Здравейте, имаме LG 42LD750 и ме интересува мога ли да си го свържа с гъгулския профил на Youtube?
Здравейте, имаме LG 42LD750 и ме интересува мога ли да си го свържа с гъгулския профил на Youtube?
Здравейте.Вчера се прибрах и видях че червения диод на Тв. LG 42LA620 мига непрекъснато а не свети постоянно.Опих да пусна телевизора но не реагира по никакъв начин на дистанционното.Едно от момчетата в техномаркет ми каза че може би се е включила някаква защита ако е имало токов удар.Въпроса ми е има ли такава защита или работата е за сервиз.
п.п. извинявам се ако въпроса ми не е за тази тема.
И на мен ми се стори малко нереално за това реших да попитам тук.И дали някой се е сблъсквал с подобен проблем.
Пробвай с изключване и наново включване в контакта. Разкачи всичко свързано с него - сет-топ-бокс, комп, DVD...
Може да има проблем със захранващият блок. Ремонтът ще отнеме 1-2 седмици, докато получат нов и го подменят.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-04-15 в 23:28.
Пробвах но няма ефект.И понеже все още е в гаранция го закарах в техномаркет.Лошото е че сега са празници и ще го изпратят в сервиз чак към сряда.
да. при мен стана веднъж (още първия ден... на 3тия час бацане) освен картината изчзваше и звука. още съм със 04.33.22, трябваше да дам фабрични настройки и после тв не запали, трябваше да го изключа от тока за 5 мин. (докато се разредят кондензаторите) и пак да го включа... интересното е че и при мен няма наличен ъпдейт...
По-късно тази година ще се появи по-евтин 4K OLED (очаква се 3500 EUR за 55 "- подобен ценови диапазон на EC930)
EG910-Series Това е потвърдено от германски дистрибутори и ето го тук изброен:
OpenSource Code Distribution
Изказване на Робърт Тейлър, продуктов мениджър за LG UK, потвърждава слуховете за евтини 4K OLED TV, уж 55EG910V;
http://www.insideci.co.uk/articles/r...case-2015.aspx
http://www.displayandsoundcalibratio...-lg-ec-930v-2/
LG 65EG9609 im Test (1): Ist OLED die bessere TV-Technologie? - DIGITALFERNSEHEN.de
http://www.displayandsoundcalibratio...-lg-ec-930v-2/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-04-15 в 21:16.
Преди малко проверих с коя версия съм. Оказа се 04.41.32. В момента няма нова версия за обновяване. Аз наскоро обнових и получих подарък проблем - невъзможност за настройка на субтитрите. Показваше ми само малки и не ме пускаше до другите настройки за тях. Върнах заводските настройки и нещата се оправиха. Вече няма да обновявам. Това, което от LG са направили с руските телевизори е пълна безотговорност и граничи с лудост.
до KIKI RIKI
- - - - - - - - - -
Бих ти препоръчал да си купиш някакъв разклонител със защита ( не се знае колко помага, струва над 20 лева) и задължително с мрежов двуполюсен ключ. В него включи всичко. Когато свършиш с гледането, изключи си ТВто и другите нещица по добрия стар метод от едно време. По този начин шансът нещо да ти изгърми от тока се намалява многократно. Няма защо да се правим на европейци. Явно качеството на захранването не е добро.
Този пост е редактиран от komet; 18-04-15 в 12:48.
LG AN-MR500: Smart Magic Remote Control for LG Smart TVs | LG USA имам това дистанционно + LB730V, обаче не мога да вдяна как да настроя да ми управлява декодера на кабелната... въобще не намирам менюто за настройка set top box...
Изглежда че, LA620s не поддържа високите канали при връзка на 5 Ghz. Днес след като сложих DDWRT и избрах канали предназначени за Канада (над 149 канал) установих, че телевизора не може да намери мрежата.
Имам LG LA740 и от повече от година ползвам magic дистанционното за управление на приемника на булсат. От няколко дни обаче това не става. Пробвам да настроя дистанционното наново, в менюто за избор на модел приемник избирам big sat (на който си беше и преди) и ми изписва - не може да се изтегли информация за дистанционното управление. Това ми изписва и при опит да избера друг модел set top box
20150418_225408_HDR.jpg
Някой, нещо?
Пичове помагайте.....
Става въпрос за телевизор 42" модела е 671V .....Имам няколко проблемчета:
Първо като го пусна ако е след стартирането на Булсата нямам звук, а картина си има. За да дойде звука, трябва да изключа булсата и пак да го включа и тогава тръгва звука...Това нормално ли е?
И сега по-гадното --- днес айде да пуснем филмче от лаптопа и дотам.... "Няма сигнал" Само това. Връзка през ХДМИ кабел. Досега на стария телевизор Тошиба никакъв проблем - само слагам кабела в лаптопа и всичко си тръгва на ауто.. тук не иска. След доста мъки пробвах да рестартирам лаптопа и го засече тв-то, тръгна но без звук. Помагайте моля ви!!!
- - - - - - - - - -
Малко развитие по темата - не е от кабела, пробвано.... ТВ ми го показва като връзка DVI смята го за монитор... Давайте съвети че се побърках