментирали питането им. Към онзи момент имах яснота за избора си, но...

Задачите не са се променили, но след едно гостуване снощи и разглеждане на един LG 47LM690, се изкуших от лека модификация на търсенето. Поради което ми възникна въпроса:

LG 42LA6130 има ли вграден Wi-Fi и на лице ли е пускане на DLNA през Wi-Fi?

В българската версия на сайта на LG - LG 42LA6130 - LG телевизори се твърди, че този модел има вграден Wi-Fi?!? Но в "Мрежа" не виждам DLNA през Wi-F. От друга страна във "Заден панел" се казва, че има LAN за интернет и DLNA.

В италианската версия на LG за същия модел - TV Cinema 3D, LG 42LA6130, TV LED Full HD | Televisori LG в "Smart Sharing" се казва, че DLNA e през кабел. Никъде не виждам наличие на вграден Wi-Fi, но в "Connessioni" отново се уточнява наличие на LAN порт.

Общо взето новата идея, с която експериментирам е: 3D DLNA Wi-Fi телевизор без Smart. И инфото в българската и италианската версия на LG ми идва объркващо...
    Този пост е редактиран от KaHa; 17-09-13 в 17:51.

17. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Колега , само си чел ли ? Защо не го тестваш на място и да го разгледаш наживо . Друг вариан е 42LN575S с гланцов екран , ако не те бърка .

18. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

LG LA6130 е телевизор от low-end сегмента на моделите им, тоест от нискобюджетните телевизори.

Успех с експериментите!
    KaHa одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 44 от 96 ПърваПърва ... 3442434445465494 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе