trademark_niki
https://forum.setcombg.com/index.php/topic,58956.0.html
trademark_niki
https://forum.setcombg.com/index.php/topic,58956.0.html
Как ги нави да ти добавят по-дълга гаранция? Като им каза, че стария ти телевизор е имал остатъчна преди да изгори?Първоначално публикувано от trademark_niki
Аз все още се чудя дали да ходя да добавям още 3 години към гаранцията за 290лв. Имам още 3 дни да реша.
За въпросната удължена 5-годишна гаранция, моят TX-P50VT30E го регистрирах преди да е минала и седмица от покупката му. До края на срока, който бяха дали от Панасоник, никакъв отговор-сертификат не получих. След три месеца ще стане на година и за щастие съм нямал никакви грижи с него от рода на шум от вентилаторите или прогаряния.
Предвид размерите му, въобще не ми се мисли /не дай си боже/, ако се наложи да го мъкна по сервизи.
w00x, добавяй, че да не стане да добавяш после повече.
raziel66, не се ли свърза навреме с представителите за обяснение?
hristoslav2 благодаря - чел съм темата, но май ще се спра на оригиналните било то и само един чифт, нататък може и чифт от тези.
w00x - как ги навих, старият го купих при такива условия, в добра промоция и с 10% отстъпка с договор за сателитна телевизия, затова малко неизгодна сделка ми се вижда новият -) От представителството на ПАнасоник много любезно ми обясниха, че при замяна в рамките на първите 3 години се издава нова 5 годишна гаранция. При 4та и 5та година се издава нова 2 годишна. което според мен е напълно справедливо. Моят телевизор дефектира в рамките на втората година, така че е редно да получа 5 годишна за новият телевизор.
Разбирам. Колкото до очилата, тези на MView са скъпи.Първоначално публикувано от trademark_niki
Аз си взех такива и работят без проблем. 69лв за 2 чифта.
http://www.technomarket.bg/products/...-ssg-p41002-xc
Ето ти и цената за 1 чифт, ако не ти трябват 2.
http://www.technomarket.bg/products/...-ssg-4100gb-xc
За съжаление нямам чифт от оригиналните и не мога да направя сравнение.
woox на кой модел ги ползваш - по какво синхронизират - приличат ми на пасивни с тези размери - иначе цената е супер. Ето затова казвам, че е глупост политиката на Панасоник за очилата. Купувам си техен телевизор на който ще гледам 3Д с очила на...Самсунг...ужас
50ST50. Синхронизират се по блутуут. Не са пасивни. Активни са си. Просто нямат презареждаема батерия и са с по-гадна изработка от Панасониците, но то за 100лв по-малко, какво да очаква човек? Мисля, че ако 3Д-то е сходно с това на Панасониците, всичко се прежалва. Не са и тежки. Забравяш, че ги носиш след време. Просто трябва по-внимателно да действаш.Първоначално публикувано от trademark_niki
Някой ако може да направи сравнение между оригиналните и тези, ще е чудесно.
Като идеш да ги купуваш от магазина и те питат за кой модел ти трябва, кажи си. Те ще ти кажат как не стават. Ти им обясни как от 2012 година насам, моделите на Sony/Panasonic/Samsung използват една и съща технология с едно определено лого и могат да се ползват чифтове на други производители, стига да са сертифицирани. Пише го дори в упътването на очилата вътре в кутийката. Гледай им учудените физиономии. Голям кеф е. Мен този дето ми ги продаде - 3 пъти ме пита дали съм сигурен. Трябваше да му изкарам упътването и да му покажа къде го пише. "Всички модели на Самсунг и продукти със следните лога".
Момчета,
Да ви питам - взех си плазма 50ST50 и се мъча да я разработя като пускам тия картинки на слайдшоу.
Изключил съм всички гадове като стендбай и т.н. ама като се събудя сутрин и слайдшоуто спряло
и дава тъмно сив екран с надпис HDMI1 май беше Супер тъпо. Аз уж такива статични
изображения се мъча да избегна и да го разработя пък то. Някой има ли идея защо се получава така??
Мерси много
Ами аз вече го писах - изключи си на телевизора опцията за автоматичен стендбай ( стр.42 на ръководството).Първоначално публикувано от zack
Ти видя ли какво съм написал?Първоначално публикувано от rakim
Да, видях но явно или токът ти спира през нощта или не си ги спрял всичките. Пусни го през деня и гледай след колко време спира. Отделно май имаше опции и на слайд шоуто. Може и някой вход, примерно HDMI1 да се активира периодично и да кара телевизора да превключва на него: изключи го докато върти заливките. И разбира се пиши какъв е бил причинителя, че другите да не питат.Първоначално публикувано от zack
И при мен беше така, но като изключих всичкия хардуер и настройките по менютата, плазмата щастливо си въртя слайдовете една седмица.
Оправил съм и настройките на слайдшоуто Ще видя дали не е от HDMI входовете, че вярно сега си мисля, че може да е от тях.
Като някоя от джаджите включени по тях реши да прави нещо посред нощ, сигурно тя го шашка
Мерси много
Защо "тормозите" телевизорите с тези заливки, клипчета и др пускани на зор само и само да се разработи. Гледайте си го като нормален телевизор и по-внимателно до първите 200-300часа и това е.
Поздрави!
Гледам че се е появил PANASONIC TX-P50GT50 ще трябва да се види http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P50GT50E